Sizce Ayrılmalı mıyım?

O benim kontrol edebildiğim bir duygu değil canım biraz fazla hisli bir kızım. Olaylarda duygularım ön planda dün biri yazdı kayınvalidem klozet için bizde kalcak diye ben yapılan yorumlana çok üzüldüm gözlerimden nasıl yaş aktı . Hasta kadın ama o kalbi kırılır diye anlatabildim mi. O yüzden aşık olduğum bir erkekte kendimi kontrol edemeyebilirm her insan farklı işte ben kendimi bildiğim için ona göre yazıyorum. Karşı tarafa çok değer verdiğimde birdaha konuşamıcağımı bilmek canımı acıtıyor. Zaten daha önce konu açmıştık ilişkilerde güçlü olabilmek vs ordada söyledim ağlama meselesini anlattım benim böyle bir problemim var nasıl etkilenmeden atlatılır diye.

Bende senin gibi şuan zamanı mı o kararın ertelemelimiyim diyordum tabi
, tabloya bakınca zamanı ama bu benim kaldırabilmemle de doğru orantılı birşey kendim için

Erkeklerin en çok yaptığı şeyi de söyleyeyim size, sizde yapın. İşe yarıyor. Birçok erkek başarıyor bunu çünkü.

İlgi beklediklerinde hep bir modları düşük oluyor o şekilde mesajlaşıyorlar. "moralim bozuk hayatım sonra konuşalım" "canım sıkkın" "biraz sorunlarım var" vs vs....
Hep bir acitasyon. Duygusal mod.

Evet canım aynen, zaten insan çözüm istemese konuyu niye açsın demi hatasını yada suçunu o da biliyordur yada olması gerekeni. Ben şuan sadece whatsapımı sildim gözüm görmesin diye. Zaten senin bu dediklerini yaparsam durum tersine dönecektir otamatikmen, vazgeçmenin paradigması var google da ben ona inanıyorum doğru olan bir şey bu konuda çok kitap okudum ama hiç bu erkek arkadaşımda denemedim. Geç cvp atsam aramasam mesgul olsam sürekli . Zaten o sürekli beni aramaya başlıyacağı için bu sefer benim onu istememe sebeplerimden ötürü de ondan soğuma durumum ortaya çıkıcak bu sayede ayrılmak çok kolay olabilir benim için çünkü yaptıklarını hatırlayıp çok fazla haklı nedenim olacak kendimce

Son düzenleme:

Bu söyledigini bilmiyordum gerçekten teşekkür ederim. Bende bir kitap var orda olabildiğince kötü davranın yazıyor aslında bir nevi senin bir önceki yazına çıkıyor kitaptakiler ,aslında onu bir yeniden okumalıyım o da iyi gelir bana

bu fazla üzülme, ağlama olayı bende de var. ağır bir şey yaşayıp ayrıldığımda bile "madem öyle bu adam arkasından gözyaşı dökülmeyi bile hak etmez" diyemiyorum. kendim ayrılsam da oturup zırlıyorum. hırslanıyorum bi de. hem her şeye çok üzülüyorum hem de feci hırslanıp sinirleniyorum. yapacak bir şey yok. sevgili haricinde hiçbir konuda böyle değilim, gurur abidesiyimdir mübarek ama sevgilide yapamıyorum. çözüm bulamadım yapacak bir şey yok sanırım, sadece yeri geldi mi resti çekmeyi ve ayrılmayı bilmemiz gerek. ağlarız zırlarız ama elbet bir gün geçer.

Ayrıl.Ben de aşıktım, tecrübe konuşuyor.
Zaten sen ayrılmazsan o ayrılacak bu şekilde yaşanmaz.

başka biri var

konunu tarafsız gibi okursan
aslında çocuğun suratına bakma dersin kendine

ağlarsan ağla
sürekli üzüleceğine geleceksiz bir ilişki ile devam edeceğinize

bu şekilde kendine eziyet etme ilişkiyi aslında neredeyse tek taraflı yaşıyorsun ilişkiyi

Mutlu olmayacaksak ilişki sürdürmemizin anlamı yoktur bana göre.
Hele sevgili iken.
Ayrıl-ayrılma demiyorum ama o ayrılırsa ne yapacaksın?
O zaman da ağlayacaksın muhakkak.

Bir günaydın mesajı bile yazmayan, habersiz bırakan, sormayan, ilgilenmeyen, gelmeyen bir adamla ilişki yaşıyor, sonra bunu aşk sanıp bunun için ağlayabiliyorsun.
Kendine etme
Umarım hayırlı bir karar verirsin.

bir zamanlar daha beteri vardı başımda.
bir gün düşündüm ama gerçekten düşündüm.
şu hayat benim ve benden değerlisi var mı?
sevdiğimde olsa birinin beni üzmeye hakkı var mı?
o gün bildiğin filozof gibi sorguladım hayatı,hayatımı..
ertesi günde defettim hayatımdan.
numaramı değiştirdim.
zaten evimin adresini bilmeyecek kadar ilgisiz bir insan olduğu için yüzyüze gelemedi benimle.
her defasında numaramı buldu ağladı,yalvardı ve hatta askere gideceğini inşallah ölüp ondan kurtulacağımı falan söylüyordu.bir kere bile düşünmedim dönmeyi ve bir süre sonra o da umudunu kaybetti kesti aramayı.
sonra karşıma eşim çıktı çok şükür.
yani demem o ki senden kıymetli mi?
şu yazdıklarını bi oku sence seviyor mu seni?hayır.
birine aşık olacak ya da senden sıkılıp terkedecek...olacak olan bu.
güçlü ol ve hayatından çıkar bu adamı.
inan sevmeyi hakeden insan çok,bunun gibilerinin kabaetini kaldırma.

Aynıyız işte canım bende öyleyim, kendim ayrılıyorum yine ağlıyorum, o kelimeye karşı alerjim var gibi resmen. Zaten öyle tatlım yapılması gereken yerde, dur bir dk kendine gel o zaman bu iş biter diyip arkamı dönebilseydim o da böyle davranamazdı eminim. Aslında cesaretsiz de değilim bitti diyebiliyorum ama sonrası kabus oluyor, gerçekten sevmiyorum bu huyumu o yüzden ilişkilerde güçlü olabilen kızlara HAYRANIM

Aslında böyle birşey düşünmedim ama haklı olabilirsin hareketleri de normal değil, sonuçta dışarıdan ilişkiyi değerlendirenler daha objektif görebiliyor herşeyi

Canım o benden daha önce ayrıldı kaç kere. Yine bu sebepten çıktı gerginlik..
ilgisizliğinden, ben isyan edince bu kadarını yapabiliyorum yoruluyorum zaten milyon tane derdim var vs deyip bitsin o zaman diye kaç kere ayrıldı . Ağlıyormuydum evet ama 1 hafta içinde geri gelip barışmak isteyen de yine kendisi oluyordu. Sensiz yapamıyorum özür diyerim sinirden söyledim, alrılmak istediğim için değil, seni gerçekten seviyorum diyor.. o an etkileniyorum gerçekten. Ve bir şekilde bitmiyor yani. Zaten sevdiğim için karşı koyamıyorum.

Kız benim hayatımda da daha beteri oldu . Nasıl ağlamıştım onun için . Bunda yine sağlamım onda gerçekten berbattım, ilk aşık olduğum erkekti 1 yıl sonra atlattım. hatta o kişi demin beni aradı açmadım. Bitti gitti benim için. 7 sene geçti üstünden o pişman şimdi.

Aynen canım bende sorguluyorum zaten kafam patlıyor. Kaç kitap okudum sayısını bilmiyorum, hepsi lişkilerle ilgili . Bende zaten bitme çanları çalıyor o kesin de. Duruşumu bozmasam tek korkum o ertesi gün tekrar ağlayıp aradığında açacaksam anlamı yok.

Son düzenleme:
ahahahahahahha adam mesajlarına bile cevap vermiyor sen ayrılırsam ağlarım diyosun aman ağlama yapış adama. uzaktayken kim bilir neler yapıyo senle ilgilenmediği zamanlarda. ahahahahhhaha

ahahahahahahha adam mesajlarına bile cevap vermiyor sen ayrılırsam ağlarım diyosun aman ağlama yapış adama. uzaktayken kim bilir neler yapıyo senle ilgilenmediği zamanlarda. ahahahahhhaha

Nasıl bir üsluptur öyle birde kadın olacaksınız yani. Sizin gibiler yüzünden şu kk ya giresim gelmiyor.

Nasıl bir üsluptur öyle birde kadın olacaksınız yani. Sizin gibiler yüzünden şu kk ya giresim gelmiyor.

ya kusura bakma da biri senle böyle dan dun konuşmazsa şu an içinde bulunduğun durumu anlaman imkansız. komedi gibi ya. adam ilgilenmiyor. mesjalarına cevap bile atmıyo. hala ayrılsam mı diyosun.

ya kusura bakma da biri senle böyle dan dun konuşmazsa şu an içinde bulunduğun durumu anlaman imkansız. komedi gibi ya. adam ilgilenmiyor. mesjalarına cevap bile atmıyo. hala ayrılsam mı diyosun.

Demem mi seni rahatsız etti ya uygun dille cevap verirsin yada hiç yazmazsın, kusura bakma kötü kapli kadınlar gibi yazmanı taktir edemiycem. Bütün sayfalardaki msjlarım okunsun hatta verdiğim bütün konulara cevabım açtığım bütün konulardaki yaklaşımıma bakılsın birtane senin gibi yaklaşımım yoktur. Senin başkalarına verdiğin cevaplara baktım da herkese atarlı giderli yaklaşmışsın maşallah. Yalnız bir gün kendin konu açtığında Başkalarındanda aynı şekilde cevap alırsın. Herkes ektiğini biçer bu hayatta. Söylemek var söylemek varr dimi. Artı benim söylediklerimin aynısını görüştüğün en iyi arkadaşın derdini yüzüne anlatsa ahaaaa diye kötü kadın gibi gülüp aynı üslupta aynı cevabı verebilecek miydin hayır. Sırf insanları göremiyorsun diye oturduğun yerden ahkam kesmene gerek yok . Neysen o ol.

ben gerçek hayatta da böyleyim. kimsenin huyuna suyuna gidip yumuşak yorum yapmak zorunda da değilim. aynısını en yakın arkadaşım anlatsa ona daha sert konuşurdum emin ol. üşenmeyip tüm cevaplarımı okudun mu cidden? evet atarlıyım nolmuş, herkes tek tip olmak zorunda mı? neysem oyum zaten.

Genel itibariyli bakmam yetti . Birde diyorsun ki dan dun diye konuşmazsam anlamazsın. Bir gün çoçuğun bir yanlış yaparsa yada aile içinden biri .. dan dun diye konuş haklısın insanlar en iyi bu şekilde anlar. İyi birşey
Söylemene gerek yok ben üslubuna takıldım birde o kötü kadın gibi verdiğin tiplemeye. Hiç sanmıyorum öyle olduğunu bu da benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…