Elifcim sen yapmissin iste, cocuk napsin dalgaya vuruyo artik belli ki
bugün sevgilim bana kızdığı için arkadaşıyla içki içmiş bende buluşunca sinirlendim kokuyosun diye. kavga ettik sıktım boğazını sımsıkı . sonra barıştık yanında oturuyorum sol tarafında üç tane tırnak izi uzun ve kırmızı kan toplaması farkettim.beni aldattınmı dedim ağlayarak aşkım ağlama ben yapmam biliyosun boşuna ağlıyosun sen yaptın az önce canım yandı üzülme die sölemedim dedi. tırnak izleri kırmızıydı yeni olmuş gibi ama bayağı kan toplamış. iyi konuştum geldim eve ama telefonlarını açmayı düşünmüyorum dürüst cevap verin sizce aldatmışmıdır
bugün sevgilim bana kızdığı için arkadaşıyla içki içmiş bende buluşunca sinirlendim kokuyosun diye. kavga ettik sıktım boğazını sımsıkı . sonra barıştık yanında oturuyorum sol tarafında üç tane tırnak izi uzun ve kırmızı kan toplaması farkettim.beni aldattınmı dedim ağlayarak aşkım ağlama ben yapmam biliyosun boşuna ağlıyosun sen yaptın az önce canım yandı üzülme die sölemedim dedi. tırnak izleri kırmızıydı yeni olmuş gibi ama bayağı kan toplamış. iyi konuştum geldim eve ama telefonlarını açmayı düşünmüyorum dürüst cevap verin sizce aldatmışmıdır
şimdi mesaj atmış kendi yaptığına kendi trip atan ilk insan aferin bitir demiş
Yok artık. Kızma ama aldatma konuları arasında en saçma olanı seninki. İlişkinin seviyesini yerlere cekmissiniz aldatma da bi'fazla olur. Her işine gelmediginde pataklayacak misin adamı? Söylediğin olay bile saçma yani. Ergenlikte olurdu böyle lanlu lunlu konuşan, küçük şeyde dövmeye kalkan kızlar o hesap. Kendin yapmışsın duzgunce ayıbını unutturacagina bi'de aldattin diye üstüne gitmissin. Nasıl ikna etsin adam şimdi seni, sen soyle?
Yaş kaç acaba?
Yok artık. Kızma ama aldatma konuları arasında en saçma olanı seninki. İlişkinin seviyesini yerlere cekmissiniz aldatma da bi'fazla olur. Her işine gelmediginde pataklayacak misin adamı? Söylediğin olay bile saçma yani. Ergenlikte olurdu böyle lanlu lunlu konuşan, küçük şeyde dövmeye kalkan kızlar o hesap. Kendin yapmışsın duzgunce ayıbını unutturacagina bi'de aldattin diye üstüne gitmissin. Nasıl ikna etsin adam şimdi seni, sen soyle?
Yaş kaç acaba?
ondokuz. ama bana saat gece on yol orda git diyo ne yapayim ben
ayrica siz bizim.neler yasadigmzi ne fedakarlklar yaptigimzi blmiyosunz . o yuzden seviyesini yargilamak size.dusmez bi kzgnlkla sktm.iste oda bana gece onda yol orda git dedigi icin
Valla istersen dünyanın en mükemmel iliskisine sahip ol da bu ilk hatan olsun farketmez. Bogazini sıktın mı sıktın gitti seviye. Netice önemli...
Ayrıca saat onda elinde kek kendi başına gitmedin mi? Dönüşte niye bunun için bu kadar sinirlendin?
Aldatildigi halde seviyesini koruyup ayrılanlar varken senin olay baya garip geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?