• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Amacı NE ?

madem bu tür islerle uğrasiyor tanıdığı guvendigi baska insanlar yokmuyduda daha sevgilisi olmayan flörtlestigi birinden para istedi her seyi geçtim hangi devirdeyiz online para göndermeyidemi bilmiyor.Hesabinda parada mı yok

Of okudum okudum tamamen boş bir güncelleme okudum. Ne kadar zengin olursa olsun bu adamın senden para istemesi çok saçma. O kadar varlıklı adam senden niye istesin? Çalışanına ona buna kardeşlerine yollatır, zor mu?
değil işte beni geren de bu şimdi nasıl iletişim kesmeliyim valla inanmicaksınız ama ben verdiğimi istemeye falan utanırım ya

işte beni işkillendiren kısım da burada başlıyor benim gerçekten ölüm kalım olmasa borç isteme huyum yok hadi istedim karşı taraf hibe etse almasa bile veririm gerçekten çok saçma bir hareket ben kafamda güzelleme yapmıyorum sadece var olanı yazıyorum ısrarla yok diyorlar bende diyorum ki var yaşayan benim gören benim buraya varsayım ya da hayal dünyamdan bir şey yazmıyorum.
ben şimdi konuşmayı nasıl kesmeliyim
İnsanlar size kötü bişey demedi zengin ve tanınan birinin tek hesabı mı olur diye şaşırdı ,sizden istememesi gerektiğini vurguladı

Konuşmayı kesmeyin parayı alana kadar :) ,ne zaman para verdiniz bilmiyorum ama en kısa zamanda “ya geçen gün para yollamıştım unuttun herhalde, elim sıkıştı ,uygunsan gönderir misin” deyip isteyin .. o utanmıyorsa geri vermeye siz de utanmayın bence ondan sonra iletişimi kesebilirsiniz

Iyi tamam işte, 3 senedir tanidiğin saygin biri sana parayi geri verir. Neyin sitresi bu o zaman? Yoksa kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantiği ile, ya kaz değilse şüphesinemi düştün?

Sen bu şüpheye düşebiliyorsan, biz niye aynisini demeye hakkimiz yok? Yani adam güya kendisi için bile para istemiyor. Flörtüne ayak işlerini yaptiriyor, bu saygin iş adami.

Adam ister milyoner olsun, ister asgari ücretli olsun, yaptiği cok çirkin bir hareket işte. Hiçte mantiğa siğmayan bir hareket. Biz bunu söylerken niye linçleniyoruz? Mecburmuyuz adami senin gibi göklere çikarmaya?

O paranin geri gelip gelmemesi bile önemli değil. Asil sorun sormasinda işte.

Kaç kez soruldu cevap vermediniz, aldığı meblağ ne kadar? Soruluyor çünkü ona göre yorum yapılacak orası önemli. Bir de ne kadar zaman oldu para alalı? Üzerine bir daha yüz yüze görüşmeniz oldu mu? Belki elden verecektir hesapları kapalıymis ya zaten.

Flortten para istemek hoş değil evet ama siz de 2 3 ay değil 3 yıldır birbirini tanıyan insanlarmissiniz. Üstte sorduğum detaylara cevap verirseniz daha net bir yorum yapacağım

Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değilsiniz. Derdim o değil Paranın önemi yok havaları yaratmaya çalışıyorsunuz ama geri gelmemesi sizi rahatsız etmiş. Haklısınızda zaten. Ortalığın durumu belliyken kimse kimseye o kadar parayı hibe edemez. Adam dediğiniz kadar saygın biriyse size varana kadar o parayı anında isteyeceği başka kişilerde olmalıydı. Övüp durduğunuz adamın gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadığı gerçeğini kabul etmek zor gelmiş.
paranın önemi yok havası yaratsam nolur yaratmasam nolur bana artısı ne? gelmemesi tabii ki rahatsız etti ama gördüğüm tavır içine düştüğüm durum paranın gelmemesinden daha çok rahatsız etti atıyorum veremeyeceğim dese bile okeyim ama böyle üstüne yatar gibi hoş değil bunu anlatamıyorum

Dönüp dolaşıp, tamamen ayyyynı seyleri yazip güncelleme demis. Supheli bulan, kafaya takan sizsiniz. 3 senedir o kadar icli disliysaniz, boyle biseyi hic sorun etmeyecek kadar samimiyseniz nedne icinize dert oldu da gelip konu actiniz ya? Bizi alintilayacağınıza once kendi mesajinizi alintilayip kendinize cevap verin bence
belki algılamadığınız için aynı şeyleri yazmışımdır baak mesela yine algı problemi yaşıyorsunuz 3 senedir içli dışlı değilim tanıyorum sadece selam verdiğim bir arkadaş ayak üstü bir sohbet gibi flört samimiyet aşaması yeni ayrına nneden içime dert olmasın karşımdaki insana bir anlam yüklüyorum ve buna ters hareket yapınca üzülüyorum bunun da hesabını mı vericem?

paranın önemi yok havası yaratsam nolur yaratmasam nolur bana artısı ne? gelmemesi tabii ki rahatsız etti ama gördüğüm tavır içine düştüğüm durum paranın gelmemesinden daha çok rahatsız etti atıyorum veremeyeceğim dese bile okeyim ama böyle üstüne yatar gibi hoş değil bunu anlatamıyorum
Adamın tavrı normal değil ve bence (paranızı geri vermemesi dışında ) bu yaptığı iyi olmuş gerçek karakterini tanımanız adına.

Ben hala miktarı merak ediyorum valla. Ne olursa olsun sizden para istememeliydi. Ben şahidim banka hesapları kapandı diyorsunuz, nasıl saygın bir iş insanı tek bankayla iş götürüyor orasını anlamadım. Hadi herşeyi tek bankada ailesi yok mu bunun sizden para istiyor. Cep telefonuna bile uygulamalardan para yollanan bir çağda utanmadı sizden istedi parayı teşekkür edeceği kadar sürede geri yollatabilirdi. Siz istemezseniz o para gelmeyecek belli. Bu soğuma sebebidir elbet. Durumu olmayan biri olsa sıkıştım deyip istese şu sıralar ödeyemiyorum dese flört aşamasındayken, bunun yanında masum kalır o kadar itici yani. Siz ihtiyacınız varmış gibi geri isteyin paranızı, kendinize huyu suyu saygın birini bulun.
miktarı bende kalsın kapandı demiyorum uğradığı saldırıya şahidim bunun üstüne bütün kartları iptal ettirip yenisini istediğine şahidim ifadesine ifadesine ek haberi olmadan aktarılar paralara şahidim ailesini geçin sürekli kardeşiyleler zaten ondan bile isteyebilirdi benim tarafıma gelince ben gerçekten ihtiyacım varmış gibi geri isteyemem yani lafı oraya getiremem

Zaten soğumakta haklısnız istememesi lazım yazmışız neyine gocunuyorsunuz?Ben de 7 yıldır tanıdığım can yoldaşım dediğim kişiye borç verdim ciddi anlamda maddi sıkıntısı vardı. Öyle düşük bir meblaa da değildi.Sonra onun tayini çıktı görevde yükseldi durumu benden kat be kat iyi iken borcunu ödemeyi bırak teelfonuma bile cevap vermiyor.Uzak durun hep böyle başlıyor tanıyoruz vs demeyin kimseye.
ya keşke benimde içine düştüğüm durum bu olsa ciddi anlamda maddi sıkıntısı olsa da aman çıkacağı varmış diyip geçsem beni rahatsız eden işte sanki hiiiiç olmamış böyle bir şey gibi bir mahçubiyet görsem o günden sonra ona da kabulüm

İnsanlar size kötü bişey demedi zengin ve tanınan birinin tek hesabı mı olur diye şaşırdı ,sizden istememesi gerektiğini vurguladı

Konuşmayı kesmeyin parayı alana kadar :) ,ne zaman para verdiniz bilmiyorum ama en kısa zamanda “ya geçen gün para yollamıştım unuttun herhalde, elim sıkıştı ,uygunsan gönderir misin” deyip isteyin .. o utanmıyorsa geri vermeye siz de utanmayın bence ondan sonra iletişimi kesebilirsiniz
zaten tek hesabı var demedim zaten problem bu insanlar yazmadığım her şeyi yazmışım gibi devam etti şimdi burada birimizin kartı kopyalansa hepimiz hesapları kartları iptal edip yenisini isteriz acaba diğerleri de gider mi diye ben buralara hiç takılmadım normal geldi.
parayı vereli çok olmadı daha birr kaç gün ve ben o şekilde maalesef isteyemem sanırım en doğrusu sessizce iletişimi kesmek

bu güncellemeyi ciddi şekilde yorum yapıp yardım etmek isteyenler için yazıyorum bir çoğunuzun hayal dünyasına acımakla gülmek arasında kaldım hani birinin başına bir iş gelse de gülsek modundasınız ve gerçeklik algınız yok gibi bir şey toparlamak adına söylüyorum
1. adam saygın bir iş sahibi dedim sadece ve evet kendi mesleğinde ciddi bir ilerleme kaydetmiş biri ve mesleği açamıyorum ifşa olmamak için ama ultra zengin holding sahibi falan değil işleri banka hesapları üstünden yürüyen biri değil iş ona kalsa bile kardeşleri var adamın 1 haftalık hesaplarını kapatması bir şey ifade etmiyor

2. bazı kendini bilmez hadsiz kişiler analı kızlı zengin koca falan lafları çeviriyor ama gerçekten acıyorum beyniniz bu kadar yetmiş işte aklınızın yetmediği şeye dalga geçerek müdahil olursunuz böyle sadece oturup iki dakika bu insanlarla 3 senedir aynı ortamı nasıl paylaştığımı düşünün demek ki denklik var ki tanışıyoruz hadi bana laf et kendi çapında dalga geç de sen kim k.peksin ki bu olaya annemi dahil edebiliyorsun yorum yaparken haddinizi aşmayın senelerdir birbirimizle aynı ortamdayız şu türk flmi kafanızdan bi çıkıp düzgün yorumlar yapsanız keşke ben birinin zenginliği için peşinde koşacak olsam çoğu insanın bu devirde kredi çekeceği miktarı hem hesabımda tutmam hemde çat diye birine %50 geri gelmeyeceği ihtimalini düşünerek vermem ki bunu ilk msjlarda söyledim borç verirken bile %50 gelmeme ihtimalini düşünür beni üzmeyen miktarı gönderirim beni rahatsız eden bana göndermemesi değil para da değil mevzum bir erkeğin bunu yapması sizin kriterleriniz ne bilmiyorum ama ben yanımda işi gücü olan belli bir seviyeye gelmiş maddi durumu iyi olan birini isteyebilirim bunun adı zengin koca aramak değildir herkesin kendince kriterleri var ve evet bulunduğumuz şehirde tanınması bir çok kişi tarafından takdir görmesi saygı duyulması beni cezbediyor bende bunu seviyorum size bu doğru mu yanlış mı diye sormuyorum zaten

3. adam kendini zengin gösteren dolandırıcı falan değil bundan eminiz ailecek 3 senedir aynı ortamlardayız adam kanlı canlı karşımda yaşıyor yani aynı yerlere girip çıkıyoruz ortak arkadaşlar var illaki bir şeyler konuşuluyor ediyor ortak hobilerimiz var etkinlik gecelerinde denk geliyoruz ya da topluca bir şey yapcaksak aa şurası x in orya a gidelim tanıdık rahat oluruz diyip gidiyoruz adam birden gökten inip ben buyum demedi şöyle düşünün hiç mi yaşadığınız ilde köklü bir aile yok bir çok kişinin tanıdığı öyle düşünün buranın yerlileri ve biliyorsun kim olduğunu büyük bir il değil

4. hesabını kapatmaz bilmem ne diyenlerin amacı ne çözemedim bu benim inandığım ya da inandırıldığım bir şey değil net şekilde emin olduğum şahit olduğum bir doğru bu adamın hesaplarına girildi bir kaç kartı kopyalandı napim şimdi iş insanının hesapları kapatılmaz mı diyim gözümle gördüm yaşadım adamın şikayeti dilekçesi banka hesap hareketleri vs başına gelen şeye ben şahidim hesaplar kapalı yaşadığımı ben biliyorum sizin buna inanmanıza zaten gerek yok ben gözümle gördüğüme inanıyorum zaten böyle varsayarak yorum yapıp beni yönlendirin

5. adamla hala görüşüyoruz çünkü adam şu an ciddi bir hastalığı var hasta adama da hadi bb diyemiyorum

6. lütfen artık biriniz beni rahatsız eden noktaya gelin flört aşaması yeni başlamışsa bu para konuları normal mi? soğumakta haksız mıyım? parayı miktarı unutun bir erkeğin ya da kadının artık o da fark etmez biri aman saçmalama dese bile istediğini şeyi bakın para demiyorum çıkın o kafadan istediği herhangi bir şeyi nezaketen geri vermesi gerekmez mi? ve ben konuşmayı kesmek istersem bunu söylemek mi yoksa bıçak gibi kesmek mi daha mantıklı
(yorumları üstün körü gördükçe ek yapıyorum .
hiçbirinizi azarlamadım ısrarla olmayan şeyi var etmeye çalışıyorsunuz bende öyle değil diyorum benim işkillendiğim adamın dolandırıcı olması değil adamın insanları kullanması üstünden geçinmesi ve bundan hoşlanmıyorum kendimi bu duruma düşürmek istemiyorum)
Benim bu alıntıda ne işim var? Küçümseme, aşağılama, zıt bir şey söyleme hiçbirini yapmadım. Adam sizi dolandırdı demedim bile. Keşke hiç yazmasaydım şu konuya.

Iyi tamam işte, 3 senedir tanidiğin saygin biri sana parayi geri verir. Neyin sitresi bu o zaman? Yoksa kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantiği ile, ya kaz değilse şüphesinemi düştün?

Sen bu şüpheye düşebiliyorsan, biz niye aynisini demeye hakkimiz yok? Yani adam güya kendisi için bile para istemiyor. Flörtüne ayak işlerini yaptiriyor, bu saygin iş adami.

Adam ister milyoner olsun, ister asgari ücretli olsun, yaptiği cok çirkin bir hareket işte. Hiçte mantiğa siğmayan bir hareket. Biz bunu söylerken niye linçleniyoruz? Mecburmuyuz adami senin gibi göklere çikarmaya?

O paranin geri gelip gelmemesi bile önemli değil. Asil sorun sormasinda işte.
peki ben mecbur muyum size aynı şeyi kırk kere anlatmaya okuduğunuzu anlamıyorsanız bari yazıp ortalığı karıştırmayın benimki stress değil hayal kırklığı bir insan biriyle niye flört eder beğendim adamı hoşuma gitti böyle bir hareket görünce de üzüldüm kendine yakıştırdığı şeye üzülüdüm keşke böyle olmasaydı da devam etseydik diyorum bunu herkes düşünür söyler emin olun o para burdakilere dert olduğu kadar bana olmadı ya para bu yerine gelir ama değer verdiğim birinin böyle basit bir şey için kendince açıkgözlülük yapması üzücü ne kondurabiliyorum ya düştüğüm durumu sindirebiliyorum benim derdim bu

Aynen bende sadece soru sordu, adamaı nerden tanıdığını ve miktarı sordum ki ona göre durum değişir diye
Gereksiz bir atar. Sanki flört değil de 30 senelik eşi nasıl korumuş, uzun uzadıya yazmış, uğruna laf dalaşlarına girmiş. Hayır yani sen rahatsız olmasan konu açmazsın burda. Rahatsızlığı dile getiren insanlara "o zaten iş adamı bir sürü parası vaar beni dolandırmaz" türü şeylerle sevdiceğini aklama çabası, komik.

zaten tek hesabı var demedim zaten problem bu insanlar yazmadığım her şeyi yazmışım gibi devam etti şimdi burada birimizin kartı kopyalansa hepimiz hesapları kartları iptal edip yenisini isteriz acaba diğerleri de gider mi diye ben buralara hiç takılmadım normal geldi.
parayı vereli çok olmadı daha birr kaç gün ve ben o şekilde maalesef isteyemem sanırım en doğrusu sessizce iletişimi kesmek
işte onu açıklasaydınız ,birden fazla hesabı vardı ama işkillenincee kapattı diue fakat yorumlar yine değişmezdi adam paranızı geri iade etmedi çünkü

Kaç kez soruldu cevap vermediniz, aldığı meblağ ne kadar? Soruluyor çünkü ona göre yorum yapılacak orası önemli. Bir de ne kadar zaman oldu para alalı? Üzerine bir daha yüz yüze görüşmeniz oldu mu? Belki elden verecektir hesapları kapalıymis ya zaten.

Flortten para istemek hoş değil evet ama siz de 2 3 ay değil 3 yıldır birbirini tanıyan insanlarmissiniz. Üstte sorduğum detaylara cevap verirseniz daha net bir yorum yapacağım
miktarı belirtmek istemiyorum ama böyle 100-200 de düşünmeyin , bunu göndereli bir kaç gün oldu üstüne yüzyüze görüşemedik bazı olaylar oldu ve bir rahatsızlık geçirdi yataktan çıkamıyor gibi bir şey .
3 yıl var ama bu 3 senede çok ciddi bir samimiyetimiz yoktu sadece birbirimizi tanırdık selam verdirdik naber nasılsın sohbetleri ya da bir etkinlikte denk gelisek konu üstüne ayak üstü konuşmalar öyle sıkı fıkı bir durumumuz yoktu

bence adam sızı denemiş anlamış sizin sovuşçu oldugunuzu leş
gerçekten artık gülerek okuyorum ya sövüşçü olsam parayı isteyen taraf olurdum ya da verdiğimi bile istemeye ima etmeye utanmazdım bir kere de sizin için tekrar edeyim bir ihtimal belki beyninize girer bana dese ki vermiyorum ok bu kadar bitti umrumda olmaz ama buradan bakınca adam üstüne yatmış gibi görünüyor bu rahatlık bu durum beni rahatsız ediyor

Back
X