O kisim da haklisin ama sevdigini arzular insan en cok... siradan olandan daha cok zevk verir sevdiginle yasadigin seks... ama durust sekilde soykemis en azindan... kimisi var benim niyetim seks degil ciddi diye kandiriyo... sevgilin olacak ama seks aklina gelmeyecek yalana bakİyi de kadına ihtiyaçlarım var işine gelirse demiş.
Dese seni arzuluyorum bilmem ne işte sen hazır hissedene kadar beklerim yine sizin yorumunuza çıkacak olay ama değil ne yazık ki.
İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz derlerO kisim da haklisin ama sevdigini arzular insan en cok... siradan olandan daha cok zevk verir sevdiginle yasadigin seks... ama durust sekilde soykemis en azindan... kimisi var benim niyetim seks degil ciddi diye kandiriyo... sevgilin olacak ama seks aklina gelmeyecek yalana bak
1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz derler[/QUOTE
Seneleri farklı galiba:)Mayıs ayında 6 aylık sevgilim evli olduğunu gizledi diye konu açmışsın.
Haziran ayında 10 aylık sevgilinle mesafeler yüzünden ayrıldığı üzerine konu açmışsın.
Şimdide 1 aylık sevgilinin uçkuruyla alakalı konu açıyorsun.
Sen hangi kafayı yaşıyorsun arkadaş ? Fake olduğundan birtek ben mi şüphelendim cidden
Yahu degerlik kistasi neden beklemekle olculuyor... toplumun dayattigi sacma sapan normlar yuzunden neden insan basit bir ihtiyac icin beklesin... cogunlugun birseyi dogru kabul etmesi onu dogru yapmiyor... erkek kadin diye ayirmadan soyluyorum biri rahatlikla ihtiyacini giderirken digeri neden resmiyet beklemek zorunda... resmiyt olmadan yasamasi onu neden kotü yapiyor... benim ixin onemli olan sagligi ve korunmayi dusunmekAdam kendini açık etmiş aklınızda asla soru işareti kalmasın... değer veren adam yıllarca bekleyebilir... kendinizi üzmeyin erkenden kurtulduğunuza sevinin...
Bizde burda deneyin kobayiyiz yani ☺Mayıs ayında 6 aylık sevgilim evli olduğunu gizledi diye konu açmışsın.
Haziran ayında 10 aylık sevgilinle mesafeler yüzünden ayrıldığı üzerine konu açmışsın.
Şimdide 1 aylık sevgilinin uçkuruyla alakalı konu açıyorsun.
Sen hangi kafayı yaşıyorsun arkadaş ? Fake olduğundan birtek ben mi şüphelendim cidden
Yine de gerçekçi gelmedi.Seneleri farklı galiba:)
Olabilir.Yine de gerçekçi gelmedi.
Dimi "seks istiyor o zaman beni sevmiyor" tamamen sacmalikBirbirinize uygun degilmissiniz bu cok net, ama sevgi icin kriter degil, erkek degilim, bir kadin olarak sevdigim insan bana evlenmeden olmaz diye diretse kafam bulanir. Ayrilirim. Bunun sevgiyle degil hayata bakisla ilgisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?