Sizce aldatmak fiziksel midir duygusal mıdır?

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
Sizce aldatmak fiziksel midir duygusal mıdır? Sevgiliniz başka birinden hoşlanıyor olsa ama onunla birlikte olmasa, bu yine de aldatmak sayılır mı?
:1shok:

seven insanın gözü başka kimseyi görmez..ikisininde acısı bambaşka..ama sanırım duygusal anlamda aldatılmak çok daha kötü..ve evet başka birinden hoşlanmasıda aldatmadır..çünkü herşey böyle başlar..birbirinden hoşlanan insanlar bi süre sonra fiziksel anlamdada yaklaşmaya başlar...maalesef..

2 side mümükündür....2 side aynı kapıya çıkar bencee lanet olsunkiiii

Sizce aldatmak fiziksel midir duygusal mıdır? Sevgiliniz başka birinden hoşlanıyor olsa ama onunla birlikte olmasa, bu yine de aldatmak sayılır mı?
:1shok:

hiç farketmez.ister ,fiziksel,ister duygusal. aldatma,aldatmadır...
benden başka birinden hoşlanıyor ve onunla birlikte olmak istiyorsa beni aldatıyor demektir..

aldatmak aldatmaktır
fizikseli duygusalı olmaz
aldatmak nedir biliyormusunuz
yalan söylemek...
her yalan bir aldatmadır işin içine karşı cinsi sokmadan bile
aldatma olabilir bu açıdan bakarsak sadakat
çok yönlü bir kavramdır bir başkasıyla birlikte olarak zedelenmez sadece
sadakati zedelemenin bir çok yolu vardır :1closedeyes::1closedeyes:

bu devirde Rabbim kocalarımıza akıl fikir namus versin öyle kadınlar var ki........sonuçta erkekte bitior olay ama yinede akıllarına girip ya bu kadında bana bu gün şunu şunu dedi, şöyle baktı acaba niye ki diye düşünmeye başlarlarsa ya...

fizikseli duygusalı var mı canım,sonuçta aldatmış olur.Duygusal olanı daha çok acı verir bana:çok üzgünüm:

Erkek ya da kadın başka birine aşık olmuşsa bunu çok fazla aldatma olarak görmüyorum, çünkü aşık olup bunu aktiviteye dökmeyebilir.. Çaresizce durumu içinde kapamaya çalışabilir.. Ve bu sanırım aldatmadan daha çok insanın canını acıtır... Allah kimseye göstermesin sevdiğinin başkasna aşık olduğunu...
Fiiksel olansa zaten aldatma ya da şehvetle arzulamak falan; bunlar zaten aldatma..

fiziksel ya da ruhsal farketmez...,
aldatmak aldatmadır...
ha düşünde bir kadının hayalini kurmuş ha gerçekte o kadına dokunmuş...
icraata dökmemiş olmak aldatma olmadığı anlamına gelmez...

vicdancim hayirdir? sen baya derinlerdesin? bir sikintin mi var? ayni anda 3 tane (sanirim) birden konu acmissin. kafan karisik herhalde... konular cidden derin ben biraz dusuneyim sonra fikrimi belirtecegim..

sevgiler...

bencede aldatmak her turlu aldatmaktır.sıze cok yakın arkadasımın yasadıgını anlatayım.dogumdan sonra esı yurt dısına cıktı ıs ıcın ve orda bara gıtmıs ve 2 3 kızla fotoraf cektırmıs .dondukten sonra arkadasım esının bılgısayarını alıyor masa ustunde foto yazılı dosya goruyor ve acıyor tabaı kızlarla olan fotolarını da goruyor sokkkk oluyor!!esı eve geldıgınde arkadasım soruyo yanı ne bu falan dıye kocasının yaptıgı acıklama ben orda herkesle foto cektırdım ne var bunda ben bısı yapmadım kımseyle yatmadım falan fılan ben oraya gıttım kadın gordum dıyor!!!!!kadın gordum ne demek yaaaa!!!arkadasım sokkkk!!ben erkekten donmemıyım dıyo bısı demıo tabı adam!!sımdı arkım dıyokı keske bı gecelıgıne yatsaydıda bana bu cumleyı kullanmasaydı!!kı arkadasım gercekten cok guzel harbıden !!anlam veremıyorum bu adamlara!!o yuzden haa cınsel bırlıktelık ya da ask sonucta aldatmak aldatamaktır!lanet olsun oyle adamlara!!

özrü kabahatinden beter :1shok: ne demek kadın gördüm ne büyük hakaret kendisini ne zannediyosa o erkek güzeli miymiş

Aldatmak....Aldatilmak bu cümleleri duymaktan nefret eder oldum artik....
aldatan aldatana masallah...

Bana göre ikiside ayni kapiya cikmiyor....fiziksel aldatma igrenc, duygusal aldatma dahada agir dahada kötü bir durum herhalde....:1no2:

ister fiziksel ister duygusal ister düşünsel olsun aldatma aldatmadır bence. Ama hepsinin derecesi aynı değildir. Örneğin her insan düşünsel olarak zaman zaman başka birini düşünebilir "şununla beraber olsaydım nasıl olurdu" gibi. Ama işin içine duygusal aldatma girdiyse artık o ilişkiden hayır kalmaz ve mide bulandırıcı birşey olur. Biraz sert oldu belki ama bu tip bir insanla aynı odada bile bulunmak istemem.
Fiziksel aldatma aslında bizim toplumumuzda erkek yaparsa hoş görülüyor. Karılar kocalarını affedebiliyor. Örneğin bir erkeğin tecrübe kazanmak için geneleve gitmesi ve ya başka bir kız arkadaşı olması ve onunla cinsel anlamda birşeyler paylaşması buna karşın diğer sevgilisini evleneceği insan gözüyle bakması türünde şeylerin yaşandığına çevremde tanık oldum. Ya da metres ve ya kumalarla aynı evde yaşama olayını da duydum, sanki birşey meşrulaşınca doğal bir halmiş gibi kanıksanıyor oysaki bu çok iğrenç birşey.

ıkısıde aynı....ıkısıde kırıcı ve yıkıcı....
fızıksek aldatma....en azından bır eylem var....ne oldugunu bılıyorsun...
fakat duygusal aldatma o kişinin içini okuyamıyacagımıza göre....
dahada sincice ve dahada...kötü bence....
ikiside lanet bır sey..

Her ikisi de aynıdır benim için.
Sonuçta benim dışımda birini ya aklından geçirmiş, yada daha ileri gitmiş.
Değişen bir şey yok. Her iki durumda da aldatma gerçekleşmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…