kusura bakmayın ben inanın çoğunu okumadan alıntı ekleyip geçtim sıradanBenim bu alıntıda ne işim var? Küçümseme, aşağılama, zıt bir şey söyleme hiçbirini yapmadım. Adam sizi dolandırdı demedim bile. Keşke hiç yazmasaydım şu konuya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakmayın ben inanın çoğunu okumadan alıntı ekleyip geçtim sıradanBenim bu alıntıda ne işim var? Küçümseme, aşağılama, zıt bir şey söyleme hiçbirini yapmadım. Adam sizi dolandırdı demedim bile. Keşke hiç yazmasaydım şu konuya.
alıntıyı sırayla her mesaja yaptım çoğunu okumadım adamla ilk karşılaşmamız bir etkinlik gecesindeydi ortak arkadaşlar aracılığıyla sonra da iki defa açılışlarına gitmiştik öyle öyle denk gelmeye başladık miktarı vermek istemiyorumAynen bende sadece soru sordum, adamı nerden tanıdığını ve miktarı sordum ki ona göre durum değişir diye
gerçekten mi? aklama çabası mı? yoksa derdimi anlatma çabası mı? adamı tanımazsınız beni tanımazsınız aklasam ne aklamasam ne ısrarla anlaşılmayan üyelerin yoktan var ettiği şeyleri düzeltiyorum ki aklı selim bir yorum gelsin çok isterdim mesela sadece benim kurutum olmasını ama değilmiş mesela insanca bana yorum yapan kimseye hayır öyle değil demedim eğer bir kaç mesajıma bakarsanız fark edersiniz.Gereksiz bir atar. Sanki flört değil de 30 senelik eşi nasıl korumuş, uzun uzadıya yazmış, uğruna laf dalaşlarına girmiş. Hayır yani sen rahatsız olmasan konu açmazsın burda. Rahatsızlığı dile getiren insanlara "o zaten iş adamı bir sürü parası vaar beni dolandırmaz" türü şeylerle sevdiceğini aklama çabası, komik.
bence siz hala inanmak istediğinize inanıyorsunuz adam paranın üstüne yatacak kadar ezik , siz de paranızı isteyip sepetleyin yok hasta yok bilmem ne hasta diye başkasından rica edip göndertmez mi ? lütfen yok hastaydı yok yatalaktı yok dünyadan uzaktı bilmem ne diye bahane sunmayınmiktarı belirtmek istemiyorum ama böyle 100-200 de düşünmeyin , bunu göndereli bir kaç gün oldu üstüne yüzyüze görüşemedik bazı olaylar oldu ve bir rahatsızlık geçirdi yataktan çıkamıyor gibi bir şey .
3 yıl var ama bu 3 senede çok ciddi bir samimiyetimiz yoktu sadece birbirimizi tanırdık selam verdirdik naber nasılsın sohbetleri ya da bir etkinlikte denk gelisek konu üstüne ayak üstü konuşmalar öyle sıkı fıkı bir durumumuz yoktu
sizin kuruntunuz değildi çünkü .. herkes gerçeği yazdı .gerçekten mi? aklama çabası mı? yoksa derdimi anlatma çabası mı? adamı tanımazsınız beni tanımazsınız aklasam ne aklamasam ne ısrarla anlaşılmayan üyelerin yoktan var ettiği şeyleri düzeltiyorum ki aklı selim bir yorum gelsin çok isterdim mesela sadece benim kurutum olmasını ama değilmiş mesela insanca bana yorum yapan kimseye hayır öyle değil demedim eğer bir kaç mesajıma bakarsanız fark edersiniz.
işte benim istediğim bu şöyle yorumlar adamın 10 hesabı olsa da beni düşürdüğü durum değişmiyor diyelim ki bu siber saldırı hiç olmadı bu durum yine değişmiyor benim bunları anlatma sebebim iki tarafın da durumunu bilip tarafsız yorum almak ayrıntı vermeden para istedi verdim geri vermedi desem zaten yakınlık derecem durumu şu bu sorulacaktı ama sormadan söyledim diye paragöz oldum bırakın parayı benden bir tişört te alsa iade etmeli almam desem de vermeli bundan rahatsız olan tek ben miyim yoksa normali bu mu kafam karıştı olayı tek bilen benle annem o bile dönüp x kendini böyle bir para için rezil etmez diyince insan ister istemez buna inanmak istiyor kabullenemiyor düştüğü durumuişte onu açıklasaydınız ,birden fazla hesabı vardı ama işkillenincee kapattı diue fakat yorumlar yine değişmezdi adam paranızı geri iade etmedi çünkü
inanmak istediğime inanmak değil de durumu kabullenememek diyebiliriz ister istemez ama şu var o parayı isteyemem bunu msjla bile yazamambence siz hala inanmak istediğinize inanıyorsunuz adam paranın üstüne yatacak kadar ezik , siz de paranızı isteyip sepetleyin yok hasta yok bilmem ne hasta diye başkasından rica edip göndertmez mi ? lütfen yok hastaydı yok yatalaktı yok dünyadan uzaktı bilmem ne diye bahane sunmayın
sizi kullanmasına müsade etmiş oluyorsunuz o zamaninanmak istediğime inanmak değil de durumu kabullenememek diyebiliriz ister istemez ama şu var o parayı isteyemem bunu msjla bile yazamam
Abla nolur sen evlenbu güncellemeyi ciddi şekilde yorum yapıp yardım etmek isteyenler için yazıyorum bir çoğunuzun hayal dünyasına acımakla gülmek arasında kaldım hani birinin başına bir iş gelse de gülsek modundasınız ve gerçeklik algınız yok gibi bir şey toparlamak adına söylüyorum
1. adam saygın bir iş sahibi dedim sadece ve evet kendi mesleğinde ciddi bir ilerleme kaydetmiş biri ve mesleği açamıyorum ifşa olmamak için ama ultra zengin holding sahibi falan değil işleri banka hesapları üstünden yürüyen biri değil iş ona kalsa bile kardeşleri var adamın 1 haftalık hesaplarını kapatması bir şey ifade etmiyor
2. bazı kendini bilmez hadsiz kişiler analı kızlı zengin koca falan lafları çeviriyor ama gerçekten acıyorum beyniniz bu kadar yetmiş işte aklınızın yetmediği şeye dalga geçerek müdahil olursunuz böyle sadece oturup iki dakika bu insanlarla 3 senedir aynı ortamı nasıl paylaştığımı düşünün demek ki denklik var ki tanışıyoruz hadi bana laf et kendi çapında dalga geç de sen kim k.peksin ki bu olaya annemi dahil edebiliyorsun yorum yaparken haddinizi aşmayın senelerdir birbirimizle aynı ortamdayız şu türk flmi kafanızdan bi çıkıp düzgün yorumlar yapsanız keşke ben birinin zenginliği için peşinde koşacak olsam çoğu insanın bu devirde kredi çekeceği miktarı hem hesabımda tutmam hemde çat diye birine %50 geri gelmeyeceği ihtimalini düşünerek vermem ki bunu ilk msjlarda söyledim borç verirken bile %50 gelmeme ihtimalini düşünür beni üzmeyen miktarı gönderirim beni rahatsız eden bana göndermemesi değil para da değil mevzum bir erkeğin bunu yapması sizin kriterleriniz ne bilmiyorum ama ben yanımda işi gücü olan belli bir seviyeye gelmiş maddi durumu iyi olan birini isteyebilirim bunun adı zengin koca aramak değildir herkesin kendince kriterleri var ve evet bulunduğumuz şehirde tanınması bir çok kişi tarafından takdir görmesi saygı duyulması beni cezbediyor bende bunu seviyorum size bu doğru mu yanlış mı diye sormuyorum zaten
3. adam kendini zengin gösteren dolandırıcı falan değil bundan eminiz ailecek 3 senedir aynı ortamlardayız adam kanlı canlı karşımda yaşıyor yani aynı yerlere girip çıkıyoruz ortak arkadaşlar var illaki bir şeyler konuşuluyor ediyor ortak hobilerimiz var etkinlik gecelerinde denk geliyoruz ya da topluca bir şey yapcaksak aa şurası x in orya a gidelim tanıdık rahat oluruz diyip gidiyoruz adam birden gökten inip ben buyum demedi şöyle düşünün hiç mi yaşadığınız ilde köklü bir aile yok bir çok kişinin tanıdığı öyle düşünün buranın yerlileri ve biliyorsun kim olduğunu büyük bir il değil
4. hesabını kapatmaz bilmem ne diyenlerin amacı ne çözemedim bu benim inandığım ya da inandırıldığım bir şey değil net şekilde emin olduğum şahit olduğum bir doğru bu adamın hesaplarına girildi bir kaç kartı kopyalandı napim şimdi iş insanının hesapları kapatılmaz mı diyim gözümle gördüm yaşadım adamın şikayeti dilekçesi banka hesap hareketleri vs başına gelen şeye ben şahidim hesaplar kapalı yaşadığımı ben biliyorum sizin buna inanmanıza zaten gerek yok ben gözümle gördüğüme inanıyorum zaten böyle varsayarak yorum yapıp beni yönlendirin
5. adamla hala görüşüyoruz çünkü adam şu an ciddi bir hastalığı var hasta adama da hadi bb diyemiyorum
6. lütfen artık biriniz beni rahatsız eden noktaya gelin flört aşaması yeni başlamışsa bu para konuları normal mi? soğumakta haksız mıyım? parayı miktarı unutun bir erkeğin ya da kadının artık o da fark etmez biri aman saçmalama dese bile istediğini şeyi bakın para demiyorum çıkın o kafadan istediği herhangi bir şeyi nezaketen geri vermesi gerekmez mi? ve ben konuşmayı kesmek istersem bunu söylemek mi yoksa bıçak gibi kesmek mi daha mantıklı
(yorumları üstün körü gördükçe ek yapıyorum .
hiçbirinizi azarlamadım ısrarla olmayan şeyi var etmeye çalışıyorsunuz bende öyle değil diyorum benim işkillendiğim adamın dolandırıcı olması değil adamın insanları kullanması üstünden geçinmesi ve bundan hoşlanmıyorum kendimi bu duruma düşürmek istemiyorum)
işte beni işkillendiren kısım da burada başlıyor benim gerçekten ölüm kalım olmasa borç isteme huyum yok hadi istedim karşı taraf hibe etse almasa bile veririm gerçekten çok saçma bir hareket ben kafamda güzelleme yapmıyorum sadece var olanı yazıyorum ısrarla yok diyorlar bende diyorum ki var yaşayan benim gören benim buraya varsayım ya da hayal dünyamdan bir şey yazmıyorum.
ben şimdi konuşmayı nasıl kesmeliyim
inanın hiç öyle bir yorum istemedim bu olayı yaşamamayı isterdim , unutmuş olmasını isterdim gerçekçi yorumu kaldıramayacak olsam buraya gelmem ama beni sinirlendiren şu ben düştüğüm durumu yazıyorum gel bana de ki adam yatmış paranın üstüne kabulüm ama yok soğuk su iç yok adam kendini zengin gösteriyo ama değil diyorum ki adam karşımda kanlı canlı anasını babasını mekanlarını biliyorum gidiyorum hala diyor adam dolandırıcı sen parayı dert ettin sen sövüşçüsün diyorum tamam parayı unut bir eşya düşün hoş mu bunu yapması hala diyolar ki kaz gelecek yerden tavuk esirgemek bilmem ne inanın kendimi kötü hissettiğim tek nokta bu gerçekten bu para benim içime şu üyelerin içine oturduğu kadar oturmadı benim zoruma giden kullanılmak karşımdaki insanın böyle basit bir şeyin içine beni sokması beni böyle düşündürmesi ya da belki beni bu masumiyete inandıracak kadar manipüle etmesi zoruma giden bunlarsizin kuruntunuz değildi çünkü .. herkes gerçeği yazdı .
Siz istediniz ki adam çok elit çok saygın aaaa olur mu belki hafızasını kaybetmiştir unutmuştur dememizi beklediniz,gerçekçi yorumlar gelince içten içe kötü hissettiniz ama birlik bişey yok adam üç kağıtçı
Siz nasıl geri isteyemem diyorsunuz , ama o ihtiyacı anında verdiğiniz parayı unutmuş gibi yapabiliyor rahatça siz de rahat oluninanmak istediğime inanmak değil de durumu kabullenememek diyebiliriz ister istemez ama şu var o parayı isteyemem bunu msjla bile yazamam
aynı şeyi düşünüyorum bu olay için demiyorum ama genel olarak konuşuyorum para veya başka bir şey ben verdiğimi istemeye utanırım da karşımdakinin yüzü bile kızarmaz bırakın vermeyi hafif bir mahçubiyet olsa ona bile okeyimHoş bir durum olmamış,
Bence sizinle konuşurken 2 dk telefonu kapatıp kardeşlerinden birinden rica edebilirdi.
Ben yerinizde olsam isteyemem hep sıkıntılı olmuşumdur bu konuda,
Ama flört ettiğim kadına geri ödeme yapmayı da unutmam....
yanlış anlamayın da gönderdiğim para kadarlık adamsa kendi düşünsün benden daha rezil ben en azından güvendim inandım verdim ama o miktar için beni kullanabildiğini düşünürse eğer gerçekten acırım geçirdiğim vaktesizi kullanmasına müsade etmiş oluyorsunuz o zaman
tamam canım ok ama sana da bi kredi çıkarayım varsa okuduğunu anlama kursu falan oraya git hayrıma bari bir faydam olur böyle enayi yerine koyulmamAbla nolur sen evlen
Bu adama kredi çekip bağış yap. Bunu duymak istiyorsun çünkü.
teşekkür ederim aslında yapmam gereken bu ama maalesef yapamam değil bundan kimseden isteyemem böyle geri ver diyeO sizden isterken nasıl çekinmediyse siz de çekinmeyin. Ya kusura bakma hiç hoşlanmam böyle şeylerden ama acil ailevi bir durum oldu. Paraya ihtiyacımız var geçen verdiğim parayı geri yollayabilirmisin, inan zor durumda kalmasam istemezdim hiç de sevmem böyle şeyleri diyiverin gitsin.O zaman gerçek yüzünü de öğrenmiş olursunuz.
Enayi yerine koyulma tabitamam canım ok ama sana da bi kredi çıkarayım varsa okuduğunu anlama kursu falan oraya git hayrıma bari bir faydam olur böyle enayi yerine koyulmam
Miktarı bilmiyorum ama hiç önemi yok artık söylemeye değmez bile siz iyi niyetli davranmışsınız pişman olacak bir şey yokteşekkür ederim aslında yapmam gereken bu ama maalesef yapamam değil bundan kimseden isteyemem böyle geri ver diye
bilmiyorum sanırım yapamam bu adamla alakalı değil kimseden isteyememSiz nasıl geri isteyemem diyorsunuz , ama o ihtiyacı anında verdiğiniz parayı unutmuş gibi yapabiliyor rahatça siz de rahat olun
Hastalığı da önemsemeyin "hiç şu an hiç zamanı değil biliyorum ama başla seçeneğim kalmadı" dersiniz biter gider.