benim size bi sorum olacak sizce bi erkek kadından 11 yaş büyükse bile bi şeyler yaşanabilir mi?
Bunlar ufak hesaplar takılmak gereksiz bence...
eşimle aramda 10 yaş var opuyorumnanaktan:jeyyar::CüvCüv::asigim: anladın
Bunlar ufak hesaplar takılmak gereksiz bence...
eşimle aramda 10 yaş var opuyorumnanaktan:jeyyar::CüvCüv::asigim: anladın
Bence çok güzel olur. Özellikle bayan 25 ve üstü yaşlarda, erkek te 35 ve üstü yaşta ise özellikle en mükemmel çiftlerin bu yaş aralıklarında oldugunu gözlemledim ben. Çok şeyleri oturtmuş oluyorlar iç dünyalatında ve ne istediklerini biliyorlar. Olgun erkek çok şeye doymuştur, bence o yaşlarda tam aksine akılları afedersiniz ama çoğu gibi uçkurlarında olmuyor artık, hatta sıkılmıştır, kendinden genç sevgili veya eşini kaybetmek istemez, biraz kıskanç ta olabilir ama gözü de sadece onda olur. Arkadasların dediklerine ben de katılıyorum, hem erkeğin de olgunu makbuldur :)) Yaşın da gerçek sevgi yanında hiçbir problem etmeyecegi ayrıca parantezdir bence de...
Bence çok güzel olur. Özellikle bayan 25 ve üstü yaşlarda, erkek te 35 ve üstü yaşta ise özellikle en mükemmel çiftlerin bu yaş aralıklarında oldugunu gözlemledim ben. Çok şeyleri oturtmuş oluyorlar iç dünyalatında ve ne istediklerini biliyorlar. Olgun erkek çok şeye doymuştur, bence o yaşlarda tam aksine akılları afedersiniz ama çoğu gibi uçkurlarında olmuyor artık, hatta sıkılmıştır, kendinden genç sevgili veya eşini kaybetmek istemez, biraz kıskanç ta olabilir ama gözü de sadece onda olur. Arkadasların dediklerine ben de katılıyorum, hem erkeğin de olgunu makbuldur :)) Yaşın da gerçek sevgi yanında hiçbir problem etmeyecegi ayrıca parantezdir bence de...
Ben benden 10 yaş büyük diye belki de hayatımda karşılaşacağım en doğru insanı reddettim... bence yaş önemli arkadaş :1closedeyes:
20 sene sonra nolacak peki? CADIARZU kadın 45-50 arası adam 60larındayken? asıl kompleksler sorunlar o zaman yaşanır bence.. bunun bi de yaşlılığı var hep bugünde kalsa bence de en uygunu o yerimseniben
ex aşkım benden 10 yaş büyüktü
çok ama çok aşıktık ve o 10 yaşın hiçbir önemi yoktu bizim için :gitme:
ah ah kaçırdım gül gibi adamı :roflol:
Benimle sevgilimin arasında da 11 yaş fark var.Ruh eşi gibiyiz,anlaşıldıktan sonra yaşın hiç önemli olmadığını düşünüyorum.Tabii bu arada erkeğin bakımına önem göstermesi gerekiyor,baba-kız gibi görünmemek için. Önemli olan kafaların uygun olması diye düşünüyorum.
Ben başıma gelmeden yaş farkını çok önemli bulurdum.
Ama ilişkinin içinde hiç önemli olmadığını gördüm.
Düşünmesem aklıma gelmiyor hiç doğrusu.
Bence önemsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?