Sizce aldığım karar doğru mu?

Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Aman bacım aklini peynir ekmeklemi yedin adam katil yuregide güzel olsa demekki sinirlenince eli silaha gidiyor baban cok haklı sende doğru bir karar vermişsin psikolojisi bozuk insanla ömür geçmez
Umarim gönlüne göre biri çıkar karşına
Sevgiler

Tesekkur ederim kararımın doğru olduğuna giderek daha çok emin oldum sagolun
Benden de sevgiler

Aleynada faili meçhul dosyalara girdi tabi anneside, öylece kapandı konu yazık çok yazık

Son düzenleme:
Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Sakıııın, baştan keşke hiç görüşmeseydiniz bile

Son düzenleme:
Benim bir kayinpederim var,evlatları nasıl katil olmamış diye çok düşündüm.Oyle pislik,öyle rezil,öyle iğrenç bir adam.Kayinvalidem boşanmış ama kurtulmak mümkün mü?Her gece içip mahallede ana avrat bacı küfürler ev taşlamalar saldırmalar.. Polis çağırıyolar bir gece nezaret ertesi gün gene kapıda.Kaynanam yazık çarşıya çıkıyor, karşısında, pazara gidiyor karşısında ve kadını bulduğu yerde dövüyor.İgrenc hakaretler,küfürler herkesin ortasında.Birgun yine sokak ortasında kadını doverken büyük oğlu görüyor, annesi yerlerde tekmelenirken..Orda Allah ne verdiyse saldırıyor.O pis herif orda düşük kafasını çarpsa ölse al sana cinayet.Ben annemi öyle görsem ne yaparım bilmem.O yüzden bu konularda peşin hükümlü değilim..Ama babasının istemeden de olsa katili olan birinin de psikolojisi çok normal olmaz.O yüzden ayrilamakla bence doğru karar vermişsiniz.Ama işte bir pislik yüzünden bir evlat katil oluyor, hayatı mahvoluyor..

iki abim var içerde ( hala oğlu) ağırlaştırılmış müebbet aldılar ..onların bile sevgilileri oluyor , çıkınca evlenicez tarzı hayaller ..hatta bir ara oradskyken nikah yapılmak istendi ...görüşe gidiyor kızlar heray..tel görüşmesi cezaevinin ve mektuplasma . sizinki çıkacakmışda üstelik...bilemedim erken karar vermişsiniz gibi

Ay yok artık

Hala evlenmeyi düşünüyor olmanız yanlış geldi

Sucu neydi peki

Siz aşık oldum diyince netflixde ted bunny adında bir katilin belgeseli geldi aklıma.Bir tane kız aynı sizin gibi aşık oluyor katile ve asla inanmıyor yaptığına vs.Tabi bu konu sizinliyle karşılaştırılamaz ama iyi düşünün derim.
Cinayeti işlerkenki ruh haline tekrar bürünmeyeceğinin garantisini kim verebilir ???

Başından zaten bosanmali bir evlilik geçmiş. 2.yi olsun bence sağlam temeller üzerine at derim iliskini bitirdiğin bencede iyi olmuş. Evlilikler sadece aşk üstüne kurulmuyor. Bir kere o kisi iş sorunu yaşayacak sürekli. Ayrica cinayetten hapiste olmasi bana biraz ürkütücü geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…