Benim de 3 gün önceydi doğumgünüm eşim unuttu, bir dizide annesi babası kızlarına mezuniyet hediyesi alıyordu eşim sen de aldın mı mezuniyet hediyesi dedi, sustum aslında ben de bugün bir hediyeyi hakediyordum dedim o zaman hatırladı.Nakit para amaçlı kuyumcudan alışveriş asla yapmaz bu tarz şeylerden hoşlanmaz zaten nakit ihtiyacı olsa kullandığı hesapta belli bir meblağ var oradan çekerdi.
Doğum günümde maç izlemeye gitmesi çok incitici sanırım unutuldum oysa bugün iş yerimde çalıştığım hocam iş dışında muhabbet etmeyen resmi ve katı olan hocam bana orkide almış ofiste pasta kestirdi buna karşılık doğum günümda maç izlemeye giden bir eş gerçekten çok sinir bozucu
inşallah bi aldatma öyküsü değilir bu
belki oğum günün için sana süpriz yapıyodur falan
ama neden huyu suyu değişsin
kadınlar gerçekten hissediyosa bu durumu:26:
inşallah haklı çıkmazsın canım
Benim de 3 gün önceydi doğumgünüm eşim unuttu, bir dizide annesi babası kızlarına mezuniyet hediyesi alıyordu eşim sen de aldın mı mezuniyet hediyesi dedi, sustum aslında ben de bugün bir hediyeyi hakediyordum dedim o zaman hatırladı.
Ben pek takmıyorum doğumgünü falan unutabilir insan ama inşallah tahmin ettiğin gibi çıkmaz.
ben sanki aldatılma kokusu alıyor gibiyim inşallah hislerim beni yanıltır .,ama akıllı kadın hisseder.
Böbürlenmek için yazmıyorum ama evli olduğum halde evli olduğuma inanmayıp çocuğum olduğuna şaşıran bir çok insan var etrafımda ayrıca beni bekar zannedip ilgilenen o kadar çok erkek oluyor ki bu durum bir çok kadının hoşuna gidecekken ben tam tersi bu tip insanlara karşı oldukça mesafeliyimdir ama sanırım eşim benim gibi düşünmüyor belki de ben artık onun için güzel birisi değilim onun için sıradan bir kadın oldum ne biliyim yoksa bir erkek karısına karşı niye böyle davrasın niye sürekli dışarlarda gezsin
Böyle bir şeye neden ihtiayç duymuş olabilir bir erkek niye aldatır demek ki artık beni sevmiyor 22 aylık bir kızımız olsa bile bunun bir önemi yok
Hani derler ya yapacak erkek yapıyor sebebe hiç gerek yok diye ne kadar doğru.
Umarım değidlir ama o kuyumcu meselesi beni işkillendirdi. Bakın herkesin yaptığı hataya düşmeyin. Bayanlar genelde beni aldatıyorsun şu şu kanıtı buldum deyip, adam yalvarırsa tamam affettim deyip devam ediyor.
Önce şunu düşünün, eğer gerçekten eşiniz başka bir kadına hediye almışsa, başka biri hayatındaysa siz ondan ayrılır mısınız? Bunu çok iyi düşünmeniz lazım.
Eğer cevabınız hayırsa unutun görmeyin, ama evetse ilk sayfalardaki arkadaşın da dediği gibi her ipucunu yakalayın saklayın kaydedin ayrılırken kullanırsınız çünkü eşiniz de avukatmış, boşanırken zor olabilir.
ama tabii herşeyden önce küçücük bir kızınız var umarım aklımıza gelen değildir.
eşlerimiz bizi aldatmak için bahane ararlarsa elbette bulurlar. hiçbirimiz dört dörtlük değiliz neticede. ama mühim olan geçinmeye gönlü varsa eksik araması değil eksiklere göz yummasıdır..
ha geçinmeye gönlü yoksa bi insanın, sen istersen kainat güzeli ol fayda etmiyo ne yazık ki.
onun için kendini suçlamaya başlama arkadaşım, en büyük kötülüğü eşinden önce sen yaparsın kendine..
doğumgünün kutlu olsun inşallah aldatma gibi bir durum yoktur. erkek neden aldatır demişsin ilgisizlikten olabileceği gibi çok üzerine gitmenden de sıkılmış olabilir biraz oluruna bırak takip et sonra harekete geç
Eşime ekonomik olarak bir bağımlılığım yok devlet memuruyum babamdan kalan kendime ait bir evim var bunlar tabi ki bir etken olası öyle bir durum olsa sanırım tahammül edemem ama büyük de konuşmak istemiyorum çünkü kızım her nedense doğru dürüst görmediği babasına çok düşkün bir de Allah korusun öyle bir durum olsa şundan adım gibi eminim kızımı alır benden ben de kızımsız yaşayamam
Ekonomik özgürlüğünüz varsa ayrılabilirsiniz.
Ama kızım derseniz orda susar kalırım çünkü çocuğum yok ve ben bunun nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum.. Ve şunu yapardım deyip büyük konuşamam.
Ama söylediğiniz kızımı alır benden lafına çok takıldım. Nasıl kızınızı alır???? Aldatılan bir eş olarak o nasıl alıyor kızınızı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?