Sizce amacı sadece yatmak miydi

Dimi "seks istiyor o zaman beni sevmiyor" tamamen sacmalik

Yani...
E o zaman evlenince ask bitiyor mu ki haldir huldur sevisme isine girisiliyor.
Adam uzatmamis, dolandirmamis, seviselim diye fiziksel baski yapmamis, gazozuna hap atmamis, cinsellik benim icin onemli demis ayrilmis,
Tam da olmasi gerektigi gibi.

Ya seven erkek 10 sene beklermiş, sevdiğine dokunmaya kıyamazmış falan bunları gerçekten anlamıyorum. İnsan sevdiğini daha çok arzular, cinsellik doğanın kanunu bunları neden kötü birşey gibi gösteriyorsunuz. Benim erkek arkadaşım bana dese evlenmeden asla olmaz vs bende devam etmezdim. Belki bir aylık ilişkide beklemek istemen normal ama buna adam sevmiyordur denilmesi saçma bence. Birbirinize göre değilsiniz demek ki sevip sevmemek değil yan i

Seven insen sevdiğine dokunmaya kıyamaz seninki psikolojik baskı uyguluyo ikna etmek için
Amacı belli uzaklaş

Sırf yatabilmek için nişanlananlan biliyorum kesinlikle tek amacı bu güven kazanmak için de evlencem kılıfı adında yaklaşmış size. Kaç kaçabildiğin kadar uzağa

Birbirinize uygun degilmissiniz bu cok net, ama sevgi icin kriter degil, erkek degilim, bir kadin olarak sevdigim insan bana evlenmeden olmaz diye diretse kafam bulanir. Ayrilirim. Bunun sevgiyle degil hayata bakisla ilgisi var.
Pelincim konuyu kaçırmışsın sanırım çünkü konu sahibi ancak kendini hazır hissettiği zaman olabileceğini söylemiş zaten.

Ne dürüstü yahu, 1-2 aylık sevgilim bana gelip "ben birlikte olmak istiyorum seni seviyorum seksi de seviyorum" dese höst ulan ayı geri bas derdim. Böyle şeyler pazarlıkla mı olur? Ki konu sahibi "evlenmeden olmaz" diye bir tavır göstermemiş zaten.

Pelincim konuyu kaçırmışsın sanırım çünkü konu sahibi ancak kendini hazır hissettiği zaman olabileceğini söylemiş zaten.

Yine yorumlari okuyunca konunun basini kacirmisim
Seven 10 yil bekler diyenler, seven kiyamaz diyen hamile kadinlar falan, devrelerim yandi
Bana seks zamani icin pazarlik yapmak cok cirkin geliyor, evlenmeden olmaz, tanistiktan sonra 3 ay gecmeden olmaz, yok avya cicek acsin, bugdaylar bas versin

Beklentiler uymuyorsa yolun basindan yol vermek en dogrusu zaten, uzatmamis cocuk da, ben hala seviyordur ya da sevmiyordur diyemiyorum, hazir degilim itici gelmistir, reddedilmeyi yedirememistir, sogumustur bir sekilde, ya belki hic sevmemistir ama artik bunun analizi icin cok gec...

Amac ortada anlamanız cok guzel

Seven kıyamaz seven dokunamaz şeysilerine ben de çok gıcığım evet
Ama ortada "aşığım" gibi çok iddialı bir söz varken de insan böyle kolay gidemezdi.. Yine de çok geç evet, konu sahibicim sen yine dediğim gibi yoluna bak bence

evet benimde sasirdigim bu hergun mesajla seviyorum seni birakmaycagim evlenince soyle boyke yapariz demeler bilemedim

Arkadaşımız bu konuda yorumumuzu sormuş bende dile getirmişim... Herkes, sizin düşüncenizde hemfikir olacak diye bir şey yok... ki sizde kendi ağzınızla söylemişsiniz ne yazık ki bizim toplumumuzun bakış açısı bu beyefendinin de bu şekilde düşündüğüne eminim... konu sahibesi ilgili kişi ile beraber olsaydı bu ilişki devam edecekti ama ne kadar sürerdi bilemeyiz... sadece cinsellik konusunda değil ben her şarta karşıyım ikili ilişkide bu yüzden adamın samimi olmadığını düşündüm... son olarak siz beni çok yanlış anlamışsınız ... hepimiz dilediğimizi yaşamakta özgürüz, ben biriyle beraber olmak için imza şartı aramam ancak samimiyet ararım... bu beyefendide bunu göremedim...

aynen oyle bende karsi degikim iliskinin basundan beri eski sevglileri ile sevismeleri benimle olmak istemesi v.s guven vermedi birde sakayla seni birakayim.mi demesi soru isareti birakti kafamda

aynen oyle bende karsi degikim iliskinin basundan beri eski sevglileri ile sevismeleri benimle olmak istemesi v.s guven vermedi birde sakayla seni birakayim.mi demesi soru isareti birakti kafamda
Canım bunu istemesi çok normal ancak sana saygı duymaması bunu ayrılığa sebep göstermesi ne kadar samimiyetsiz olduğunu gösteriyor... sakın geri dönme çok daha fazla üzülürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…