Sizce aradaki 11 ya ak etkiler mi?

olgun erkeklerin beklentileri de biraz fazla olabilir, bence 11 yaş fazla, ama kişilerin olgunluk seviyelerine göre değişir tabi. aralarında çok yaş farkı olup da çok mutlu olan çiftler de var.

bencede evet 1. askin yasi yokdur eger arada gercek bir sevgi varsa.. 2.arkadaslarimin dedikleri dogru eger bii olgun erkek kendinden yasca kücük bayanla birlikde olsa evlense gözü gibi bakar cok deger verir hele bide o bayan güzelse ve iyi kalpliyse aman kaybederim daha iyisini bulamam düsünme derecesine gelebilir.. o yüzden kadinlarina daha cok sahip cikarlar.. saygilarimla.. sevgilerimle..

aşkın yası yokturrr...
benım esımle aramda 12 yas var fakat bırbırımızı cok sevıyoruz.asla benı kırmazzz.
esım yasınıda gosteren bırısı degıl mıyon tıplı o yuzden hıc bır sorunumuz yok

Allah'ım nazarlardan koru biziiii...

benimle eşim arasından 10 yaş var.ama iyikide öyleymiş daha olgun.bence erkeğin kadından daha büyük olması lazım.

erkek kadından 11 yaş büyük diyor arkadaş kadın değil.....

şimdi sen 15 adam 26 olursa olmaz tabi...ama sen 25 adam 36 yısa olur bence niye olmasın....var öyle tanıdıklarım ...

ben 24, eşim 36 yaşında...
çok genç karısı olduğu için kaybetme korkusu yaşadığı doğru,ama herşeye doymuş bi erkek olduğu için gözü,kalbi,aklı sadece bende....

böyle şeyler duydukça içimi bi sevinç kaplıyor ki sormayın gitsin inşallah mululuğunuz daim olur

pekii beklentiler de artmaz mı yaş büyüdükçe hanımlar??
bunu kendim için soruyorum.
22 yaşındayken 32 yaşında biriyle ilişki yaşayacak olsam, en basiti cinsellik açısından o insan daha fazla şey beklemez mi??
ya da 22 yaşında bir bayan 32 yaşın sorumluluğunu kaldırabilir mi?

ea ceyda peki senin nasıl gidiyor canım?
konu sahibi olarak senden de ben yorum alayım :)

evet biliyorum bende 20 li yaşlarıma gelmeyi bekliyorum zaten:teytey:

QUOTE=Princess;8004094]ea ceyda peki senin nasıl gidiyor canım?
konu sahibi olarak senden de ben yorum alayım :)
[/QUOTE]

benim ki daha ilişki aşamasında değil tek yaraflı bi duygu ama allah söyletti heralde olacak bu iş :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…