Sizce aldığım karar doğru mu?

Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Aman bacım aklini peynir ekmeklemi yedin adam katil yuregide güzel olsa demekki sinirlenince eli silaha gidiyor baban cok haklı sende doğru bir karar vermişsin psikolojisi bozuk insanla ömür geçmez
Umarim gönlüne göre biri çıkar karşına
Sevgiler

Aman bacım aklini peynir ekmeklemi yedin adam katil yuregide güzel olsa demekki sinirlenince eli silaha gidiyor baban cok haklı sende doğru bir karar vermişsin psikolojisi bozuk insanla ömür geçmez
Umarim gönlüne göre biri çıkar karşına
Sevgiler
Tesekkur ederim kararımın doğru olduğuna giderek daha çok emin oldum sagolun
Benden de sevgiler

Şaka mısınız siz ailenizin bulduklarını beğenmeyip katil olmuş birine mi aşık oldunuz :KK70:
Şu ümitcan uyguna mesaj atanlara sevgili olmak isteyenlere şaşırmamıştım sizede şasırmadım bizim kadınlarımız böyle adamları seviyor ve hakediyorlar :KK66:
Aleynada faili meçhul dosyalara girdi tabi anneside, öylece kapandı konu yazık çok yazık

Son düzenleme:
Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Sakıııın, baştan keşke hiç görüşmeseydiniz bile

Babasının yaptığı iskenceler yuzunden genç kız babasini öldürdükten sonra korkup tandır atıyordu annesiyle o mu? Müge anlı da ağlamıştı yaktiginizi soylemeseydiniz bu olayı gizli tutardım demisti,yani babasına degil kiza uzuldu. Emin olun çok zalim babalar var. Bu çocuğun babası da ona benzer.. insanlar anlamadan dinlemeden ahkam kesebiliyor. Allah kimseyi böyle birseyle sinamaz insallah.

Son düzenleme:
Benim bir kayinpederim var,evlatları nasıl katil olmamış diye çok düşündüm.Oyle pislik,öyle rezil,öyle iğrenç bir adam.Kayinvalidem boşanmış ama kurtulmak mümkün mü?Her gece içip mahallede ana avrat bacı küfürler ev taşlamalar saldırmalar.. Polis çağırıyolar bir gece nezaret ertesi gün gene kapıda.Kaynanam yazık çarşıya çıkıyor, karşısında, pazara gidiyor karşısında ve kadını bulduğu yerde dövüyor.İgrenc hakaretler,küfürler herkesin ortasında.Birgun yine sokak ortasında kadını doverken büyük oğlu görüyor, annesi yerlerde tekmelenirken..Orda Allah ne verdiyse saldırıyor.O pis herif orda düşük kafasını çarpsa ölse al sana cinayet.Ben annemi öyle görsem ne yaparım bilmem.O yüzden bu konularda peşin hükümlü değilim..Ama babasının istemeden de olsa katili olan birinin de psikolojisi çok normal olmaz.O yüzden ayrilamakla bence doğru karar vermişsiniz.Ama işte bir pislik yüzünden bir evlat katil oluyor, hayatı mahvoluyor..

iki abim var içerde ( hala oğlu) ağırlaştırılmış müebbet aldılar ..onların bile sevgilileri oluyor , çıkınca evlenicez tarzı hayaller ..hatta bir ara oradskyken nikah yapılmak istendi ...görüşe gidiyor kızlar heray..tel görüşmesi cezaevinin ve mektuplasma . sizinki çıkacakmışda üstelik...bilemedim erken karar vermişsiniz gibi

iki abim var içerde ( hala oğlu) ağırlaştırılmış müebbet aldılar ..onların bile sevgilileri oluyor , çıkınca evlenicez tarzı hayaller ..hatta bir ara oradskyken nikah yapılmak istendi ...görüşe gidiyor kızlar heray..tel görüşmesi cezaevinin ve mektuplasma . sizinki çıkacakmışda üstelik...bilemedim erken karar vermişsiniz gibi
Ay yok artık

Hala evlenmeyi düşünüyor olmanız yanlış geldi

İyi geceler diliyorum hepinize kızlar.
Buraya gelip de okuyan herkesin ne derdi varsa bir an evvel biter, sıkıntılarından kurtulur inşallah..
Ben 28 yaşında başından bir evlilik geçen bir kadınım. Boşandıktan uzun bir sure boyunca ciddi anlamda bir görüştüğüm olmadı, sadece vakit geçirmek için arkadaş gibi konuştuğum insanlar oldu. Ta ki.. aile baskısı olunca ben de ciddi anlamda bunalmaya başladım, onların bana uygun gördüğü insanla görüşmemek için direndim, en sonunda arkadaşımın bir arkadaşıyla gorusmek istedim.

Bu adam daha önce hiç evlenmemiş 6 yıldır hapishanede olan biri, pandemiden dolayı uzun bir zaman daha burda kalacak, ama şuan 4 yılı daha var tamamen beraat etmesine. Yani yaklaşık 1 senedir burda, başta gorusmekten çekindim sonra bir çay içmekten birsey olmaz düşüncesiyle arkadasimla birlikte gittik ve muhabbet o kadar güzel geçti ki ben bile şaşırdım. Onu tanımaya başladıkça aşık olduğumu farkettim (o da kısa sürede çok bağlandı). Anneme mevzuyu açtım o da insanlık hali her insanın başına gelir oyle seyler kızım diye anlayış göstermişti. Ama mevzu babama kadar gelince, babam cok büyük tepki gösterdi, olmaz ben arkanda değilim, bizi silersin ozaman dedi. Hatta bu mevzuyu amcamlar geldiginde de konuştular ve nihayetinde herkes bana cephe aldı. Sabıkalı bir adamla ömür geçirmeyi nasıl düşünürsün sen onla hiç konuşma bile dediler. Hem sen evlilik yaşamışsın o daha evlenmemiş ilerde sorunlar olur bosver dediler. Ablamla da konuştuk o da olumsuz düşündüğünü söyledi..

Ben de nihayetinde uzun uzun düşünüp, madem kimse istemiyor, çok zor olacak madem, bende en iyisi bitireyim ve unutayım dedim. Dün konuştuk ve olmayacağını söyledim, o da bi hayal kırıklığı yaşamasına rağmen peki dedi..
Kızlar lütfen söyleyin bana, aldığım karar doğru mu ilerde pişman olurmuydum? Veya tam tersi zamanla hersey hallolur muydu? ...
Sucu neydi peki

Siz aşık oldum diyince netflixde ted bunny adında bir katilin belgeseli geldi aklıma.Bir tane kız aynı sizin gibi aşık oluyor katile ve asla inanmıyor yaptığına vs.Tabi bu konu sizinliyle karşılaştırılamaz ama iyi düşünün derim.
Cinayeti işlerkenki ruh haline tekrar bürünmeyeceğinin garantisini kim verebilir ???

Başından zaten bosanmali bir evlilik geçmiş. 2.yi olsun bence sağlam temeller üzerine at derim iliskini bitirdiğin bencede iyi olmuş. Evlilikler sadece aşk üstüne kurulmuyor. Bir kere o kisi iş sorunu yaşayacak sürekli. Ayrica cinayetten hapiste olmasi bana biraz ürkütücü geldi

Back
X