sizce aldatıldımmı

Bunu dediysen ayrılırsın sen

bence aldatmamış, hatta nedense bana çok tatlı bi ilişkiniz var izlenimi verdiniz (tabi ki boğanızını sıkmanızı tasvip ettiğimden değil o yüzden yazmak istedim. içiniz rahat olsun, bence çok da üstüne gitmeyin

Yeni olmuş gibi bir hali vardı dediniz çiziklerin, yeni olduysa daha nasıl bir açıklaması olabilir ki? Ben yine de, farketmemişsinizdir diye düşünüyorum.

bir buçuk yıldır beraberiz askerdeyken bekledim onu ama şu aralar yeni barışmıştık yapmıştır belki

paranoayak olma bukadar cagirdin dami gelmedi sen boyle umune yapisirsan adamin senden nasil kurtulurum yoluna bakar aynisini o sana yapsa ki sasirmam vursa dayakci olur sen beni aldattimi die dusunme aksam evde gorenler ne der diye dusun bence adamin boynunu icki icti die sikan yarin eve gec geldi die dover de :-(

ben ona süslendim püslendim kekimide yaptım gittim bugün mutlu olucaz die. bi geldi leş gibi kokuyo dedim hadi eve götür beni o zaman götürmiycem gidebilirsin dedi akşam saat geç dedm götür hayır sen kendne sahip çıkarsın öyle demiştin dedi. ben bi nevrim döndü sen nasıl adamsın be bu satte beni bırakıyorsun dedim. baktım tepki yok sıktım cevap ver diye.

ilerde o da bu ve benzeri nedenle boğazınızı sıkacak olursa darılmaca gücenmece, şikayet etmece yok ama....

ben aldatılmışım. darılmaca gücenmece.. ah be ahh ulan

anlamadım ki ? bu ve benzeri neden derken hani sinirlenmişsin ya, sonra sıkmışsın boğazını :) ayy yazarken bile bu söz garip geliyo bana... ondan dedim.

Son düzenleme:
şuanda ne düşünmek isstiyosan onu düşün bin kere söledim diyo

canım aldatmamış işte. aldatan adam gülerek cevap vermez, tedirgin olur... . boğazını sıkmasan bile, aklına aldatma gelmemeliydi. en fazla tecavüz gelmeliydi. tecavüz vakalrında tırmmık çizik izine çok rastlanırmış. hadi bakalım tecavüzcü mü yapıcaz şimdi sevgilini... yani anlatmak istediğim sen yapmışsın işte. (başkası boğazını sıkmadıysa)

tecavüz etse kendi boğazındamı olur tırmık inşallah şuanda kritik durumumz

tecavüz etse kendi boğazındamı olur tırmık inşallah şuanda kritik durumumz

ilahi güldürdün beni , tecavuz eden adamların, tecavüz ettikleri kişiler boğuşurken sırtında boynunda olurmuş ya ondan bahsettim. aman böyle bişey demek istemiyorum, şimdi birileri çıkıp adamı tecavüzcü bile yaptınız der. bunu demiyorum.. aman sakın. öyle demiyorum..

yaptğını hatrla boşuna ağlıyosun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…