Sizce antidepresan kullanmalımıyım

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Şuan çekiorum ayrılığın acısını ağlayamadım 2 gürdür doğru düzgün oturup düsünsem hemen ağlıcam sanki acı cektiricem kendime bu yüzden düsünmek istemiyorum ve ağlamıyorum. Sizce antidepresan kullansam daha mı kolay atlatırım
bu acıyı ??

Buna biz değil, uzman bir doktor karar verebilir sadece.
Antidepresanlar doğru şekilde, doğru yerde kullanılması gereken ilaçlar, ağrı kesici değil.
Kafana göre sakın kullanma.

Antidepresan mı?
Doktorunuz önerdiyse tabii ki kullanmalısınız..

doktora yarın gitmeyi düsünüorum ama su var doktorlar ki hele de özel değil devletse.. ben devlete gidicem tabi. illaki hap verir diyorlar zararı olurmu kullanmanın sonra daha mı kötü olurum bunu öğrenmek istiyorum kullanan varsa böle döneminde filan ..

Ben kullandım ve ara ara kullanmak zorunda kalıyorum...
Gerçi benim doktorum özeldi..
İlk başladığım dönemde çok zorlandım.. Ama şimdi iyi ki içiyorum diyorum.. Toparlanmama çok faydası oldu..
Çok daha sağlıklı düşünüyorum,ufacık meseleleri beynimde tutmuyorum..

sen kendi karakterin sayesinde çabuk toparlandın antidepresandan değil o...ŞenizŞeniz
ben kullanmadım hiç ama inanmıyorum bir işe yarayacağına...tabiki doktorlar bilir...bence devletten ziyade özele gitseniz daha iyi olur...çünkü devlet hastanesi doktorları gerçektende antidepresan verip gönderiyorlarmış...

Deme öyle be Betiş!Şeniz
Ağlamalarımı kesti ya...
Aslında antidepresanın tek dezavantajı ruhsuz,duygusuz hale koyması insanı...
İstesen de ağlayamıyorsun,gülemiyorsun...:ecrin_bebek:
Devleti bilemicem.. Zaten benim özelde bilmem kaçıncı seansımdan sonra ilaca başladık..

Valla arkadaşlar antidepresan beni kendimi bi yerlerden atmaktan kurtardı... elbette doktor kontrolünde.
Mucize ilaç değil, sorunları alıp götürmüyor tabiki ama sakinleşmemi sağladı, ağlayıp kendimi paralamamı engelledi, daha mantıklı ve net düşünür oldum ve çok şükür Allahıma şimdi çok çok iyiyim.
Ama doktor kontrolünde tekrar ediyorum doktor kontrolünde doktor kontrolünde dokt.....

ben kullandım bi ara
çook mutluydumzemuszemus
ya bulutlardasın resmen
yine kullancam

evet doğru cidden ruhsuz oluyor insan ama bi taraftanda aptallaşıyorsun kötü tarafıda bu heleki çalışıyorsan

evet doğru cidden ruhsuz oluyor insan ama bi taraftanda aptallaşıyorsun kötü tarafıda bu heleki çalışıyorsan

Ruhsuzlaştırdığı bi nebze doğru ama aptallaştırmıyor öyle ya, ben gayet rahat çalışıyorum, benim aldığım ilaç yan etkisi en az olanlardan yeni nesil bi ilaç sayılır, belki de ondan bilmiyorum.

bence kendini tutma ağla.. ağla ki daha çabuk geçsin acın.. içini boşaltmayığ üstünü örtmeye çalışırsan, ilerde daha fazla sorun yaşarsın...

antidepresana gelince.. bence git doktora. zaten gerekli görmezse vermez. ayrıca verse de çok faydası olur inan. ben de gitmeyi düşünüyorum bu ara.. her ilaç insanı ruhsuz yapmıyor merak etme..

neden biraz bu acıyla kendin başa çıkmayı denemiyorsun... bildiğim kadarıyla çok yeni ayrılığın... bugün 2. ya da 3. gün olsa gerek... yemek yiyemediğin için miden yanar elbet ; açsın çünkü... git miden rahatlayacak kadar peynir - ekmek hafif birşeyler ye... ağlamak ya da ağlamamak için de zorlama kendini; içinden nasıl geliyorsa öyle davran... baktın bu durum geçmiyor o zaman doktora gitmeyi düşün; doktor ilaç verirse de kullan tabii...

başa çıkmaya çalısıorum tabi öle hemen hapa basvurcak bi karakterim yok canım benim bide yemeği zorla yiorum stresten üzüntüden midem ağrıo benim. antidepresan kullanmak istememin tek sebebi sağlığımı korumak zayıfım saten bu mide ağrısıyla hepten zayıflarım ülser filan olurum die korkuorm. gidicem yarın ins. doktora

kızlar midem çok yanıo korkuorum hastanelik olmaktann (

Sıkıntınız midenize vurmuş olabilir..
Arkadaşların dediği gibi peynir,ekmek vs. yiyin..
Doktora da bir gidin midenizi gösterin.
Endoskopi mi ne yapılsın herhangi bir hastalık varsa hemen buluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…