sizce aldatıldımmı

Elif hanım, bence bırakın artık zavallı adama 'Aldattın mı, aldatmadın mı?' demeyi. Allah aşkına aldatmış olsa, hiç aldattım der mi yahu? Ya dediğine inanır, bu olayı da böyle unutursunuz, yahut inanmıyorsanız ya ayrılırsınız ya da başka kanıt ararsınız (veya bir dahaki sefere dah somut kanıtlarla yakalamaya çalışırsınız). Böyle sizin tırnağınızın izi olma ihtimali yüksek birkaç çizikle olma bu işler.

Sen hem cocugun bogazini sık, hemde uste cik telefonlarini acma... Ayni seyi o sana yapsa simdi tum forum kadina el kalkar mi diye cocuga saydiriyorduk.

Neyse...

Gecen gunku konunu da hatirliyorum. Yine bir aldatma konusu vardi. O degil de surekli boyle yaparak aklina dusureceksin en sonunda.

Ayrica kusura bakma ama tum bu sacmaliklarina ragmen bu cocuk sana nasil katlaniyor cok merak ediyorum ben.

Yok artık. Kızma ama aldatma konuları arasında en saçma olanı seninki. İlişkinin seviyesini yerlere cekmissiniz aldatma da bi'fazla olur. Her işine gelmediginde pataklayacak misin adamı? Söylediğin olay bile saçma yani. Ergenlikte olurdu böyle lanlu lunlu konuşan, küçük şeyde dövmeye kalkan kızlar o hesap. Kendin yapmışsın duzgunce ayıbını unutturacagina bi'de aldattin diye üstüne gitmissin. Nasıl ikna etsin adam şimdi seni, sen soyle?

Yaş kaç acaba?

hem boğazını sıkmış hemde şüphe duyuyorsunuz hiçmi güvenmiyorsunuz

annem ben evliyim kocam yapmam diyo ey yavrum erkek milleti guzeli acigi sacigi gorunce gozler caktirmadan 360 derece donuyo emin ol hepsi oyle goze para yok hadi gaz verdim suratini falanda parcala sen bugun bu adama siddet uygularsan adam evlenincede yapar der emin ol kacar bu iskenceli sevgiye son ver dogru duzgun sev aksam evde gorenler ne demistir Allah kerim.aynisini yapsa uhuuuhu cingar cikar...cok sikma adami iyi deil tecrube konusuo g

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgilinize acıdım...

bir gun oglunuz olsa ve sırf arkadasları ile icti diye sevgilisi bogazını sıksa ne düşünürsünüz?

tırnaklarınızı geçirmişsiniz onun bile farkında degilsiniz!

o adam bu hareketine izin verdi ya başının üzerinde taşı onu...

onun yerinde olsam bırak seni aramayı, sana bir daha tenezzül etmezdim

ayrıca içsin ne olmuş?

senin o adamla değil kendinle ilgili sorunların var,çözüm bul hayat böyle gitmez...

ya aldatsaydı kamufle ederdi bi şekılde buluşmaktan felan kaçardı
senin tırnagıngındır kuzum

sen boğazını sıktın ve adam seni terk etmedi demek. ben olsam senin yüzüne bakmazdım. ilerde evelnince o da seni döver karşılıklı öldürürsünüz

Oha bu konu gerçek mi? :O gerçek değil diyin yaa.
Yok gerçekse tedaviye ihtiyacınız var.Sadece bunu okuyup söyledim diger sayfaları bilmiyorum ama.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boğazını mı sıktınız tırnağınızın izi çıktığı halde boğazını sıktığınız halde ses çıkarmayan bir erkekbence aldatmamıştır cesaret edemez herhalde

ne alakası var tırnak izi olunca illa bayan tırnağı mı oluyor ? kedidir bir yere takılmıştır falan. ayrıca boğaz sıkma hareketi de çok çirkin kusura bakmayın.

ondokuz. ama bana saat gece on yol orda git diyo ne yapayim ben

ayrica siz bizim.neler yasadigmzi ne fedakarlklar yaptigimzi blmiyosunz . o yuzden seviyesini yargilamak size.dusmez bi kzgnlkla sktm.iste oda bana gece onda yol orda git dedigi icin

icki icti diye bogazini SIKIYOSUN , Bune saygisizliktir...
icer veya icmez , bunun icin bogaz SIKILMAZ .. oda sana bi tokat patlatsa ozaman ay bana vurdu vs . Birde bunu burda paylasan bizde adama demedigimizi birakmayiz...

Oncelikle davranislarini kontrol et ... sonra aldatildimmi de..
boyle gidersede aldatilirsin!

ondokuz. ama bana saat gece on yol orda git diyo ne yapayim ben

ayrica siz bizim.neler yasadigmzi ne fedakarlklar yaptigimzi blmiyosunz . o yuzden seviyesini yargilamak size.dusmez bi kzgnlkla sktm.iste oda bana gece onda yol orda git dedigi icin

Valla istersen dünyanın en mükemmel iliskisine sahip ol da bu ilk hatan olsun farketmez. Bogazini sıktın mı sıktın gitti seviye. Netice önemli...
Ayrıca saat onda elinde kek kendi başına gitmedin mi? Dönüşte niye bunun için bu kadar sinirlendin?
Aldatildigi halde seviyesini koruyup ayrılanlar varken senin olay baya garip geliyo...

arka mahallemzde oturdgu icn evn az ilersnde bekledi . neyse konu kapandi mantikli yazanlara tesekkurler . saygisiz diyende kendi saygisizdir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…