Sizce aldığım karar doğru mu?

Cinayet mi dediniz?Acaba ayrılmakla yanlış mı yaptım diye düşünecek kadar cesaretli hissettim sizi.Maksadım kimseyi kınamak değil yanlış anlamayın düşmez kalkmaz bir Allah’tır başımıza geleceği bilemeyiz ama kız evlat sahibi bir anne olarak düşünüyorum da yarın bir gün size nasıl davranacağının garantisi de yok.Ayrıca diyelim ki bu 4 sene içinde bir suça karıştı siz ortada kalmış olmayacak mısınız?Bilemedim...

Cezasının tamamen bitmesine 4 yıl daha var, o şuan denetimli serbestlikte pandemiden dolayı bir senedir disarda
Önemli olan neden o cinayeti işlediği. Trafik kazası olsa hadi bir nebze anlarım. Hata derim ama ya bile isteye yaptıysa

Ablacım kafan iyi mi senin, adam katil, sosyopat sen diyorsun ki evleneyim miSen bununla gece yan yana yatmaya korkmaz mısın, adamın aklına esti yastığı kafana bastırıverdi al öldün Tartışınız, bıçağı sapladı, 6 yıl yatar yine çıkar sen canını sokakta mı buldun???

Zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın. Ama ailenizin arkanizda olmadığı 2. Bir evlilik büyük risk olur

Bir ananın evladı ölüyor ve o annenin tüm emeği 6 yıl ediyor. Ne diyelim ki. İçim kan ağladı şu an

Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Ya aklınızı ekmek peynirle mi yediniz?! Cinayet işleyen biri ne kadar iyi olabilir? Pesss!

Yakınımdan biri böyle bir cahillik yapsa en az bu kadar sinirlenirdim. Aklınızı başınıza toplayın.

Bilenler vardır bazı mahkumlara örgün eğitim şansı veriliyor. Sınıftan bir arkadaşım baya sabıkası olan mahkum bir öğrenciyle sevgili olmuştu. Adam kızı öyle büyülemişti ki kız sırılsıklam aşıktı. Neyse ki zar zor ikna ettik ayrıldı. Var böyleleri maalesef :/

Haberlerde sık sık çıkar. denetimli serbest kalıp tekrar hırsızlık yapan, tekrar adam öldüren, yarım bıraktığı işi tamamlamaya gelen ve yine öldüren.
E tabii bu cimayetlerin suclarin ardi arkasi kesiilir mi kesilmez cok normal..
Soyleyecek cok sey varda soyleyemiyorum...
Yazık degil mi yani evladi olen anne baba onlarin haklari ne olacak of ya..
Adam cıkıyor cay kahve ohh..
Ölen oldugu ile mi kaliyor yani....
Eskiden derdim hep niye insanlar gidiyor baska ulkelere bu ozenti niye ben bile keske kalmasaydim dedigim bir yerdeyim artik..
B.ku cıkmıs her seyin..

Zaten bu şekilde büyümüş birinin psikolojisi de iyi değildir diye düşünüyorum

ben hiçbir arkadaşımı böyle biri ile tanıştırmayı düşünmem yahu.. arkadaşınızdan da şüphelendim açıklası.
bence ikisiyle de ilişkinizi tamamen kesin..

- Tanıdığım pırıl pırıl biri var gel tanıştırayım
- Ne iş yapar nerde?
- hapiste
- neden
- eh işte bir adam katletti çok da önemli değil

Arkadaşı caniye evlendirmek istemek de ayrıca manyaklık

Ben olsam korkardım. Adam cinayetten yatmış. Çok temkinli olun lütfen.

Aaa 1 saniye, kasten cinayet yeni kanunda kapsam disi. O zaman 18 seneden daha az ceza almis. Ya da belki taksirle (istemeden, kazaen gibi dusunebiliriz) bir cinayet islemis olabilir

Offf beee aklıma Müge anlı geldi. Babasını annesiyle öldüren kardeşler. O gencecik kızın ağlamaları ve insan diyemeyeceğim babanın yaptıkları. Ne babalar var diyorum bazen. Evladının hayatına maloluyor. Bu konuya ne denir bilemedim

Tesekkur ederim rickand, bi nebze rahatladım buraya yazınca. Ama benden yana umutluydu tutunacak bir dal misali.. ama olmadı kader, nasip kismet ..
Siz de aşırı merhametli birisiniz degil mi? Hatta belki sevgiden çok acıma-merhamet karışımı duygular besliyordunuz ona, suan da hayat zaten vurmuş bir de ben vuruyorum vicdanı var.
Keşke hic gorusmeseydiniz, simdi cok üzüleceksiniz ama kendinizi suclamayin, sizin de elinizde degil, ailenizi silemeyeceğiniz net bir gerçek, o da anlar zamanla.

Babasının yaptığı iskenceler yuzunden genç kız babasini öldürdükten sonra korkup tandır atıyordu annesiyle o mu? Müge anlı da ağlamıştı yaktiginizi soylemeseydiniz bu olayı gizli tutardım demisti,yani babasına degil kiza uzuldu. Emin olun çok zalim babalar var. Bu çocuğun babası da ona benzer.. insanlar anlamadan dinlemeden ahkam kesebiliyor. Allah kimseyi böyle birseyle sinamaz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…