Bence ayrilarak en dogru karari vermissiniz. Keske bastan hic görüsmeyi kabul etmeseymissiniz.Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
İyi ki ayrılmışsınız. Cinayet korkutucu bir şey. Allah korusun evlenseniz aranızda ufak bir sorun çıksa, katil olmuş birinden sizi öldüreceğine dair daha fazla şüphelenirsiniz. Ellerinde bir insanın kanı olan birine yaklaşamazdım. Canımızı sokakta bulmadıkTek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Allah ım cinayetten yatan adam 6 yılda nasıl çıkıyor? Sen bizi koru. Sakın bulaşmayın. Trafik kazası falansa bilemem ama yine de babanız haklıTek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Tesekkur ederim papatya ben de oyle dusundumBence görüşmeyi bırakmalısın hem daha önceden bir evlilik geçirmişsin hem de bu suçtan ceza aldığı için bu ilişki seni çok yorar diye düşünüyorum 2. Evliliklerde daha garantici olmakta yarar var
Cok ilginc yahu 6 yil yatmis 4 yili daha var 10 sene almıs. ben giren cikamiyor zannederken megersem..Corona, iyi hal, suçun belirli bir kısmını yatınca iyi hal göz önüne alınıyor falan. Yani içeri giren de bir yolunu bulup çıkıyor
Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Vallahi tebrik mi etmek lazım cesaretinizi yoksa konu fake diye mi düşünmek lazım bilemedim . Her gün birçok kadın cinayeti haberi aliyorken ...Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Haberlerde sık sık çıkar. denetimli serbest kalıp tekrar hırsızlık yapan, tekrar adam öldüren, yarım bıraktığı işi tamamlamaya gelen ve yine öldüren.Cok ilginc yahu 6 yil yatmis 4 yili daha var 10 sene almıs. ben giren cikamiyor zannederken megersem..
Ama zor allah kimseye yasatmasin gercekten benimde en korktugum seydir allah esirgesinde yaya filan carpmaktan cok korkarim allah korusun.
Cezasının tamamen bitmesine 4 yıl daha var, o şuan denetimli serbestlikte pandemiden dolayı bir senedir disardaAllah ım cinayetten yatan adam 6 yılda nasıl çıkıyor? Sen bizi koru. Sakın bulaşmayın. Trafik kazası falansa bilemem ama yine de babanız haklı
Cok ilginc yahu 6 yil yatmis 4 yili daha var 10 sene almıs. ben giren cikamiyor zannederken megersem..
Ama zor allah kimseye yasatmasin gercekten benimde en korktugum seydir allah esirgesinde yaya filan carpmaktan cok korkarim allah korusun.
Adam ortalama 18 sene ceza almis, muhtemelen kasten cinayette haksiz tahrik indirimi uygulanmis. Son yasadan once islendigi icin cezasinin 1/2’sini infaz edecek, kaldi 9 yil. 6 yatinca kapali cezaevinde zaten aciga gecmeye hak kazanmis oluyor. Acik cezaevindekiler de izinli su anda evlerine gonderildi corona sebebiyleAllah ım cinayetten yatan adam 6 yılda nasıl çıkıyor? Sen bizi koru. Sakın bulaşmayın. Trafik kazası falansa bilemem ama yine de babanız haklı
Haberlerde sık sık çıkar. denetimli serbest kalıp tekrar hırsızlık yapan, tekrar adam öldüren, yarım bıraktığı işi tamamlamaya gelen ve yine öldüren.
Mevzu ailesiyle ilgili babasının annesine gösterdiği şiddetten dolayı yaşanıyor, babası ona bıçak çekince elinden almaya çalışırken kaza sonucu babası ölüyor iç organ zedelenmesinden diye geçiyor raporlarda6 yıl ceza almış şimdi denetimli serbest.
Cinayetin sebebi nefsi müdafaa mıydı.
Kasten olsa cezası çok daha fazla olurdu sanırım.
Olay neymiş sormuşsunuz herhalde
Lütfen son yasadan sonra bu kadar az ceza almiyorlar diyin..Adam ortalama 18 sene ceza almis, muhtemelen kasten cinayette haksiz tahrik indirimi uygulanmis. Son yasadan once islendigi icin cezasinin 1/2’sini infaz edecek, kaldi 9 yil. 6 yatinca kapali cezaevinde zaten aciga gecmeye hak kazanmis oluyor. Acik cezaevindekiler de izinli su anda evlerine gonderildi corona sebebiyle
*kamu spotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?