Sizce amacı sadece yatmak miydi

Sevmiş olabilir ama böyle şeyler de yaşamak istiyor. İkiniz birbirinize uygun değilsiniz. Binlerce çeşit insan var. Herkesin dünya görüşü farklı. Kimisi 5sene aynı evde yaşayıp evlenir ya da evlenmez , kimisi 1yıl sonra birlikte olur gerisi mechul, kimisi de böyle şeylere yanaşmaz. Siz sevmemiş mi beni'den çok birbirimize uygun değiliz deyin yolunuza bakin.

İyi de kadına ihtiyaçlarım var işine gelirse demiş.
Dese seni arzuluyorum bilmem ne işte sen hazır hissedene kadar beklerim yine sizin yorumunuza çıkacak olay ama değil ne yazık ki.
O kisim da haklisin ama sevdigini arzular insan en cok... siradan olandan daha cok zevk verir sevdiginle yasadigin seks... ama durust sekilde soykemis en azindan... kimisi var benim niyetim seks degil ciddi diye kandiriyo... sevgilin olacak ama seks aklina gelmeyecek yalana bak

İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz derler

1 ayda evliliğe ikna etmeye çalışmasından hiç mi şüphelenmedin

1 yıl seni bekleyemem diyene s.. git de.
Cidden çıldırıcam bu forumda

Ben dokunur yada kiyar demedim sevdigini daha cok arzular dedim... sevdiginle yasadigin seks daha cok zevk verir dedim... kendini tutar tuaz onu bilemem... tabi ki insanlar birbirinin inancina gorusune saygi duymali... beklemeli yada ayrilmali kiz istemiyorsa
İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz derler [/QUOTE

Adam kendini açık etmiş aklınızda asla soru işareti kalmasın... değer veren adam yıllarca bekleyebilir... kendinizi üzmeyin erkenden kurtulduğunuza sevinin...

Mayıs ayında 6 aylık sevgilim evli olduğunu gizledi diye konu açmışsın.
Haziran ayında 10 aylık sevgilinle mesafeler yüzünden ayrıldığı üzerine konu açmışsın.
Şimdide 1 aylık sevgilinin uçkuruyla alakalı konu açıyorsun.
Sen hangi kafayı yaşıyorsun arkadaş ? Fake olduğundan birtek ben mi şüphelendim cidden

Seneleri farklı galiba:)

Adam kendini açık etmiş aklınızda asla soru işareti kalmasın... değer veren adam yıllarca bekleyebilir... kendinizi üzmeyin erkenden kurtulduğunuza sevinin...
Yahu degerlik kistasi neden beklemekle olculuyor... toplumun dayattigi sacma sapan normlar yuzunden neden insan basit bir ihtiyac icin beklesin... cogunlugun birseyi dogru kabul etmesi onu dogru yapmiyor... erkek kadin diye ayirmadan soyluyorum biri rahatlikla ihtiyacini giderirken digeri neden resmiyet beklemek zorunda... resmiyt olmadan yasamasi onu neden kotü yapiyor... benim ixin onemli olan sagligi ve korunmayi dusunmek

Bizde burda deneyin kobayiyiz yani ☺

Kesinlikle tek amacı oymuş, istediğini alamayınca da bırakmış.

Birbirinize uygun degilmissiniz bu cok net, ama sevgi icin kriter degil, erkek degilim, bir kadin olarak sevdigim insan bana evlenmeden olmaz diye diretse kafam bulanir. Ayrilirim. Bunun sevgiyle degil hayata bakisla ilgisi var.

Birbirinize uygun degilmissiniz bu cok net, ama sevgi icin kriter degil, erkek degilim, bir kadin olarak sevdigim insan bana evlenmeden olmaz diye diretse kafam bulanir. Ayrilirim. Bunun sevgiyle degil hayata bakisla ilgisi var.
Dimi "seks istiyor o zaman beni sevmiyor" tamamen sacmalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…