Sizce aldatılıyor muyum?

Benim de 3 gün önceydi doğumgünüm eşim unuttu, bir dizide annesi babası kızlarına mezuniyet hediyesi alıyordu eşim sen de aldın mı mezuniyet hediyesi dedi, sustum aslında ben de bugün bir hediyeyi hakediyordum dedim o zaman hatırladı.
Ben pek takmıyorum doğumgünü falan unutabilir insan ama inşallah tahmin ettiğin gibi çıkmaz.

inşallah haklı çıkmazsın cnmm..ama sen yinede tedbiri elden bırakma onu uyandrmadan delil topla gece yarısı kalk telefonunu karıştır ne biliyim farklı birşeylere rastlarsan kaydet yanlışlıkla aradım diye arkadaşına arat kimmiş neymiş bakalım....ayrıca mail şifresini biliyorsan gir bak çaktırmadan tek tek silinmiş öğelere falan neler var...

inşallah haklı çıkmazsın...cnmm

Normalde pek ben de takmam ama bu aralar garipleştiği için takıyorum

ben sanki aldatılma kokusu alıyor gibiyim inşallah hislerim beni yanıltır .,ama akıllı kadın hisseder.

ben sanki aldatılma kokusu alıyor gibiyim inşallah hislerim beni yanıltır .,ama akıllı kadın hisseder.

Böyle bir şeye neden ihtiayç duymuş olabilir bir erkek niye aldatır demek ki artık beni sevmiyor 22 aylık bir kızımız olsa bile bunun bir önemi yok

Böbürlenmek için yazmıyorum ama evli olduğum halde evli olduğuma inanmayıp çocuğum olduğuna şaşıran bir çok insan var etrafımda ayrıca beni bekar zannedip ilgilenen o kadar çok erkek oluyor ki bu durum bir çok kadının hoşuna gidecekken ben tam tersi bu tip insanlara karşı oldukça mesafeliyimdir ama sanırım eşim benim gibi düşünmüyor belki de ben artık onun için güzel birisi değilim onun için sıradan bir kadın oldum ne biliyim yoksa bir erkek karısına karşı niye böyle davrasın niye sürekli dışarlarda gezsin

Hani derler ya yapacak erkek yapıyor sebebe hiç gerek yok diye ne kadar doğru.

Umarım değidlir ama o kuyumcu meselesi beni işkillendirdi. Bakın herkesin yaptığı hataya düşmeyin. Bayanlar genelde beni aldatıyorsun şu şu kanıtı buldum deyip, adam yalvarırsa tamam affettim deyip devam ediyor.

Önce şunu düşünün, eğer gerçekten eşiniz başka bir kadına hediye almışsa, başka biri hayatındaysa siz ondan ayrılır mısınız? Bunu çok iyi düşünmeniz lazım.

Eğer cevabınız hayırsa unutun görmeyin, ama evetse ilk sayfalardaki arkadaşın da dediği gibi her ipucunu yakalayın saklayın kaydedin ayrılırken kullanırsınız çünkü eşiniz de avukatmış, boşanırken zor olabilir.

ama tabii herşeyden önce küçücük bir kızınız var umarım aklımıza gelen değildir.

eşlerimiz bizi aldatmak için bahane ararlarsa elbette bulurlar. hiçbirimiz dört dörtlük değiliz neticede. ama mühim olan geçinmeye gönlü varsa eksik araması değil eksiklere göz yummasıdır..
ha geçinmeye gönlü yoksa bi insanın, sen istersen kainat güzeli ol fayda etmiyo ne yazık ki..
onun için kendini suçlamaya başlama arkadaşım, en büyük kötülüğü eşinden önce sen yaparsın kendine..

Böyle bir şeye neden ihtiayç duymuş olabilir bir erkek niye aldatır demek ki artık beni sevmiyor 22 aylık bir kızımız olsa bile bunun bir önemi yok

doğumgünün kutlu olsun inşallah aldatma gibi bir durum yoktur. erkek neden aldatır demişsin ilgisizlikten olabileceği gibi çok üzerine gitmenden de sıkılmış olabilir biraz oluruna bırak takip et sonra harekete geç

Eşime ekonomik olarak bir bağımlılığım yok devlet memuruyum babamdan kalan kendime ait bir evim var bunlar tabi ki bir etken olası öyle bir durum olsa sanırım tahammül edemem ama büyük de konuşmak istemiyorum çünkü kızım her nedense doğru dürüst görmediği babasına çok düşkün bir de Allah korusun öyle bir durum olsa şundan adım gibi eminim kızımı alır benden ben de kızımsız yaşayamam

masraf, size kesinlikle katılıyorum. evde adama huzur bile vermezseniz, aldatmak ne demek? adam boşansın karısını çekemiyorsa.

kesinlikle erkeğin ahlakıyla alakalı gerisi bahane... eşiniz sizi aldatsa tövbe tövbe sizde mi aldatacaksınız? aldatmanın bile karşılığı değil aldatma. ceza, hak, layık.. değil. velev ki siz ne kadar güzel de olsanız afedersiniz ama adamın sütü bozuksa fayda etmez.

daha önce uzunca düşüncelerimi yazdım. karar sizindir. ben sadece hayırlısı için duacınız olurum. ama eğer aldatıyorsa dahi, asla sizin suçunuz, eksikliğiniz değil asla...

ilgisizlikten ziyade canım asla üstüne düşen biri değilim ama ilgisizde değilim yani en azından ben öyle düşünüyorum.

maddi durumunuz yeterli. yavrunuz çok küçük, eşiniz sık seyahatte... ve hatalı (aldattığını farzediyorum) alamaz kızınızı.

ama siz boşanamazsanız hiç kurcalamayın.

Ekonomik özgürlüğünüz varsa ayrılabilirsiniz.

Ama kızım derseniz orda susar kalırım çünkü çocuğum yok ve ben bunun nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum.. Ve şunu yapardım deyip büyük konuşamam.

Ama söylediğiniz kızımı alır benden lafına çok takıldım. Nasıl kızınızı alır???? Aldatılan bir eş olarak o nasıl alıyor kızınızı??

Ne biliyim bu işler nasıl oluyor ama elimden almak için her yolu dener bundan eminim çünkü kızım dokuz aylık falandı çok kötü bir kavga ettik çocuğu alıp evden gitmek istedi şok olmuştum.

ben sızın yerınızde olsam esıme manalı bır sekılde dogum gunumu belırten msj yazardım elbette elınde bır hedıyeyle gerı donecektır fakat getırdıgı hedıye çok önemlı 2000 tl lık bır hedıyemı gelıcek yoksa baska bıseymı alıp gelıcek bu seklde anlayabılırsın

Nolur yapmayın böyle okumuş bilgili görgülü insansınız. Bu mantıklı mı sizce? Sizi bununla tehtid ederek yıldırmaya çalışıyor.

Hem nasıl bir insan ki 9 aylık çocuğu alıp da gitmeye çalışıyor? Gerçekten olgun olan bir insan anneyi tehtid etmek için onu kullanmaz. Çünkü o yaşta bir çocuğun 1000 tane babadan çok 1 tane anneye ihtiyacı vardır bunu bilir.

Hem ülkedeki bir avukat o mu? şüpheleriniz gerçeğe döner dönmez önce bir avukatla konuşun lütfen ama lütfen affedecekseniz bu konuyu açmayın. Onun gözünde aldatılmayı kabul eden ezik bir kadın olursunuz. Ama şunu bilin bütün bunları kanıtlarsanız bırakın velayeti üzerine tazminat bile alırsınız.

eğer çocuğunuzu kaçıracağından eminseniz -ki bana yapamaz gibi gelilyor blöf olabilir- yavrunuz çok küçük. mahkeme size de verse velayeti bu tiyniyette bi adamsa kaçırır. Allah korusun... kurcalamayın, boşverin...

rafet el roman eski karısı aldatılma yüzünden ayrılmış eşinden. neyse yıllardır göremiyo yavrularını ve şu açıklamayı yapmıştı "eğer bu kadar çocuklarımı uzaklaştıracağını bilseydim çekerdim boşanmazdım" bu benim kulağıma küpe olmuştur.

Ay Allah korusun ya neler kuruyoruz.

nakite sıkışmıtır almıştır, satcaktır. maddi sorunlarından içiyordur. sabırlı olun düzelir zamanla. yavrunuzu düşünün Rabbime sığının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…