Dimi "seks istiyor o zaman beni sevmiyor" tamamen sacmalik
Bir S var ama oda sevginin S si değilErkek arkadaşınızın amacı çok belli.Sevginin S si yokmuş onda.
Çok haklısınız. Aynen öyle.Bir S var ama oda sevginin S si değil
Pelincim konuyu kaçırmışsın sanırım çünkü konu sahibi ancak kendini hazır hissettiği zaman olabileceğini söylemiş zaten.Birbirinize uygun degilmissiniz bu cok net, ama sevgi icin kriter degil, erkek degilim, bir kadin olarak sevdigim insan bana evlenmeden olmaz diye diretse kafam bulanir. Ayrilirim. Bunun sevgiyle degil hayata bakisla ilgisi var.
Ne dürüstü yahu, 1-2 aylık sevgilim bana gelip "ben birlikte olmak istiyorum seni seviyorum seksi de seviyorum" dese höst ulan ayı geri bas derdim. Böyle şeyler pazarlıkla mı olur? Ki konu sahibi "evlenmeden olmaz" diye bir tavır göstermemiş zaten.O kisim da haklisin ama sevdigini arzular insan en cok... siradan olandan daha cok zevk verir sevdiginle yasadigin seks... ama durust sekilde soykemis en azindan... kimisi var benim niyetim seks degil ciddi diye kandiriyo... sevgilin olacak ama seks aklina gelmeyecek yalana bak
Pelincim konuyu kaçırmışsın sanırım çünkü konu sahibi ancak kendini hazır hissettiği zaman olabileceğini söylemiş zaten.
Amac ortada anlamanız cok guzel1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
Seven kıyamaz seven dokunamaz şeysilerine ben de çok gıcığım evet
Yine yorumlari okuyunca konunun basini kacirmisim
Seven 10 yil bekler diyenler, seven kiyamaz diyen hamile kadinlar falan, devrelerim yandi
Bana seks zamani icin pazarlik yapmak cok cirkin geliyor, evlenmeden olmaz, tanistiktan sonra 3 ay gecmeden olmaz, yok avya cicek acsin, bugdaylar bas versin
Beklentiler uymuyorsa yolun basindan yol vermek en dogrusu zaten, uzatmamis cocuk da, ben hala seviyordur ya da sevmiyordur diyemiyorum, hazir degilim itici gelmistir, reddedilmeyi yedirememistir, sogumustur bir sekilde, ya belki hic sevmemistir ama artik bunun analizi icin cok gec...
evet benimde sasirdigim bu hergun mesajla seviyorum seni birakmaycagim evlenince soyle boyke yapariz demeler bilemedimSeven kıyamaz seven dokunamaz şeysilerine ben de çok gıcığım evet
Ama ortada "aşığım" gibi çok iddialı bir söz varken de insan böyle kolay gidemezdi.. Yine de çok geç evet, konu sahibicim sen yine dediğim gibi yoluna bak bence
Arkadaşımız bu konuda yorumumuzu sormuş bende dile getirmişim... Herkes, sizin düşüncenizde hemfikir olacak diye bir şey yok... ki sizde kendi ağzınızla söylemişsiniz ne yazık ki bizim toplumumuzun bakış açısı bu beyefendinin de bu şekilde düşündüğüne eminim... konu sahibesi ilgili kişi ile beraber olsaydı bu ilişki devam edecekti ama ne kadar sürerdi bilemeyiz... sadece cinsellik konusunda değil ben her şarta karşıyım ikili ilişkide bu yüzden adamın samimi olmadığını düşündüm... son olarak siz beni çok yanlış anlamışsınız ... hepimiz dilediğimizi yaşamakta özgürüz, ben biriyle beraber olmak için imza şartı aramam ancak samimiyet ararım... bu beyefendide bunu göremedim...Yahu degerlik kistasi neden beklemekle olculuyor... toplumun dayattigi sacma sapan normlar yuzunden neden insan basit bir ihtiyac icin beklesin... cogunlugun birseyi dogru kabul etmesi onu dogru yapmiyor... erkek kadin diye ayirmadan soyluyorum biri rahatlikla ihtiyacini giderirken digeri neden resmiyet beklemek zorunda... resmiyt olmadan yasamasi onu neden kotü yapiyor... benim ixin onemli olan sagligi ve korunmayi dusunmek
aynen oyle bende karsi degikim iliskinin basundan beri eski sevglileri ile sevismeleri benimle olmak istemesi v.s guven vermedi birde sakayla seni birakayim.mi demesi soru isareti birakti kafamdaArkadaşımız bu konuda yorumumuzu sormuş bende dile getirmişim... Herkes, sizin düşüncenizde hemfikir olacak diye bir şey yok... ki sizde kendi ağzınızla söylemişsiniz ne yazık ki bizim toplumumuzun bakış açısı bu beyefendinin de bu şekilde düşündüğüne eminim... konu sahibesi ilgili kişi ile beraber olsaydı bu ilişki devam edecekti ama ne kadar sürerdi bilemeyiz... sadece cinsellik konusunda değil ben her şarta karşıyım ikili ilişkide bu yüzden adamın samimi olmadığını düşündüm... son olarak siz beni çok yanlış anlamışsınız ... hepimiz dilediğimizi yaşamakta özgürüz, ben biriyle beraber olmak için imza şartı aramam ancak samimiyet ararım... bu beyefendide bunu göremedim...
Canım bunu istemesi çok normal ancak sana saygı duymaması bunu ayrılığa sebep göstermesi ne kadar samimiyetsiz olduğunu gösteriyor... sakın geri dönme çok daha fazla üzülürsün...aynen oyle bende karsi degikim iliskinin basundan beri eski sevglileri ile sevismeleri benimle olmak istemesi v.s guven vermedi birde sakayla seni birakayim.mi demesi soru isareti birakti kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?