• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce antidepresan kullanmalımıyım

Bu arada aşk acısının en iyi antidepresanı "yeni aşklar yeni heyecanlar yeni umutlar yeni sayfalardir " Bence.. aşk acısı çekmedim hiç.. sadece nişanlımdan ayrildiğimda nişanlım ve saz arkadaşları (ailesi) çok üzerime gelmişlerdi, nişanlımda Baya yıpratmıştı sinirlerimi, kurdeşen döktüm sinirselmiş doktor antidepresan verdi, kurdeşenler gitti, sinirler yatişti hoBaaaa Burcu yeni yeni aşklara yelken açar =) iyi ki de açar.. size prenses muamelesi yapmayan erkeği siz kaldırın kaldırın atın =) kurBan olsunlar Bana diyip önünüze Bakın.. Ben değer görmeyi hak ediyorum Ben Bir çırpıda Bırakılacak terkedilecek kız değilim mumla arar Beni diyin verin yolu gitsin.. ne ağlayacam ne midemi ağrıtacam kurBan olsunlar Benim mideme de Bi damla göz yaşima da.. :ecrin_bebek:

Bu arada aşk acısının en iyi antidepresanı "yeni aşklar yeni heyecanlar yeni umutlar yeni sayfalardir " Bence.. aşk acısı çekmedim hiç.. sadece nişanlımdan ayrildiğimda nişanlım ve saz arkadaşları (ailesi) çok üzerime gelmişlerdi, nişanlımda Baya yıpratmıştı sinirlerimi, kurdeşen döktüm sinirselmiş doktor antidepresan verdi, kurdeşenler gitti, sinirler yatişti hoBaaaa Burcu yeni yeni aşklara yelken açar =) iyi ki de açar.. size prenses muamelesi yapmayan erkeği siz kaldırın kaldırın atın =) kurBan olsunlar Bana diyip önünüze Bakın.. Ben değer görmeyi hak ediyorum Ben Bir çırpıda Bırakılacak terkedilecek kız değilim mumla arar Beni diyin verin yolu gitsin.. ne ağlayacam ne midemi ağrıtacam kurBan olsunlar Benim mideme de Bi damla göz yaşima da.. :ecrin_bebek:

:lepi:

en düşük dozda kullandım kısa bir süre. ailevi problemler, üniversite kazanmamla ailemi sürüklemek zorunda oluşum, yeni bir hayat, her şeyi geride bırakmam (beni tanımayan anlamaz :)), sürekli rüyamda o rezil insanları görmem, (her gece her gece bıkmıştım, nasıl bir bilinçaltıdır bu yav), uykusuzluk çekmem derken sonunda gittim doktora. bir şeyleri konuşurken ağlama krizine giriyodum nerdeyse o kadar saçma sapan bi durumdaydım. kullandım ve Allah'ım yok böyle bir şey. 12 saat deliksiz uyuyordum, bütün gün hakır hakır gülüyordum. zaten nedense ben üzgün olduğumu hayatta belli edemiyorum, canım sıkkınsa saçma sapan her şeye kahkaha atabiliyorum kendimi bi güzel rezil edebiliyorum. ama netice de hiç bir şeyi kafaya takmıyosun. gene mi alsam o ilaçtan diyorum bazen...

tavsiye etmiyorum kullanma çünki bende bi dönem kullanmak zorundakalmıştım kötü bi dönem sürecinde sırf düşünmeyeyim diye doktora gittim ve kullandım ama çok kötü oldum sürekli uyuyodum sarhoş gibi sallanıyodum böyle salak gibi hissediyodum kendimi.beynen boş oluyosun ama sonra baktım olacak gibi değil bıraktım 1 ay kullandım zaten.en güzeli başarabilirsen kendin yen .

Back
X