Önemli olan neden o cinayeti işlediği. Trafik kazası olsa hadi bir nebze anlarım. Hata derim ama ya bile isteye yaptıysaCezasının tamamen bitmesine 4 yıl daha var, o şuan denetimli serbestlikte pandemiden dolayı bir senedir disarda
Zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın. Ama ailenizin arkanizda olmadığı 2. Bir evlilik büyük risk olurMevzu ailesiyle ilgili babasının annesine gösterdiği şiddetten dolayı yaşanıyor, babası ona bıçak çekince elinden almaya çalışırken kaza sonucu babası ölüyor iç organ zedelenmesinden diye geçiyor raporlarda
Bir ananın evladı ölüyor ve o annenin tüm emeği 6 yıl ediyor. Ne diyelim ki. İçim kan ağladı şu anAdam ortalama 18 sene ceza almis, muhtemelen kasten cinayette haksiz tahrik indirimi uygulanmis. Son yasadan once islendigi icin cezasinin 1/2’sini infaz edecek, kaldi 9 yil. 6 yatinca kapali cezaevinde zaten aciga gecmeye hak kazanmis oluyor. Acik cezaevindekiler de izinli su anda evlerine gonderildi corona sebebiyle
*kamu spotu
Ya aklınızı ekmek peynirle mi yediniz?! Cinayet işleyen biri ne kadar iyi olabilir? Pesss!Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
E tabii bu cimayetlerin suclarin ardi arkasi kesiilir mi kesilmez cok normal..Haberlerde sık sık çıkar. denetimli serbest kalıp tekrar hırsızlık yapan, tekrar adam öldüren, yarım bıraktığı işi tamamlamaya gelen ve yine öldüren.
Tesekkur ederim rickand, bi nebze rahatladım buraya yazınca. Ama benden yana umutluydu tutunacak bir dal misali.. ama olmadı kader, nasip kismet ..Zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın. Ama ailenizin arkanizda olmadığı 2. Bir evlilik büyük risk olur
Cezalar degismedi, cezalarin cekilme oranlari, dolayisiyla sureleri degisti.Lütfen son yasadan sonra bu kadar az ceza almiyorlar diyin..
Zaten bu şekilde büyümüş birinin psikolojisi de iyi değildir diye düşünüyorumMevzu ailesiyle ilgili babasının annesine gösterdiği şiddetten dolayı yaşanıyor, babası ona bıçak çekince elinden almaya çalışırken kaza sonucu babası ölüyor iç organ zedelenmesinden diye geçiyor raporlarda
Ya da 29 suçtan sabıkası olan ve habere konu olurken 30. Suçunu işleyen magandaAynen haberlerde görüyoruz. Haber:trafikte tartıştığı kişiyi bıçakladı yapan:denetimli serbest kalan katil
ben hiçbir arkadaşımı böyle biri ile tanıştırmayı düşünmem yahu.. arkadaşınızdan da şüphelendim açıklası.
bence ikisiyle de ilişkinizi tamamen kesin..
Offf beee aklıma Müge anlı geldi. Babasını annesiyle öldüren kardeşler. O gencecik kızın ağlamaları ve insan diyemeyeceğim babanın yaptıkları. Ne babalar var diyorum bazen. Evladının hayatına maloluyor. Bu konuya ne denir bilemedimMevzu ailesiyle ilgili babasının annesine gösterdiği şiddetten dolayı yaşanıyor, babası ona bıçak çekince elinden almaya çalışırken kaza sonucu babası ölüyor iç organ zedelenmesinden diye geçiyor raporlarda
Siz de aşırı merhametli birisiniz degil mi? Hatta belki sevgiden çok acıma-merhamet karışımı duygular besliyordunuz ona, suan da hayat zaten vurmuş bir de ben vuruyorum vicdanı var.Tesekkur ederim rickand, bi nebze rahatladım buraya yazınca. Ama benden yana umutluydu tutunacak bir dal misali.. ama olmadı kader, nasip kismet ..
İnanmak biraz zor haklısınız galiba, ama gerçek hiçbirsey yalan değilKonu inşallah fakedir. Değilse de konu sahibi umarım ailesini dinler ve bu konuyu tamamen kapatır.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarim karşınıza çok daha iyileri çıkar.İnanmak biraz zor haklısınız galiba, ama gerçek hiçbirsey yalan değil
Babasının yaptığı iskenceler yuzunden genç kız babasini öldürdükten sonra korkup tandır atıyordu annesiyle o mu? Müge anlı da ağlamıştı yaktiginizi soylemeseydiniz bu olayı gizli tutardım demisti,yani babasına degil kiza uzuldu. Emin olun çok zalim babalar var. Bu çocuğun babası da ona benzer.. insanlar anlamadan dinlemeden ahkam kesebiliyor. Allah kimseyi böyle birseyle sinamaz insallah.Offf beee aklıma Müge anlı geldi. Babasını annesiyle öldüren kardeşler. O gencecik kızın ağlamaları ve insan diyemeyeceğim babanın yaptıkları. Ne babalar var diyorum bazen. Evladının hayatına maloluyor. Bu konuya ne denir bilemedim
Sizin canınızın hiç mi değeri yok ?Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?