Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
endoskopi mi haayır asla midene ağzından giden bi hortum düsüncesi bile iğrenç kötü ve acı. ara ara yoğunlasıo tek kalıp düsündükce hep stresten hep o hayvan yüzünden sevseydii yapmazdıııı ama o da beni sucluo tek suçlu benim gözünde aramaz artık sormaz unutur ............... dönmez pisman olur dönse de o sözlerin üstüne olmaz yine de bi msj atsın die bekliorm yok yok atmıcak artık face inden bile engelledi tamamen sildi beni..Sıkıntınız midenize vurmuş olabilir..
Arkadaşların dediği gibi peynir,ekmek vs. yiyin..
Doktora da bir gidin midenizi gösterin.
Endoskopi mi ne yapılsın herhangi bir hastalık varsa hemen buluyorlar..
endoskopi mi haayır asla midene ağzından giden bi hortum düsüncesi bile iğrenç kötü ve acı. ara ara yoğunlasıo tek kalıp düsündükce hep stresten hep o hayvan yüzünden sevseydii yapmazdıııı ama o da beni sucluo tek suçlu benim gözünde aramaz artık sormaz unutur ............... dönmez pisman olur dönse de o sözlerin üstüne olmaz yine de bi msj atsın die bekliorm yok yok atmıcak artık face inden bile engelledi tamamen sildi beni..
Eeeee size zerre kadar değer vermeyen adam için mide ağrısı çekmeye devam edin..
Allahım korusun midenizde bir maraz çıkarsa bunu da hiç bir zaman öğrenemezsiniz..
Mesaj çekmesini beklemeye devam edin..
Ne diyeyim ya,sanırım dünyadaki bazı insanlar mazoşist,o zaman elimizden bişiy gelmiyor işte..
canım elimde değilki.. sen neden kullandın o zaman bir düsün her neyin vardıysa nie kendin halledemedin beyninle iste böle bise...
insan bilerek sağlığını bozmak istermi ?
unutmak istiorum ama olmuo 2 gün oldu nasıl unutim 10 ayla 2 günü karsılastırırmısın. 10 aydır alıstım ona gecirdiğimiz o lanet olası günler gelio aklıma lanet ediorm. hayvan o hayvann... gündüz neysede gecelerden korkuorm anılarım azıo cünkü def etmek istiorm hepsini deff cehennemin dibine kadar:/
nasıl bir hapmış bu ya :)) bende kullandım ama hiç mutlu olmadım
bende gittim panik ataktı benimki ama mutlu olmadım ilaçlarla sadece beynim uyuştu ruhsuz duygusuz bişey oldum o yüzden dedim canım..o dönemlerde sorunlarımın içinden çıkamadm
gittim doktora ne konuşacağımı bilemedim
ilaç vermedi ilk gidişimde
1 hafta sonra gittim
biraz anlattm
ilaç verddi
aldm ve bir baktım ki ne boş şeylere kafa yoruyomuşumsempatiksalakcinni
eskiden beni deli eden en ufak şeyler aslında öyle büyük şeyler değilmişhihoyyyt
bi de ben zaten neşeli bi insanımzemuszemusdelikafaduldenşutarafagitti
ilaçlarda rahatlatınca daha mutlu oldmsositosositosositososito
yine gitcem hihoyyyt
ihtiyacım var![]()
kızlar midem çok yanıo korkuorum hastanelik olmaktann(
bende öle düşünüorm bugün gittim doktora anlattım sonra ağladım cok güseldihap istemiorm dedim sadece bitkisel surup verdi kendini kötü hissedinc eiç dedi o kadar. ben anlatıcaım birini bulamıorm artık teysem ve halama anlattım sürekli de anlatıcak değilim ki :/ işyeri desen ordaki insanlara detaylı bişe anlatılmaz ki sonucta iş ortamı.. yakın cevreden sadece bi arkadasıma anlatabilirim o da kendi psikolojisiyle uğrasıo kendine gelmeye calısan biri bni nasıl kendime getirsin.. onu unutucam umutluyum en asından o böle pat die cıkarabiliosa hayatından bende cıkarırım bu kadar basit. sadece herseyde aklıma onun sözü lafı davranısı gelio sinir oluorm o zamanlarda can yakıo işte özlemmidir boşlukmudur anlamadım..