nolur git konuyu oku bak kendini rezil ediyorsunEnayi yerine koyulma tabi
İş adamının banka hesabı olmadığına inanmak çok zekice hdjdjd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolur git konuyu oku bak kendini rezil ediyorsunEnayi yerine koyulma tabi
İş adamının banka hesabı olmadığına inanmak çok zekice hdjdjd
pişman olduğum tek nokta bu güven seviyesiMiktarı bilmiyorum ama hiç önemi yok artık söylemeye değmez bile siz iyi niyetli davranmışsınız pişman olacak bir şey yok
O paranın geri dönmeyeceğini göze alarak yapılmalı böyle şeyler aslında. Şu an nasıl davranıyor?pişman olduğum tek nokta bu güven seviyesi
+1000000000000000000Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değilsiniz. Derdim o değil Paranın önemi yok havaları yaratmaya çalışıyorsunuz ama geri gelmemesi sizi rahatsız etmiş. Haklısınızda zaten. Ortalığın durumu belliyken kimse kimseye o kadar parayı hibe edemez. Adam dediğiniz kadar saygın biriyse size varana kadar o parayı anında isteyeceği başka kişilerde olmalıydı. Övüp durduğunuz adamın gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadığı gerçeğini kabul etmek zor gelmiş.
hepimize saydırmışsınız da adama bu kadar güveniyorsanız neden paranız için endişeleniyorsunuz peki?değil işte beni geren de bu şimdi nasıl iletişim kesmeliyim valla inanmicaksınız ama ben verdiğimi istemeye falan utanırım ya
hakaretten şikayet ettim konu sahibini.Gereksiz bir atar. Sanki flört değil de 30 senelik eşi nasıl korumuş, uzun uzadıya yazmış, uğruna laf dalaşlarına girmiş. Hayır yani sen rahatsız olmasan konu açmazsın burda. Rahatsızlığı dile getiren insanlara "o zaten iş adamı bir sürü parası vaar beni dolandırmaz" türü şeylerle sevdiceğini aklama çabası, komik.
O zaman üzülmeyeceksiniz kafanızı meşgul etmeyeceksiniz.Ben hiiiiç gurur yapmam karşımdakinde gurur mu var ki benden isterken iyi ohhh ne ala.O parayı da tavrını da unutun gitsin kabullenin ve hiçbirşey olmamış gibi davranın.Başka seçeneğiniz yok.bilmiyorum sanırım yapamam bu adamla alakalı değil kimseden isteyemem
her zaman borç verirken bunu göz önünde tutuyorum zaten şu an derdim o değil rahatlığı çok normal hasta olduğu için sık konuşamıyoruz ama msj atıyor hiçbir şey olmamış gibi bende bir şey demedimO paranın geri dönmeyeceğini göze alarak yapılmalı böyle şeyler aslında. Şu an nasıl davranıyor?
para için endişelenmiyorum diye kaç kere daha yazmam gerekiyor ben yazmaktan yoruldum tabii ki verse alırım yok kalsın demem borç vermişim sonuçta ama şu an derdim bu duruma düşürülmek sindiremiyorum bu durumu iletişimi kesmek istiyorum ama kalkıp borcunu ver şu bu diyemem bu adamla alakalı değil başkası da olsa diyemem benim endişe ettiğim konu ya para gelmezse değil rahat rahat üstüne yatılması hiçbir şey olmamış gibi davranılması bana potansiyel yerim ben bunu ya gözüyle bakma ihtimali hanginiz bu duruma düşseniz stres yapmazsınız çok merak ediyorumhepimize saydırmışsınız da adama bu kadar güveniyorsanız neden paranız için endişeleniyorsunuz peki?
hakaret eden hakaret bulur burada anneme kadar laf sayana gül mü uzatayım iyi yapmışımhakaretten şikayet ettim konu sahibini.
o zaman tek seferde iletişimi kesiyorum en mantıklısı buO zaman üzülmeyeceksiniz kafanızı meşgul etmeyeceksiniz.Ben hiiiiç gurur yapmam karşımdakinde gurur mu var ki benden isterken iyi ohhh ne ala.O parayı da tavrını da unutun gitsin kabullenin ve hiçbirşey olmamış gibi davranın.Başka seçeneğiniz yok.
teşekkür ederim yorumunuz için benim hislerim soğumak konduramamak en çok kendime yedirememek yok ya o yapmaz seviyesine gelmek inanın 10 tl de olsa bunu yapsa aynı şekilde hissederdim birini aptal yerine koymak gibi bir şey yani ama maalesef isteyemem gerççekten neden bilmem böyle şeylerde hiç yüzüm tutmazsen buradaki yorumlara aldırma var böyle insanlar. dolandırıcı da olabilir, sorumsuz da olabilir, üzerine yatmış da olabilir her şey olabilir. önemli olan senin hislerin. şu saatten sonra bu davranış seni itti mi? itti. yanlış mıyım? o kadar zengin adamın flörtünden para istemesi zaten garip, hadi istedi bari heme öde, dimi.. sanırım 1000 lira civarı attın, 100-200 liralık bir mevzu değil bu. ama 5-10 bin falan da olmaz. belki 800 falan da olabilir neyse rakamı söylemiyorsun zaten. bence madem artık konuşmayı da keseceksin o parayı kendisinden iste. bundan sonra da senden para isteyen adama para falan atma. olmaz maykıl bende de yok de geç. kimseye de aramızda paranın lafı olmaz gibi bir laf etme. ben de benzerini yaşadım zamanında gerçi küçüktük biz hani benimki 50 liraydımarkete girdik neymiş efenim parası yokmuş anasına 50 lira tl yüklemek gerekiyormuş da benden istedi borç diye. gönülsüz de olsa verdim ama bi itti bu hareket beni yani. sonra biz ayrıldık ben o parayı istedim vermedi tabii ki.
yok artık diyerek okudum ve çok üzüldüm allah sabır versinNeler görüyoruz ya. Zengin işadamı kuzenimin kocası, kız lohusa yatağındayken, seni şirkete ortak yapıyorum doğum hediyesi olarak diye belge imzalatıyor. Halbuki kredi vermiyormuş banka buna işleri bozukmuş kızı ortak etme amacı kızın adına kredi çekmekmiş.Kız habersiz seviniyor kocam beni şirkete ortak yaptı diye ama bilmiyor ki 300000 tl lik krediye imza attığını. Sene 2014 düşünün.Tabii adam ödemiyor krediyi iflas ediyor.Üzerine kızı aldatıyor. Aldatınca son nokta oluyor boşanıyor kuzenim.
10 yıllık evlilerdi üstelik akrabamız çocukluğundan beri tanıyoruz hani.Adam şimdi kendi işini kurdu durumu da iyi ama o borç hala duruyor ve yeniden evlendi.Olan kuzenime oldu iki çocukla adam en alt seviyeden nafaka ödüyor o kadar. Kız işe giremiyor haciz olduğu için maaşına el koyuyor banka. Kocana bile güvenmeyeceksin yeri gelince.
Kesinlikle katılıyorum. Evlenmeden önce eşimin işsiz olduğu bir dönem yaşamıştık. O dönemde bile asla bir benden maddi bir şey talep etmedi. Ben bir defa imada bulunacak oldum o çok sinirlendi gururumu kırıyorsun dedi. Aynı şekilde bende evlenene kadar eşimden maddi bir yardım talep etmedim bunu onur kırıcı buluyorum. Bence cinsiyet farketmeksizin olması gereken bu. İnsan sevgilisinden para istememeliKarakterli bir erkek asla gururunu bir kenara atıp da bir kadından para isteyemez.Kardeşi olur, ailesi olur, arkadaşı olur ama sevgilisi olamaz.Maddi durumu olmaz birine borcu olur vs uzun süredir tanıyorsundur o istisna.
bu güncellemeyi ciddi şekilde yorum yapıp yardım etmek isteyenler için yazıyorum bir çoğunuzun hayal dünyasına acımakla gülmek arasında kaldım hani birinin başına bir iş gelse de gülsek modundasınız ve gerçeklik algınız yok gibi bir şey toparlamak adına söylüyorum
1. adam saygın bir iş sahibi dedim sadece ve evet kendi mesleğinde ciddi bir ilerleme kaydetmiş biri ve mesleği açamıyorum ifşa olmamak için ama ultra zengin holding sahibi falan değil işleri banka hesapları üstünden yürüyen biri değil iş ona kalsa bile kardeşleri var adamın 1 haftalık hesaplarını kapatması bir şey ifade etmiyor
2. bazı kendini bilmez hadsiz kişiler analı kızlı zengin koca falan lafları çeviriyor ama gerçekten acıyorum beyniniz bu kadar yetmiş işte aklınızın yetmediği şeye dalga geçerek müdahil olursunuz böyle sadece oturup iki dakika bu insanlarla 3 senedir aynı ortamı nasıl paylaştığımı düşünün demek ki denklik var ki tanışıyoruz hadi bana laf et kendi çapında dalga geç de sen kim k.peksin ki bu olaya annemi dahil edebiliyorsun yorum yaparken haddinizi aşmayın senelerdir birbirimizle aynı ortamdayız şu türk flmi kafanızdan bi çıkıp düzgün yorumlar yapsanız keşke ben birinin zenginliği için peşinde koşacak olsam çoğu insanın bu devirde kredi çekeceği miktarı hem hesabımda tutmam hemde çat diye birine %50 geri gelmeyeceği ihtimalini düşünerek vermem ki bunu ilk msjlarda söyledim borç verirken bile %50 gelmeme ihtimalini düşünür beni üzmeyen miktarı gönderirim beni rahatsız eden bana göndermemesi değil para da değil mevzum bir erkeğin bunu yapması sizin kriterleriniz ne bilmiyorum ama ben yanımda işi gücü olan belli bir seviyeye gelmiş maddi durumu iyi olan birini isteyebilirim bunun adı zengin koca aramak değildir herkesin kendince kriterleri var ve evet bulunduğumuz şehirde tanınması bir çok kişi tarafından takdir görmesi saygı duyulması beni cezbediyor bende bunu seviyorum size bu doğru mu yanlış mı diye sormuyorum zaten
3. adam kendini zengin gösteren dolandırıcı falan değil bundan eminiz ailecek 3 senedir aynı ortamlardayız adam kanlı canlı karşımda yaşıyor yani aynı yerlere girip çıkıyoruz ortak arkadaşlar var illaki bir şeyler konuşuluyor ediyor ortak hobilerimiz var etkinlik gecelerinde denk geliyoruz ya da topluca bir şey yapcaksak aa şurası x in orya a gidelim tanıdık rahat oluruz diyip gidiyoruz adam birden gökten inip ben buyum demedi şöyle düşünün hiç mi yaşadığınız ilde köklü bir aile yok bir çok kişinin tanıdığı öyle düşünün buranın yerlileri ve biliyorsun kim olduğunu büyük bir il değil
4. hesabını kapatmaz bilmem ne diyenlerin amacı ne çözemedim bu benim inandığım ya da inandırıldığım bir şey değil net şekilde emin olduğum şahit olduğum bir doğru bu adamın hesaplarına girildi bir kaç kartı kopyalandı napim şimdi iş insanının hesapları kapatılmaz mı diyim gözümle gördüm yaşadım adamın şikayeti dilekçesi banka hesap hareketleri vs başına gelen şeye ben şahidim hesaplar kapalı yaşadığımı ben biliyorum sizin buna inanmanıza zaten gerek yok ben gözümle gördüğüme inanıyorum zaten böyle varsayarak yorum yapıp beni yönlendirin
5. adamla hala görüşüyoruz çünkü adam şu an ciddi bir hastalığı var hasta adama da hadi bb diyemiyorum
6. lütfen artık biriniz beni rahatsız eden noktaya gelin flört aşaması yeni başlamışsa bu para konuları normal mi? soğumakta haksız mıyım? parayı miktarı unutun bir erkeğin ya da kadının artık o da fark etmez biri aman saçmalama dese bile istediğini şeyi bakın para demiyorum çıkın o kafadan istediği herhangi bir şeyi nezaketen geri vermesi gerekmez mi? ve ben konuşmayı kesmek istersem bunu söylemek mi yoksa bıçak gibi kesmek mi daha mantıklı
(yorumları üstün körü gördükçe ek yapıyorum .
hiçbirinizi azarlamadım ısrarla olmayan şeyi var etmeye çalışıyorsunuz bende öyle değil diyorum benim işkillendiğim adamın dolandırıcı olması değil adamın insanları kullanması üstünden geçinmesi ve bundan hoşlanmıyorum kendimi bu duruma düşürmek istemiyorum)
Annenle ilgili yazılanlar evet aşırı fakat diğer konuya gelince ne kadar tanıyorum dersen de tanımıyorsun ve zaten senden borç alıp geri ödememesi hiç normal değil bankacıyım ben özellikle bana aşırı saçma geldi genel müdürlükte ticari ve kobi bankacılığındayım saygın iş adamı kaynıyor bizde eğer samimiyetine güvenip inansan bu konuyu buraya açma gereği bile duymazdın parayı geri isteme ama biraz arayı aç bu adamla her saygın sandığın öyle olmuyor genele yazdıklarında hiç hoş değil burda doktorundan avukatına okumuş bir sürü kültürlü kadın var ve en önemlisi bu tarz durumları tecrübe etmiş insanlar evet anneni katmaları kötü bazılarının ama belkide senin bazı şeyleri farkına varmanı sağlar öyle demiyorum ama acaba gerçekten zengin olması seni etkilemiş ve bu olayı da ondan dolayı görmek istememe durumu olabilir mi ? çünkü adamın yaptığı cidden yanlış ve normal değil zamanında bu tarz kazık yemiş biri olarak ben arkama bakmadan kaçardım şahsen
Erkek arkadaşınız için direkt dolandırıcı diyemem ama size gerçek bir hikaye anlatayım, maalesef kendisi akrabam.hiçbirinizi azarlamadım ısrarla olmayan şeyi var etmeye çalışıyorsunuz bende öyle değil diyorum benim işkillendiğim adamın dolandırıcı olması değil adamın insanları kullanması üstünden geçinmesi ve bundan hoşlanmıyorum kendimi bu duruma düşürmek istemiyorum)