Sizce anlatilmali mi???

Kimse sana ahlak dersi vermesin tamam. Sen neden o kadına, adama falan ahlak dersi vermeye kalkıyorsun? Bu olay hukuka yansısa o kadın zina ile sen de şantaj, tehdit suçlusu olarak yargılanırsın farkında mısın? Meryem ana mısınız siz ona buna ahlak dağıtmaya, başkalarının kocasını, çocuklarını düşünmeye kalkıyorsunuz. Umarım mahkemelik olursunuz.

Bn kimseye ahlak dersi vermiyorum .Önceden süregelen bir arkadasligimiz olduğu için onun uzulmesini istemedim onun yararinaydi. .
Arkadaş arkadsn kusurlarıni hatalarını söylemeli incitmeden kırmadan onu düşündüğü için. .Bn onun yerinde olsam ve bnm arkadaşm bu durumu desteklese veya tepkisiz kalsa bn onun her şeyinden şüphe ederm. .Kusura bakmayın da bnm midem geniş değil yanımda olacsk arkadsm beni temsil eder..

Bn onu o halde bırakıp da gitmedim uğraş verdim. .ama eğer ki beni o beni dinlemeyip hata olmaktan çıkıp bunda yuzszlesirse ve hem suçlu hem güçlü gibi görünüp arkadasligimiz bile tehlikeye girer derse .o Zamn ne oluyoruz derim ben.

Derim gözünün yaşına bakmam. .Bu arada bnm bu tavrım ona nerde durması gerektiğini gösterip biraz aklını başına topliycaksa amenna..

Şantaj mantaj..komik olmayın ya..

Kadının kadına yaptıği kötülüğü kimse yapmıyor. .onu o kadının resimlerine yorum yapıp opucukler göndererek. .en yakın arkadsinin kocasını aldatarak ve böyle bir durumda hem cinslerimin kadının yapmış olduğu yuzsuzlugu görmezden gelip ve yarın başınıza belki de böyle bir şey geldiğinde aslan kesileceginiz hem cinslerimden öğreniyorum. .Umarım başınıza gelir umarım böyle bir arkadaşınız olur illa ki olur da gayet normal görüyorsunuz çünkü. .

Bana gelince bn zaten böyle insanları çevremde gerçekten istemediğim icib sorun yok arkadaşlar. .hemfikirz sorun yok bnce.Herkes de yerinden memnun.

İyi oku bnce..hatasini anlamayıp arkadsligimiz bile tehlikeye girebilir diyen birine bu çok az bilr..
Herkes hata yapar ama bile bile üzerine gidiyorsa bu yuzsuzluk.
Yahu sanane !! Sana ters geldiyse gorusmezsin olur biter. Sanki kadin gel illa basimi tut demis sana gibi davraniyorsun. Arkadasliginiz bitsin zaten arkadassiniz diye onun yanlisina ortak ol diyen yok size. Âyagini denk al diyip tehtid etmek cok cirkin neyini anlamiyorsunuz ??

Anlamamakta bu kadar direteni görmedim hiç. Hatan ŞANTAJ yapman. Ne olursa olsun arkadaşının sırrını tutmaman. Bugüne kadar tutup da sonra birden şantaj yapman. Anladın mı?

Siz algı sorunu yaşıyorsanız yetmem mümkün değil. .

Hani bir soz var soyleyeceginiz seyler karsinizdakinin anlayacağı kadar diye..bnden bu kadar..valla fazla bile.

kıza dolmuş dolmuş
en ufak olayda bahane edip patlamışsınız resmen
bence çok bulaşmayın
pisliğe bulaştınız mı size de sıçrar
normalde bilsin eşi derdim ama biraz bu sefer diyemedim karışık işler gibi
sonra size patlar gibi hissettim doğrusu karışmayın bence

Zaten gorusmek istemiyormussunuz silmesine niye bukadar anlam yuklediniz sanki eliniZdeki kozu kullanip tatmin oluyormussunuz gibime geldi. Soyleyecekseniz gidin soyleyin . Soylemeyeceksenizde boyle cocuk gibi tehdit edip durmayin zira sizi ilgilendirmiyor

Bence siz bu durumdan tamamen uzak durun. Sizin huzurunuz bozulmasin. O kisilerde ne halt ederlerse etsinler

ee ne var ki yani sizi silmesinde bir dünya tehdit etmişsiniz bir de. yaptığının yanlış olduğunu anlatıp hiçbir şekilde görüşmezdim ben olsaydım.

ee ne var ki yani sizi silmesinde bir dünya tehdit etmişsiniz bir de. yaptığının yanlış olduğunu anlatıp hiçbir şekilde görüşmezdim ben olsaydım.

Suçlu olup da bu şekilde davranmasina bozuldum sadece..benim aklım basimdaydi başından beri. .ama böyle bir durumu sindirmek kolay degil
Facebooktan silmesini mi hazmedemedin? Resmen ego yapmissin. En basindan beri bilirken seni faceten silince mi konu gundeme geldi aklinda? Ki bu ikili iliski. Kocasi ben karima guveniyorum sen yalancisin araniz bozuldu diye iftira atiyosun dese ne diyebileceksin? Bence hayatindan cikardigini kar say ve konuya karisma.

Arkadaşınızın eşine yaptığı ihanet doğru bir davranış değil.Ama araniz iyi olduğu zaman sırlarını saklayıp saklayipta kötü olduğu zaman ortaya çıkarmayı düşünmeniz sizinde sıkı bir dost olmadığınızın gostergesidir. Boşuna dememisler iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye. Yavrularina yazik kadinin diyorsunuz yuvasını dagittiniz zaman siz mi bakicaksiniz cocuklara? Belki cocuklar yetiskin oldugu zaman kendileri bosanacaklar?

Kadın sezmiş belki de bir gün böyle sırrını açık edebilecek biri olduğunuzu, tehdit edebilecek kadar ileri gidebileceğinizi

Yüz göz olmak istememiştir sosyal medyadan, silmiştir

Bir de lisede olsanız anlayacağım da tuhaf koca koca kadınların böyle şeylerden birbirine küsmesi falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…