- 9 Ocak 2017
- 630
- 496
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Sen de aglama?
Niye kendini sartliyosun ki 'kesin ağlarim' diye.
Benim de boşluğa düseceğimi zannedip ayrılma kararımı ertelediğim ilişkilerim oldu ama o meşhur ayrilik konuşmasindan sonra hissettiğim sey üstümden büyük bir yük kalkmasi hissi olmuştu.
Farketmesen de omzunda bir yük,kötü ilişki.
Zaten annen hastaymiş,senin derdin sana yeter. Niye bir de seni sallamayan insan için üzülesin ki?
Sayende bir şeyi farkettim. Hemen kestirip atıyoruz yorumlarımızda.
Çözüm üretemiyoruz.
Ayrıl, boşan, sen suçlusun, o suçlu, o hatalı, sen haksızsın diye damgalıyoruz konu sahiplerini. Halbuki çözüm üretsek daha iyi olacak. Çözüm odaklı değil yıkım odaklı çalışıyor beynimiz.
Sende her şeyi biliyorsun ama ayrılamıyorsun o zaman her çözümü dene canım. Böyle biriyle sevgili olunmaz karşı da gelemiyorsun duygularına. Üzerine düşme. Zorla kendini Geç cevap yaz. Geç ara. Geç dön aramalarına. Müsaitte olsan Müsait değilim şu an de.
Kitap okuyun, bir hobi edinin. Hayatınızın merkezine almışsınız adamı yapmayın. Bencil olmaya çalışın.
Erkeklerin en çok yaptığı şeyi de söyleyeyim size, sizde yapın. İşe yarıyor. Birçok erkek başarıyor bunu çünkü.
İlgi beklediklerinde hep bir modları düşük oluyor o şekilde mesajlaşıyorlar. "moralim bozuk hayatım sonra konuşalım" "canım sıkkın" "biraz sorunlarım var" vs vs....
Hep bir acitasyon. Duygusal mod.
bu fazla üzülme, ağlama olayı bende de var. ağır bir şey yaşayıp ayrıldığımda bile "madem öyle bu adam arkasından gözyaşı dökülmeyi bile hak etmez" diyemiyorum. kendim ayrılsam da oturup zırlıyorum. hırslanıyorum bi de. hem her şeye çok üzülüyorum hem de feci hırslanıp sinirleniyorum. yapacak bir şey yok. sevgili haricinde hiçbir konuda böyle değilim, gurur abidesiyimdir mübarek ama sevgilide yapamıyorum. çözüm bulamadım yapacak bir şey yok sanırım, sadece yeri geldi mi resti çekmeyi ve ayrılmayı bilmemiz gerek. ağlarız zırlarız ama elbet bir gün geçer.
başka biri var
Mutlu olmayacaksak ilişki sürdürmemizin anlamı yoktur bana göre.
Hele sevgili iken.
Ayrıl-ayrılma demiyorum ama o ayrılırsa ne yapacaksın?
O zaman da ağlayacaksın muhakkak.
Bir günaydın mesajı bile yazmayan, habersiz bırakan, sormayan, ilgilenmeyen, gelmeyen bir adamla ilişki yaşıyor, sonra bunu aşk sanıp bunun için ağlayabiliyorsun.
Kendine etme
Umarım hayırlı bir karar verirsin.
bir zamanlar daha beteri vardı başımda.
bir gün düşündüm ama gerçekten düşündüm.
şu hayat benim ve benden değerlisi var mı?
sevdiğimde olsa birinin beni üzmeye hakkı var mı?
o gün bildiğin filozof gibi sorguladım hayatı,hayatımı..
ertesi günde defettim hayatımdan.
numaramı değiştirdim.
zaten evimin adresini bilmeyecek kadar ilgisiz bir insan olduğu için yüzyüze gelemedi benimle.
her defasında numaramı buldu ağladı,yalvardı ve hatta askere gideceğini inşallah ölüp ondan kurtulacağımı falan söylüyordu.bir kere bile düşünmedim dönmeyi ve bir süre sonra o da umudunu kaybetti kesti aramayı.
sonra karşıma eşim çıktı çok şükür.
yani demem o ki senden kıymetli mi?
şu yazdıklarını bi oku sence seviyor mu seni?hayır.
birine aşık olacak ya da senden sıkılıp terkedecek...olacak olan bu.
güçlü ol ve hayatından çıkar bu adamı.
inan sevmeyi hakeden insan çok,bunun gibilerinin kabaetini kaldırma.
ahahahahahahha adam mesajlarına bile cevap vermiyor sen ayrılırsam ağlarım diyosun aman ağlama yapış adama. uzaktayken kim bilir neler yapıyo senle ilgilenmediği zamanlarda. ahahahahhhaha
Nasıl bir üsluptur öyle birde kadın olacaksınız yani. Sizin gibiler yüzünden şu kk ya giresim gelmiyor.
ya kusura bakma da biri senle böyle dan dun konuşmazsa şu an içinde bulunduğun durumu anlaman imkansız. komedi gibi ya. adam ilgilenmiyor. mesjalarına cevap bile atmıyo. hala ayrılsam mı diyosun.
Demem mi seni rahatsız etti ya uygun dille cevap verirsin yada hiç yazmazsın, kusura bakma kötü kapli kadınlar gibi yazmanı taktir edemiycem. Bütün sayfalardaki msjlarım okunsun hatta verdiğim bütün konulüra cevabım açtığım bütün konulardaki yaklaşımımı bakılsın birtane senin gibi yaklaşımım yoktur. Senin başkalarına verdiğin cevaplara baktık da herkese atarlı giderli yaklaşmışsın maşallah. Yalnız bir gün kendin konu açtığında Başkalarındanda aynı şekilde cevap alırsın. Herkes ektiğini biçer bu hayatta. Söylemek var söylemek varr dimi. Artı benim söylediklerimin aynısını yüzyüze gördüğün en iyi arkadaşın yanında söylese saha derdini anlatsaaa ahaaaa diye kötü kadın gibi gülüp aynı üslupta aynı cevabı verebilecek miydin hayır. Sırf insanları göremiyorsun diye oturduğun yerden ahkam kesmene gerek yok . Neysen o ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?