Sizce aradaki 11 ya ak etkiler mi?

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
benim size bi sorum olacak sizce bi erkek kadından 11 yaş büyükse bile bi şeyler yaşanabilir mi?

sen 30 isen adam 19 bence olmaz. Ama sen 40 isen adam 29 olabilir. Erkek arkadaslarimdan bir 28 yasinda ve esi 42. Tanidigim en mutlu ciflerden biri.yerimseniben

arkadaşa katiliyorum 19 a 30 zor
ama 29 a 40 ideal olabilir. .engel değil bence..

bence aşk yaşanır,olgun erkek kendisinden küçüğe daha çok değer verir,kaybetme korkusu oluşabilir bu tarz erkeklerde,benim bi arkadaşım 15 yaş büyük birisine aşık olmuştu,çok karizma biriydi adam ama kız 25,adam da 40 tı,ikiside aşıktı birbirlerine kız 2 sene bekledi,açılamadılar birbirlerine bi türlü ama adam kız genç beni istemez ilerisini düşünerek kıza ümit vermeyi kesti,kız da ağlaya sızlaya unuttu ve 1 yıl sonra başkasıyla nişanlandı gayet mutlu şimdi....Adam da hala bekar yaş 43 oldu nerdeyse...

Canım bız ne sÖylersek sÖleyelım kıŞıde bıter bence,o yÜzden ne sÖylesek boŞ ha ben yaparmıydım yapamadım,bırı vardı benı sevdıĞını sÖylordu aramızda 15 yaŞ vardı ben eŞımdn ayrıldıĞım ıÇın annemde uygun gÖrdÜ maddı durumu Çok ıyı Çok ıyı bır ıŞı var devlet ıŞı olmasına raĞmen korumaları felan var annemde olsun ıstedı bana deĞer verırmıŞ ama ben yapamadım ne bıleyım

benım eşim bendenn 14 yas buyuk cok sevıyorum cok sevlıyorum
hersey harıka hersey cok guzel:asigim:

benimde benden 12 yaş büyük hoşalandığım biri vardı, çok olmadı tanışalı, şimdi zaman zaman görüyorum :çok üzgünüm: benle 2 defa görüşmek istedi, ben çok istediğim halde gitmedim. neden dersen sebebini bende bilmiyorum. belki kendimi naza çektim, belki yaş sorunu bilinçaltımda olumsuz etki bıraktığından. aklıma geldikçe kahroluyorum. aşk yok ama bilmiyorum bu konuda neden bu kadar acı çekiyorum, bende kolay kolay birinden hoşlanmam.birdaha görüşmek isterse naparım bilmiyorum.

bana da öyle gelirdi önceden aşkın yaşı varmış gibi ama bende anladım sanırım aşkın yaşı yok....fikirleriniz için sağolun

benımde aynı sorunum var..bende kendimden 12 yas büyük biriyle birlikteyim..inan bu insanla felegin çemberinden geçiyoo..ve ben artık düşünüyorum bu yaşa gelmiş neden evlenmemiş bir sorun mu var diyee..aşk yaşanıyoo ve feci şekilde kendini kaptırıyorsun..geyşa gbi sırf onun mutlulugu için yaşamaya başladım.kendimden cok odun verdim yara aldım halada ilişkideyim..ama gelin birde bana sorun neler cekiyorum.. çapkınlıkları gereksz agrasiflikleri neler neler..sana tavsiyem kaptırma kendini...35 yaş üstü ise sevgilin cok dikkatlı ol cooooook...mantıklı davran duygularınla dgil..benım gibi kaybedersin yoksaaaa

benim enişteyle teyzem arasında 20 yaş war...
we mükemmel bir ewlilikleri war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…