sizce anoreksi olma ihtimalim varmı

mirayeflal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
625
148
73
35
Eskişehir
Hic yemek yemiyorum canim istemiyor boyum 1.64 kilom48 kilo almaktan cok korkuyorum kahvalti etmiyorum aksam yemegide yemiyorum gune sdece bi tne çikolata yiyorum cok korkuyorum kio almaktan etrafimdki insanlar zyif olduğumu söyluyor ama bence kiloluyum. Yemek yemeynce kendimi mutlu hissediyorum. Sizce anoreksimiyim

canımm kılo takıntını asmalısın...cunku boya gore kılon fazla degıl ..sen kendını kılolu goruyorsannn burada bır sıkıntı var bence..bunun ıcın bır uzmana gorun kı bu durumu aşmana yardımcı olsunlar...

Tesekkurller ama asamiyorum aynaya baktigimda kendi bacaklarimi cok kalin görüyorum okulda hic bbisey yemiyorum kendim yemek yemeyeyim diye buz yiyorum garip gelir belki ama buzluktaki kaliptaki 20 buzu yiyorum yemk yermis gibi aileme dr soylemedim bu takintilarimi ama annemde sorunca okulda tost yedim simit aldim gibi yalanlar atiyorum halbuki hic bisey yemiyorum.

Bu yaşta bu derece takıntı olmamalı bencede kii kilon gayet normalken.. Bi uzmandan yardım alman en güzeli olur kuzuumm..

Gece,gece gözlerimi açtın iyice

kilonuz gayet normal hatta zayıfsınız.bu takıntı hiç iyi değil vücudunuz çöker Allah göstermesin büyük hastalıklara yol açar ozaman çok ah dersiniz ama iş işten geçmiş olur.

Etrağfındaki insanlar zayıf diyorsa doğrudur.1.64 boy için 48 kilo ÇOK zayıf. Bence anoreksiya adayı veya anoreksiyasın.Kendini kilolu görüyorsun.Herkes senin kilonda olamaz ^_^ sakın yememezlik yapma.Yavaş yavaş atıştır,alışırsın yemeğe.Ya da iştah açıcı tuz ya da iştah açıcı şeyler var . ( ne bilmiyorum ) Ayyy ben de korktum şimdi yaaa. İkizim ve ben diyet yapıyorum...Ve ikizim kendini kilolu görüyor.Halbuki çok normal ve düzgün.Boyu 1.65 kilosu 53-54.. Baktım ki gittikçe azaltıyoruz diyeti.3 köfte yerine 1 köfte..Doyana kadar sebze yerine 2-3 kaşık.Benimki de anoreksiya adayı oluyo herhalde.Dikkat etmeliyim.Ve bende yemeyince kendimi mutlu hissediyoom XD

kilo tehlikeli ama anoreksia daha tehlikeli sonucu ölümle bile sonuçlanabilir
bence hemen bir uzmana gitmelisin
annene gerçekleri anlatmalısın canım geç kalma sakın

boyuna göre kilon az bile,yani zayıfsın.bu bir psikolojik takıntı,ilerde anoreksik olabilirsin.bence bir uzmandan yardım almalısın.

boyunun uzması için bol yoğurt süt peynir gibi gıdalar almalısın bu şekilde beslenirsen boyun kısa kalır büyüdüğünde çok pişman olursun

bence zayıf olmak hiç hoş durmuyor değnek gibi hele bunu bile bile isteyerek yapanlara çok kızıyorum
lise bitene kadar kilom 52idi ama boyum 175 . hiç yakışmıyordu. zorlaya xorlaya kilo aldım inan insanın yüzüne renk geliyor derman geliyor. daha bi güzel oluyorsun. hamilelikten önce ideal bi kiloya ulaştım ne üstüne çıktım ne altına indim.
bence erkeklerde çok zayıf kızları beğenmiyor benden söylemesi. giydiğin kıyafet bile yakışmaz

saçların dökülünce,adet olamayınca,hormon bozukluğundan her yanın kıl dolunca ,sivilce basınca zayıflığınla mutlu olabilecek misin bakalım. kadınlar için yağ çok önemlidir. aklını başına al yemeği kısma ,spor yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…