Evet amaci sevismekmis.1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
1 yıl değil, 1 ay.Seninle olmayacağını anlamış. Evet birlikte olmak da istemiş ama ayrılığın tek sebebi birlikte olamamak degil. Yoksa 1 sene sürmezdi o ilişki. Evlilik düşünmüyor o kadar. Birlikte olmuyoruz diye kimse evlilik yolunda giden bir ilişkiyi bitirmez.
Başkasını bulurum diyor işteMadem siz varken kendini tatmin etmesi çok saçma...
Madem ayrıldı artık siz yoksunuz...
Saçmalamaya devam etsin o zaman.
Bir sene değil arkadaşım.. 1 ayEvet kesinlikle öyleymiş.
Evet düzeltme yaptim. Pardon yanlış okumusum1 yıl değil, 1 ay.
Başkasını bulup yada ikna edene kadar. Saçmalamakta özgür işte..Başkasını bulurum diyor işte
Srks isteyince sevmemis mi oluyo.. benim bildigim insan sevdigini daha cok arzular... adam sana dogruyu soylemis ihtiyacim demis.. srnde sana uygun birsey degilsr ayrilirsin1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
İyi de kadına ihtiyaçlarım var işine gelirse demiş.Srks isteyince sevmemis mi oluyo.. benim bildigim insan sevdigini daha cok arzular... adam sana dogruyu soylemis ihtiyacim demis.. srnde sana uygun birsey degilsr ayrilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?