mesela şöyle bir msjo kızın adı ayşe,eşinizin işbirliği yaptığı arkadaşının adı mehmet,sizin adınız da fatma olsun)''ayşe,fatmanın bir isteği var.bizi yüzleştürmek istiyor.sen ,mehmet,ben ve fatma bir yerde buluşup bir de yüzyüze söylesen mehmetin sevgilisi olduğunu.yoksa inanmayacak söylediklerimize fatma.bir sefer de yüzyüze oynasak bu oyunu ne dersin.acil cvp yaz bana ne dersin.fatma yanımda arayamıyorum,sen de arama.senin cevabına göre fatmaya tamam diyeceğim.mehmet zaten bana yardımcı olacak.cvp bekliyorum acil.'2gibi.[/QUOT aslında fena değil gibi.bi düşünüyim.bide şimdi o hattında kontur yok.kontur alsa bi.
bu olayın içinden çıkamıyacam ben.az önce beni aramış olayı çok uzatıyomuşum surat asıyomuşum bişeyi bu kadar uzatmanın ne anlamı varmış.böyle diyen adama ne denirki.sadece kendimi yıpratıyorum.
bu olayın içinden çıkamıyacam ben.az önce beni aramış olayı çok uzatıyomuşum surat asıyomuşum bişeyi bu kadar uzatmanın ne anlamı varmış.böyle diyen adama ne denirki.sadece kendimi yıpratıyorum.
ben3.5 yıllık evliyim.eşimin tlfları hep açık olurdu ama bi tlfnu akşamları geldiğinde sürekli kapatmasından şüphelendim.aramızda zaten 1 haftadır bozuktu.sonra bi gün duşa girdiğinde tlf açtım erkann diye kaydettiği birine napıyorsun canım diye msj çekmiş.aradım bi bayan çıktı ses vermeden kapattım.sonra içim içimi yedi o gittikten sonra elimde olan bi hatla msj çektim numaraya tanımadı eşimin ismini söyleyince tanıyamadım canım farklı numara olunca dedi.tabi ben iyice uzattım eşimmiş gibi konuşmaya devam ettim.pek samimi görüşmeler oldu.ben son noktayı koydum ve o eve gelmeden evi terk ettim onada yolda msj yazarak herşeyi anlattım.tabi bunun üzerine bi tlf trafiği başta açmadım sonra illa aç anlatacaklaım var deyince açtım.bana dedikleri arkadaşının kız arkadaşıymış.kızla internetten tanışmış bunun numarasından aramış.kızda bu numara kimin diye sorgularken eşimin adı çıkmış sonra arkadaşı evet ben oyum demiş ve görüşmüşler.kızıda aradım bana diyoki ben sizin eşinizi gerçekten tanımıyorum arkadaşım bu numaradan arayınca bende numarayı sorguladım sizin eşinizin ismi çıktı diyo.eşinizin hiç alakası yok diyo.eşimin ettiği yeminlerede inanarak tekrar eve döndüm ama aklımda hala soru işaretleri var bunu yapan arkadaşıda evli madem o kendi numarasını vermiyo seni niye böyle bi tehlikeye atıyo vs vs böyle işte kızlar bana bi akıl verin bu şüphe beni bitiriyor acaba gerçekten aldatıldımmı?:26:
:18:
Aynı şey sizin başına gelseymiş(!) eşiniz suratını asmadan, olayı uzatmayıp, evliliğe kaldığı yerden devam mı edermiş acaba?
hayatta etmez burnumdan döker ben ona sordum aynı şeyi ben yapsaydım dedim çok kötü olurdu ded,.çok kıskançtır kendisi
ben3.5 yıllık evliyim.eşimin tlfları hep açık olurdu ama bi tlfnu akşamları geldiğinde sürekli kapatmasından şüphelendim.aramızda zaten 1 haftadır bozuktu.sonra bi gün duşa girdiğinde tlf açtım erkann diye kaydettiği birine napıyorsun canım diye msj çekmiş.aradım bi bayan çıktı ses vermeden kapattım.sonra içim içimi yedi o gittikten sonra elimde olan bi hatla msj çektim numaraya tanımadı eşimin ismini söyleyince tanıyamadım canım farklı numara olunca dedi.tabi ben iyice uzattım eşimmiş gibi konuşmaya devam ettim.pek samimi görüşmeler oldu.ben son noktayı koydum ve o eve gelmeden evi terk ettim onada yolda msj yazarak herşeyi anlattım.tabi bunun üzerine bi tlf trafiği başta açmadım sonra illa aç anlatacaklaım var deyince açtım.bana dedikleri arkadaşının kız arkadaşıymış.kızla internetten tanışmış bunun numarasından aramış.kızda bu numara kimin diye sorgularken eşimin adı çıkmış sonra arkadaşı evet ben oyum demiş ve görüşmüşler.kızıda aradım bana diyoki ben sizin eşinizi gerçekten tanımıyorum arkadaşım bu numaradan arayınca bende numarayı sorguladım sizin eşinizin ismi çıktı diyo.eşinizin hiç alakası yok diyo.eşimin ettiği yeminlerede inanarak tekrar eve döndüm ama aklımda hala soru işaretleri var bunu yapan arkadaşıda evli madem o kendi numarasını vermiyo seni niye böyle bi tehlikeye atıyo vs vs böyle işte kızlar bana bi akıl verin bu şüphe beni bitiriyor acaba gerçekten aldatıldımmı?:26:
enterasan ve karmaşık bir durum hakketten.şimdi tam anlamadığım şu bu işi çeviren arkadaşının adı erkan mı?hani çağrışım yapsın diye belki o ismi verdi. ama neden kaydetsin ki...madem görüşmeye başlamışlar arkadaşıyla bu mu idare etcekmiş kız her sms attığında ya da aradığında..ayrıca akşamları kapatmaya başlamış.. bilmiyorum da devir çok bozuk kızlar şimdi evli erkek vs takmıyorlar....tamamen kendi fikrimce internetten bir tanışma dalgasına....ama evliliği tehlikeye atacak macera tarzında değil.. yani şimdi görüşmese kızla acıtma sevgi aşk yok bence...
allah yardımcın olsun canım ya nedeyım bılemıyorumkı dokumlerı nezaman gelıyor telefonun pekı
neden erkan bende bilmiyorum.hadi asıl bunu yapan arkadaşının adını yazsa tamam diyeceğim onu çağrıştırdığı için.oda değil.akşamları kapatınca acaba bu kız sormuyomu neden kapalı diye?insan şüphelenmezmi?sonuçta sözde kızda evli olduğunu yeni öğrenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?