Sizce anne olmanın bir yaşı var mı?

Yaaa bebiş doğunca bence her şey yeni bir başlangıç gibi olur Her yaşta annelik ayrı güzeldir diye düşünüyorum bu yorumlardan sonra

Teşekkür ederimm bence de bir insan yetiştirmek çok büyük sorumluluk her şeyiyle ayrı ayrı ilgilenmek… ben duruma hep tatlı tarafından baktım belki de birkaç sene daha beklemek iyi olabilir

Teşekkür ederim yorumunuzu mutlaka dikkate alacağım

Vay be gerçekten anlattığınızda sanki ben yaşamışım gibi hissettim hakikaten bu annelik delilik
Alışıncaya kadar deliriyorsun zaten sonrasında kafanda huniyle gülmeye başlıyorsun kocalara hava hoş doğuracak da yükün çoğunu alacak da anne neticede. İşine gücüne devam edecek hayatı pek değişmeyecek. İki haftalığına saate bir alarm kurup 15 dakika uyanık kalıp yeniden uyusun görürüm ben onun baba olma hevesini hahshsjan

Hahajsja yaaa çok iyisiniz denesem mi alarm kurmayı YouTube’dan da bebek ağlama sesi açayım

Bende ablamın oğluna baktım ama doğurduğuna bakmakla bu aynı değil maalesef sen kardeşlerine bakmışsın ama çocuğun olursa tepeden tırnağa tüm sorumluluğu sende hayırlısı olsun şimdiden

Merhaba öncelikle bende 23 yaşımdayım. Geçtiğimiz sene 8+4 bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim. Şuan tekrar hamileyim ve çok şükür 12+5 Normalde müzisyenim kariyerim için ölüp biten bir insanım ama annelik bana herşeyden herkesten daha iyi geldi şimdiden. İyiki şuan işimi bırakıp çocuk yapmışım diyorum. Her ne kadar kucaklamamış olsamda o 20 yaşındayken ben 43 yaşında olacağım bence erken annelik kadar güzel bir şey yok. Tabiki herkesin düşüncesi yaşam standartları farklıdır ama erken anne olup çocukla büyümek daha güzel bana göre. Eğer hazır hissediyorsan bence düşünmelisin. Kariyerini dert etme bundan 2 3 sene sonra da kariyer yapabilecek kadar genç olacaksın ama 30 dan sonra anne olursan belkide işine ciddi bir ara vermen ve sarsılman gerekecek.( Tabi herkesin düşüncesi farklı ) Ve tabi herkesin yapısı farklı ama ben korunmasız 8. Ayımda hamile kalmıştım sağlıklı bir çift korunmadığında da genelde 8. Ayda hamile kalma oranı %80 civarında. Umarım gerçekten istiyorsan Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda

Bende ablamın oğluna baktım ama doğurduğuna bakmakla bu aynı değil maalesef sen kardeşlerine bakmışsın ama çocuğun olursa tepeden tırnağa tüm sorumluluğu sende hayırlısı olsun şimdiden
Haklısınn kesinlikle öyle onlara bakarken çok darlanınca anneme şutlayabiliyordum peki şimdi bebişim doğarsa kime ahahahaqhh şaka bi yana tabiki evlat gibisi yoktur

Teşekkür ederim çok sağol yorumun iyi geldi Zamana bırakmaya karar verdim bir anda alınacak bir karar değil biliyorum Bu yüzden zamanla düşüncelerim şekillenecek inanıyorum inşallah bir gün ben de bebeişimi görürüm yani bebişimi evlat kokusunu almadan ölmek istemem

Canım bence bırak olsun herşey kismetiyle gelir .Ve evet dediğin gibi hemen olmayabilir de oladabilir kısmet Ben 17 yaşımda evlendim 18 anne oldum 19 tekrar hamileyim ve Allah kizmet ederse bu çocuğum da doğarsa sağ salim baya bir ara vereceğim,demek istediğim anne duygusunu tat derim çok güzel bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Hiçbir şeyin yaşı yok ya siz hazır hisederseniz Allah herşeyi zamanında oldurtur

Teşekkür ederim yorumunuz için oluruna bırakıcam artık

Kaç yaşında tanıştınız eşinizle o kaç yaşındaydı?

Kendimden örnek vereyim.bana çocuk cok ağır gelirdi.annesine yapışkan cocuklari gördükce kadınlara acırdım.bide işin maddi boyutunu düşünürdüm nasil yetecek diye.sonuc su an 32 yasinda hic çocuğu olmayan,bi bebek yada hamile görünce burnunun direği sızlayan bi insanım.cocuga para nasil yetecek derken tedavi ve tüp bebek masrafları karşıma cikti.simdi ne kadar cahilmisim diyorum.isteyince hemen olacak gibi geliyor ama ya olmazsa.biz kadınız Erkekler gibi değiliz biyolojik bi saatimiz var.iş kariyer vs her yaşta olur ama çocuk öyle değil.burda anneler yaşadıkları zorlukları anlatmışlar evet haklılar da.yinede hepsi cocugunu seviyor ve bu gunler gececek.ama çocuk ararken hastanelerde uğraşmakta en az onlar kadar zor.yaslaninca herkesin çoluk çocuğu torunu varken yanliz olmak kolay mı.bu soruyu bide tüp bebek kategorisine de sormanızi tavsiye ederim.bi tavsiyem daha olacak.sakın adetlerim düzenli kist pcos yok genel geçer hormonlarım iyi diye güvenmeyin.benimde oyleydi ama olmaması için o kadar cok sebepler varmış ki. işin içine girince öğreniyorsun.esinizde istiyormuş sizinde içinize de düşmüş o istek. hem genç anne olursunuz pozitif bakmaya çalışın bence

Bence ne kadar erken o kadar iyi hem sağlıklı bebek üretmek hem de annelik için yaşın ileri olması hep dezavantaj. Maddi manevi uygunsa şartlar beklememek lazım. Ben ilk 23 yaşında anne oldum şimdi 32 yim hamileyim 2. de keşke daha önce yapmış olsaydım.

Altına imzamı atacağım bir yorum, aynı yaştayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…