Böyle gülüş şeklinde bulunan bir kadından hoşlanan erkeğin aklından şüpheye düşerim.random gülme şekli
çok müsait olamıyorum o yüzden cevap veremedim çoğunahay allahım yarabbim konu sahibinin onca yoruma rağmen sadece -Rondom ne? sorusuna cvp vermesi sizi de bi cinletmedi mi :)
diğer yorumlar bence üzdü onu , içindeki sevgiyi bititrememişhay allahım yarabbim konu sahibinin onca yoruma rağmen sadece -Rondom ne? sorusuna cvp vermesi sizi de bi cinletmedi mi :)
Kirk yildir random gülerim ben bile anlamadim asdfahsgsjl söyle olmaz miydi o people falan yazio sandim bir kelime bir işlem gibi bakiorum bu kelime ne acaba diye.Böyle gülüş şeklinde bulunan bir kadından hoşlanan erkeğin aklından şüpheye düşerim.
Sonra biz dilimizi doğru düzgün kullanalım deyince kızıyor millet , şu yazismanin saçmalığına bak , yazık ya
Aynen yani random gülmeye de farklı bir boyut kazandirmis hatun , şaka gibiKirk yildir random gülerim ben bile anlamadim asdfahsgsjl söyle olmaz miydi o people falan yazio sandim bir kelime bir işlem gibi bakiorum bu kelime ne acaba diye.
Komik bisey de yok ortada.her cümlenin soruna da random gülmezsin ya
evet hem o şekilde gülüşmeleri,hem bana takıntılı demesi çok canımı yaktı..Komik bisey de yok ortada.
Zamanında evet kendime değer vermemişim aşk insanın gözünü kör edermiş körmüşüm ve anlayamamışım ama şuan çok iyi anlıyorum her şey bitti geri dönüşü yok akıllandım.Kendime değer veriyorum ve ondan uzak duruyorum.Aslinda onun sana vermedigi degerden ziyade senin kendine vermedigin deger uzdu beni. O baskasina gittiyse sen niye hala uzulup icten ice onu bekliyosun. Biz ergenken 2000li yillarin basinda garipserdik kizlarin bu tarz hallerini aradan gecti nerdeyse 20 yil yetisen kizlar hala ayni. Yapman guzum
Fiziken uzak durman yeterli degil. Ruhen de ayri durman gerek. Yeni asklara yelken ac. Hepimizin yerineZamanında evet kendime değer vermemişim aşk insanın gözünü kör edermiş körmüşüm ve anlayamamışım ama şuan çok iyi anlıyorum her şey bitti geri dönüşü yok akıllandım.Kendime değer veriyorum ve ondan uzak duruyorum.
Uzun bir süre düşünmüyorum.Hatta hiç düşünmüyorum daha ayrılıktan sonra kalan hediyeleri fotoğrafları bile atamadımFiziken uzak durman yeterli degil. Ruhen de ayri durman gerek. Yeni asklara yelken ac. Hepimizin yerine
Amaan at gitsin. Hayat bunlara takilmak icin cok kisa.Uzun bir süre düşünmüyorum.Hatta hiç düşünmüyorum daha ayrılıktan sonra kalan hediyeleri fotoğrafları bile atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?