Sizce aralarındaki ilişki ne olabilir?

Valla devir zorlaşmış belli. Herkes yoklukta
Eve erkek arkadaşını da atamayacaksın karşı komşu yeşilleniyor

Adam ışık yaksa ateş böceği gibi direkt atlayacaklar var. Hiç aklına gelir mi? Kime guvencez ya artık. Hiçte kadın kadını umursamaz bu devir de hepimiz biliyoruz çok nadirdir
Burda bir kız demişti konusun da arkadaştık ama eve davet ettim sevgilisi değildi ama hoşlanıyordu da böyle insanlar da var. Ama yan komşu da hoşlanıyor ne fena.

hani sosyal medyada bir mevzu dönüyordu, " hoşlandığım komşu kızla tanışmak için sütlaç götürdüm, sütlaç yaptık dağıtıyoruz da size de getirdim dedim, içerden sevgilisi çıktı, bir kase daha alabilir miyiz dediler, şimdi pastaneye gidiyorum sütlaç almaya" diye. sizinki de ona dönmesin de.

kapı deliğinden görmedim ki ben dısardan geliyordum?

ahahah ona dönmüs galiba

Ay sanane? Nekadar lüzumsuzsun.

Bence kedilerle alakalı bir şeyi bahane et, kızın kapısını çal de ki geçen gelen arkadaşınızın da kedisi olduğu için bir şey danışacaktim görüşmemiz mümkün mü de şey pardon bu arada sormadım ama sevgili misiniz yoksa normal arkadaş mi de ona göre şekil alır zaten olaayyy

Peki ama sizene kuzum

hayvan gündüz o evde gece senin evde

Ooo kediyi gece komşuya gönderdilerse kessin sevgililer geçmiş olsun

hahaha aynısı geldi aklıma .

Ya kediden dolayı zaten bi alırken bi verirken günde 2 kere görüşüyosunuz. İki muhabbet etmediniz mi hiç? Al kedi ver kedi mi diyorsunuz çok dert ettiysen soruver tatlı tatlı. Kuzeni olabilir akrabası olabilir sevgilisi de olabilir biz bilemeyiz

Ya şimdi durduk yere komşuyla ara bozmaya, yüz göz olmaya gerek var mı? Sohbet muhabbetiniz yokmuş, karakterini tavrını falan çok iyi bilmiyorsunuz. Buradaki üyeler gibi cevap verirse, sen beni mi gözetliyorsun vs ağır konuşsa huzurunuz kaçacak. Aynı anda binaya girip çıkmaktan, kapı önünde karşılaşmaktan falan kaçınacaksınız belki. Boşverin. Kediciği size itelemesinden gıcık oldum zaten. Ya sorarak danışarak getir, ya da istenmiyorsa sen de girme eve. Siz olmasanız apartman boşluğuna mı salacaktı kediyi?

Bende derdim var sanıyorum elalem nelerle uğraşıyor. Dayananilirsen dayan Ali Cabbar

Çocuk onunla sevgili değilse siz mi yürüyeceksiniz çocuğa? ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…