- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Çok yakın bir arkadaşı vardı. .bnden önce onu tanıyordu ve cok sanimiydiler. .sonra araları açılmış. .kadının kocası buna asılmış. .Bu da halinden memnun ..bnm haberm yokkn adamn Pastanesine goturdu. Ve adam diğer pastadan al onu sever o diyor. Ve bn o adam olduğunu bilmiyordum. .
Msj atıyor buraya gelmen beni mutlu etti diye bakışıp guludiyorlar. .bir şey yiyor parasini ödüyor. .
O kadının günahı neydi ..O kadar yakın bir arkadaşına bunu nasıl yapar.
Kimse bana ahlak dersi vermesin. .Beni oraya nasıl götürür. .her şey var.
Yahu sanane !! Sana ters geldiyse gorusmezsin olur biter. Sanki kadin gel illa basimi tut demis sana gibi davraniyorsun. Arkadasliginiz bitsin zaten arkadassiniz diye onun yanlisina ortak ol diyen yok size. Âyagini denk al diyip tehtid etmek cok cirkin neyini anlamiyorsunuz ??İyi oku bnce..hatasini anlamayıp arkadsligimiz bile tehlikeye girebilir diyen birine bu çok az bilr..
Herkes hata yapar ama bile bile üzerine gidiyorsa bu yuzsuzluk.
Anlamamakta bu kadar direteni görmedim hiç. Hatan ŞANTAJ yapman. Ne olursa olsun arkadaşının sırrını tutmaman. Bugüne kadar tutup da sonra birden şantaj yapman. Anladın mı?Kadının kadına yaptıği kötülüğü kimse yapmıyor. .onu o kadının resimlerine yorum yapıp opucukler göndererek. .en yakın arkadsinin kocasını aldatarak ve böyle bir durumda hem cinslerimin kadının yapmış olduğu yuzsuzlugu görmezden gelip ve yarın başınıza belki de böyle bir şey geldiğinde aslan kesileceginiz hem cinslerimden öğreniyorum. .Umarım başınıza gelir umarım böyle bir arkadaşınız olur illa ki olur da gayet normal görüyorsunuz çünkü. .
Bana gelince bn zaten böyle insanları çevremde gerçekten istemediğim icib sorun yok arkadaşlar. .hemfikirz sorun yok bnce.Herkes de yerinden memnun.
kıza dolmuş dolmuşArkadaşm vardı ve bana hayatiyla ilgili bir şey paylaştı. Yeni tanıştığım biri de değil insan konduramiyor. Evli ve iki çocuk annesi..Ama esini aldatiyormus bir seneden beri. .Burası küçük bir yer..o adam da burada o da evli ve iki çocuğu var hatta karısı 3.ye hamileymis. .Adamn mesleği kuaforluk.
Bn çok dedim yapma etme diye ama bi türlü hatasini anlamayıp beni systurdu. .artık rahatsz olmaya baslamistm bu hallernden ve mesafe koymaya karar verdm. .bn iyi olcam diye ağız döktü ..öyle böyle bir sury şey. .
Instagramda gidip adamn karisinn resimlerine yorum yapıp csnm cicim demesi beni çileden cikariyordu. .mrb diyordum insanlar yanlış snlamasn diye.. Bu hareketlerini görünce soğudum ve mrb yi kestim. .Beni face den silmiş. .
Görünce sinirlerm zıpladı ve ona yazdm sen hangi hakla beni silersn diye ve de tehdit ettm. .sanma ki silindi msjlar konuşmalar mahfedetm ayağını denk al dedim ..bir süru yazdm. .Çünkü bu cesareti ne hayran kalmistm. .hem suçlu hem güçlü görünmesi beni çıldırttı. .
Sabahn koru gelmiş evin altına 11 kez aradı ve konudmayacagimi yazdm çok sinirliydim git dedim defol git ..kızının üzerine yemin etti ..O yavruları ağzına alma dedim. .sana inanmıyorum dedm hiçbir şekilde inanmıyorum dedim. .ayağını denk al dedim ..tersm fena dedim coplugunde yakalatirm dedim. .hangi cesaretle silersn dedim. .
Defol git dedim. ..utanmadan kadının fotolarini begenip yorum yapman beni çıldırtiyor yazdm..col sinir olmuştum gem suçlu hem güçlü duruşu beni deli ediyordu.
Kocası en ufak bir sözünde gelirdi ederdi. .şimdi bu adamın bilmeye hakkı yok mu..ömür boyu kandirmasina göz mu yumaym. .Ne yapayım. .yazık değil mi o yavrulara. .sizCe ne yapılmalı?
Onun vazgectigine inanmıyorum. .adamı elinde döndürüp hep suçlu onu gösteriyor başkasının altına yatıp. .Sizce adam bunu bilmeli mii...?
Bence siz bu durumdan tamamen uzak durun. Sizin huzurunuz bozulmasin. O kisilerde ne halt ederlerse etsinlerArkadaşm vardı ve bana hayatiyla ilgili bir şey paylaştı. Yeni tanıştığım biri de değil insan konduramiyor. Evli ve iki çocuk annesi..Ama esini aldatiyormus bir seneden beri. .Burası küçük bir yer..o adam da burada o da evli ve iki çocuğu var hatta karısı 3.ye hamileymis. .Adamn mesleği kuaforluk.
Bn çok dedim yapma etme diye ama bi türlü hatasini anlamayıp beni systurdu. .artık rahatsz olmaya baslamistm bu hallernden ve mesafe koymaya karar verdm. .bn iyi olcam diye ağız döktü ..öyle böyle bir sury şey. .
Instagramda gidip adamn karisinn resimlerine yorum yapıp csnm cicim demesi beni çileden cikariyordu. .mrb diyordum insanlar yanlış snlamasn diye.. Bu hareketlerini görünce soğudum ve mrb yi kestim. .Beni face den silmiş. .
Görünce sinirlerm zıpladı ve ona yazdm sen hangi hakla beni silersn diye ve de tehdit ettm. .sanma ki silindi msjlar konuşmalar mahfedetm ayağını denk al dedim ..bir süru yazdm. .Çünkü bu cesareti ne hayran kalmistm. .hem suçlu hem güçlü görünmesi beni çıldırttı. .
Sabahn koru gelmiş evin altına 11 kez aradı ve konudmayacagimi yazdm çok sinirliydim git dedim defol git ..kızının üzerine yemin etti ..O yavruları ağzına alma dedim. .sana inanmıyorum dedm hiçbir şekilde inanmıyorum dedim. .ayağını denk al dedim ..tersm fena dedim coplugunde yakalatirm dedim. .hangi cesaretle silersn dedim. .
Defol git dedim. ..utanmadan kadının fotolarini begenip yorum yapman beni çıldırtiyor yazdm..col sinir olmuştum gem suçlu hem güçlü duruşu beni deli ediyordu.
Kocası en ufak bir sözünde gelirdi ederdi. .şimdi bu adamın bilmeye hakkı yok mu..ömür boyu kandirmasina göz mu yumaym. .Ne yapayım. .yazık değil mi o yavrulara. .sizCe ne yapılmalı?
Onun vazgectigine inanmıyorum. .adamı elinde döndürüp hep suçlu onu gösteriyor başkasının altına yatıp. .Sizce adam bunu bilmeli mii...?
Facebooktan silmesini mi hazmedemedin? Resmen ego yapmissin. En basindan beri bilirken seni faceten silince mi konu gundeme geldi aklinda? Ki bu ikili iliski. Kocasi ben karima guveniyorum sen yalancisin araniz bozuldu diye iftira atiyosun dese ne diyebileceksin? Bence hayatindan cikardigini kar say ve konuya karisma.Suçlu olup da bu şekilde davranmasina bozuldum sadece..benim aklım basimdaydi başından beri. .ama böyle bir durumu sindirmek kolay degil
Çocuk dediğin saf, temiz ve masumdur. Ne mutlu bana biraz çocuk kalabilmişim. Dünya zaten zina ve şantaj yapan "olgun" insanlarla dolu.Bunu düşünmen bile çocukça geldi.Trajik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?