Sizce aldatmak fiziksel midir duygusal mıdır? Sevgiliniz başka birinden hoşlanıyor olsa ama onunla birlikte olmasa, bu yine de aldatmak sayılır mı?
:1shok:
bencede aldatmak her turlu aldatmaktır.sıze cok yakın arkadasımın yasadıgını anlatayım.dogumdan sonra esı yurt dısına cıktı ıs ıcın ve orda bara gıtmıs ve 2 3 kızla fotoraf cektırmıs .dondukten sonra arkadasım esının bılgısayarını alıyor masa ustunde foto yazılı dosya goruyor ve acıyor tabaı kızlarla olan fotolarını da goruyor sokkkk oluyor!!esı eve geldıgınde arkadasım soruyo yanı ne bu falan dıye kocasının yaptıgı acıklama ben orda herkesle foto cektırdım ne var bunda ben bısı yapmadım kımseyle yatmadım falan fılan ben oraya gıttım kadın gordum dıyor!!!!!kadın gordum ne demek yaaaa!!!arkadasım sokkkk!!ben erkekten donmemıyım dıyo bısı demıo tabı adam!!sımdı arkım dıyokı keske bı gecelıgıne yatsaydıda bana bu cumleyı kullanmasaydı!!kı arkadasım gercekten cok guzel harbıden !!anlam veremıyorum bu adamlara!!o yuzden haa cınsel bırlıktelık ya da ask sonucta aldatmak aldatamaktır!lanet olsun oyle adamlara!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?