- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Bu ilişkideki en büyük sorun bence. Kendini gerçekleştiren kehanet gibi. Umarım aşabilirsinizYok yok ironik değil doğru. Görüştüğüm olmuştu ama ilk sevgilim. Haklısınız abartıyorum. Bi güvensizlik var bende daha tanımıyorum ondan kaynaklı belkide. Sürekli çevremde gördüğüm şeylerden de kaynaklı olabilir
İş arkadaş erkek olsa yine sormasını beklermiydiniz? Hiç zannetmiyorum. Bütün kadınlar bizim sevgilimizi/eslerimizi beklemiyor
konuyu görünce ufak bir yorum yazmak istedim. olayda endişelenecek birşey yok. asıl endişelenilecek şey uzak ilişki. Bana göre uzaktan ilişki olmuyor, hele ki yeni tanıyorsanız. Uzun yıllar tanışanlar veya sırılsıklam aşık olanlar bir süre devam ediyor ama süre uzadıkça hersey bozuluyor, çevremde o kadar çok örnek var ki. Uzak ilişki için kendinizi yıpratmamanızı ve aşkı yakın çevrenizde tandığınız gerçek insanlar arasında aramanızı dilerim. Sevgiliniz uzakta, ne onun ne yaptığını bilebilirsiniz ne de o sizin ne yaptığınızı bilebilir.
Benim dayım, yani annemin oğlan kardeşi, evli, iki kızı var, birisi orta okul birisi lise öğrencisi, Erdek den kendi arabasıyla iş yüzünden Ankaraya gidecekti ve kahvede sadic dediği, en iyi çocukluğundan beri arkadaşına anlatıyor ve arkadisa ona diyorki, madem Ankaraya gidiyorsun, benim hanımı ve kızımı da alıver, annesini çok özlemiş, bir hafta annesinin yanında kalsın diyor. Benim dayım 2 gün sonra arkadaşının karısı ve ilkokul yaşlarında kızıyla yola çıkıyorlar. Bunlar artık yolda ne olduysa anlaşıyorlar ve sevgili oluyorlar. İkiside aynı mahallede oturuyorlar Di ozaman. Dayım öğle yemeğine çıkınca, işteyken, arabayi doğru o kadının evinin önüne çekermiş, 1 saat kalıyormuş ve ondan sonra çekip gidiyormuş. Pazartesi gününden cuma gününe kadar. Kendisi de ve kadında artık okadar yüzsüz olmuşlar ki, dayım karısı ve kızlarıyla mesela alış verişe cikicaklar, kadin gelirmiş, abi beni de götür diyormuş ve dayım yengeme, cok sert sesle, kalk geç bakayım arabanın arkasına, yer ver bilmemne hanıma dermiş. Yengemde arkaya otururmus. Nereye gitseler, sevgilisi yanında. Kadının kocası da çok pasif bir adammış, bir gün gelecek, karım arkadaşımdan vaz geçecek diye beklermis. Biz dış memlekette yaşıyoruz ve hicbir sey den haberimiz yok. İzine gittiğimizde, biryere gidecektik, 2-3 arabalarla, baya kalabalıktık, aaa, kadin geldi, sayımın yanına kaykildi oturdu. Biz hepimiz afalladik, yengemi arkada görünce. Sonra yengem, ağlaya ağlaya anneme anlattı, kaç aylardan beri çektiğini. Annem kardeşini karşısına aldı ve ağzına ne geldiyse vurdu başına ve seçime bıraktı. Ya sevgilisi, ya sa aile ve akraba. Yoksa kardeşlikten silicem seni dedi, ve yengeme bizim bakicagimizi söyledi, öyle o kadını bıraktı.
Bunlar, sade bir Ankaraya annesine götürmek le başladı. Ben böyle şeylerde çok hassas birisiyim ve izin vermem. Çok uzak değilse taxi tutsun gitsin, uzaksa otobüsle gitsin.
Ama belki ben bu konuda, sayımın yüzünden böyle düşünüyorum, güvenim az. Bilmiyorum.
ne zamanki aynı şehirde yaşarsınız, o zaman gerçek bir ilişkiden bahsedersiniz. İşte o zaman o yakın kız arkadaş gelip de öyle teklifler yapamaz, sizi yanında gören tüm arkadaşları durumu bilir, saygı duyar.Bencede uzak ilişki çok zor. Şöyleki birkaç aya kadar yakınlaşma durumumuz olabilir. Ben onu bekliyorum açıkçası dediğiniz gibi böyle çok zor yoksa.
ne zamanki aynı şehirde yaşarsınız, o zaman gerçek bir ilişkiden bahsedersiniz. İşte o zaman o yakın kız arkadaş gelip de öyle teklifler yapamaz, sizi yanında gören tüm arkadaşları durumu bilir, saygı duyar.
Vallahi, biz kadını arabada dayımın yanında görünce, gözlerimiz yerinden fırladı. Gördüğümüze inanamıyorduk. Bir de görseniz, dayım olsun sevgilisi olsun, okadar dinine düşkün insanlar ki, inanamazsınız. Bize karşı hep derdi, eteğin kısa, şort giymez kızlar, bacak bacak üstüne atma, kafanı ne zaman kapaticaksin, pantolonun dar, işte böyle devam. Ölü yıkanması sevap diye, tanısın tanımasın, her cenazeye gider, artık neler neler. Sevgilisinin hele mantolari yerleri süpürür uzunluğundan, kafalar kapalı, namaz, oruç, vs. Hiç ummadığımız insanlar, yolda işlerini yapmışlar. Birde kadının kızı var yanında. Nasıl bunu kendilerine yakistirdilar, bilmiyorum.İnanamadım okuyunca
Vallahi, biz kadını arabada dayımın yanında görünce, gözlerimiz yerinden fırladı. Gördüğümüze inanamıyorduk. Bir de görseniz, dayım olsun sevgilisi olsun, okadar dinine düşkün insanlar ki, inanamazsınız. Bize karşı hep derdi, eteğin kısa, şort giymez kızlar, bacak bacak üstüne atma, kafanı ne zaman kapaticaksin, pantolonun dar, işte böyle devam. Ölü yıkanması sevap diye, tanısın tanımasın, her cenazeye gider, artık neler neler. Sevgilisinin hele mantolari yerleri süpürür uzunluğundan, kafalar kapalı, namaz, oruç, vs. Hiç ummadığımız insanlar, yolda işlerini yapmışlar. Birde kadının kızı var yanında. Nasıl bunu kendilerine yakistirdilar, bilmiyorum.
Ben mahfederdim aslaa izin vermezdim
yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum ama sizin kadar net ifade edememiştim.Öncelikle iş çevresi olan uzun süre büro ortamında çalışmış biri olarak söylüyorum. Bayan arkadaşlar böyle sosyal ortamlarda evden alınıp eve bırakılabilir ama zaten iş arkadaşının düğününe giden kızın başka iş arkadaşlarıda varken amanda beni orda yanlız bırakma, yanımda ol mevalinden konuşması bana pek masum gelmedi, ne yapacakmış diğer iş arkadaşları ya da düğün ahalisi kurt olup kapacakmıymış kızı, kendini rahat hissetmeyen gitmez malum korona var kimsede çok tepki vermez. Ayrıca mantıklı makul hiçbir kadında sevgilisi olduğunu bildiği bir iş arkadaşına sevgilisini de tanımıyorsa hadi çift gibi başbaşa düğüne katılalım demez, bildiğin dedikodu malzemesi zira bu durum. En fazla giderken dönerken aracım yok beni alıp bırakırmısın der. Aynı şeyi sen yapsan bir iş arkadaşınla çift gibi düğüne katılsan o kabul eder mi? Hiç sanmıyorum. Bunlar izin konularıda değil ayrıca yetişkin bireylerin bazı şeyleri düşünmeleri gerekir. Yoksa çocuk veliden izin alır gibi , gidebilirmiyim diye sorması zaten onun bir karakterinin olmadığını gösterir. Geçen bir konuda daha yazdım çiftlerin birbirinden izin alması ile ilişki yürümez en fazla çıkmaza girer, yetişkin bireylerin zaten kendilerinin bir ilişkisi varsa ona göre tavır sergileyecek olgunluğa sahip olması gerekir. Bence sen fazla anlam yüklüyorsun bu ilişkiye ama erkek arkadaşın senin kadar yoğun yaşamıyor. Bence sende biraz kendini frenle, ilişkilerde hep verici olan taraf kaybeder. Ayrıca erkek arkadaşının açıklamasıda beni benden almadı değil, şüphe etmeyen insanı şüphe ettirecek cinsten , erkekler her zaman kendinden küçük kadınlarla mı beraber olup evleniyorlar, 5 yaş büyük olunca ne oluyor yani biri bana anlatabilir mi?
Her konu da yorumunuz olsa da bende okusam keşke.Öncelikle iş çevresi olan uzun süre büro ortamında çalışmış biri olarak söylüyorum. Bayan arkadaşlar böyle sosyal ortamlarda evden alınıp eve bırakılabilir ama zaten iş arkadaşının düğününe giden kızın başka iş arkadaşlarıda varken amanda beni orda yanlız bırakma, yanımda ol mevalinden konuşması bana pek masum gelmedi, ne yapacakmış diğer iş arkadaşları ya da düğün ahalisi kurt olup kapacakmıymış kızı, kendini rahat hissetmeyen gitmez malum korona var kimsede çok tepki vermez. Ayrıca mantıklı makul hiçbir kadında sevgilisi olduğunu bildiği bir iş arkadaşına sevgilisini de tanımıyorsa hadi çift gibi başbaşa düğüne katılalım demez, bildiğin dedikodu malzemesi zira bu durum. En fazla giderken dönerken aracım yok beni alıp bırakırmısın der. Aynı şeyi sen yapsan bir iş arkadaşınla çift gibi düğüne katılsan o kabul eder mi? Hiç sanmıyorum. Bunlar izin konularıda değil ayrıca yetişkin bireylerin bazı şeyleri düşünmeleri gerekir. Yoksa çocuk veliden izin alır gibi , gidebilirmiyim diye sorması zaten onun bir karakterinin olmadığını gösterir. Geçen bir konuda daha yazdım çiftlerin birbirinden izin alması ile ilişki yürümez en fazla çıkmaza girer, yetişkin bireylerin zaten kendilerinin bir ilişkisi varsa ona göre tavır sergileyecek olgunluğa sahip olması gerekir. Bence sen fazla anlam yüklüyorsun bu ilişkiye ama erkek arkadaşın senin kadar yoğun yaşamıyor. Bence sende biraz kendini frenle, ilişkilerde hep verici olan taraf kaybeder. Ayrıca erkek arkadaşının açıklamasıda beni benden almadı değil, şüphe etmeyen insanı şüphe ettirecek cinsten , erkekler her zaman kendinden küçük kadınlarla mı beraber olup evleniyorlar, 5 yaş büyük olunca ne oluyor yani biri bana anlatabilir mi?
Sende git onunlaKaç yıllık arkadaşı ve ilişki yeni ne diyebilirim ki? Kıza evet demiş ne desin de götürmesinkendi düşünüp evet demeyecekti baştan ama onu da yapamamış. Yapamamasına da birşey demiyorum ya bi erkek arkadaşım gelip bana dese hayır mı diycem bilemiyorum.
Sende git onunla
Öncelikle iş çevresi olan uzun süre büro ortamında çalışmış biri olarak söylüyorum. Bayan arkadaşlar böyle sosyal ortamlarda evden alınıp eve bırakılabilir ama zaten iş arkadaşının düğününe giden kızın başka iş arkadaşlarıda varken amanda beni orda yanlız bırakma, yanımda ol mevalinden konuşması bana pek masum gelmedi, ne yapacakmış diğer iş arkadaşları ya da düğün ahalisi kurt olup kapacakmıymış kızı, kendini rahat hissetmeyen gitmez malum korona var kimsede çok tepki vermez. Ayrıca mantıklı makul hiçbir kadında sevgilisi olduğunu bildiği bir iş arkadaşına sevgilisini de tanımıyorsa hadi çift gibi başbaşa düğüne katılalım demez, bildiğin dedikodu malzemesi zira bu durum. En fazla giderken dönerken aracım yok beni alıp bırakırmısın der. Aynı şeyi sen yapsan bir iş arkadaşınla çift gibi düğüne katılsan o kabul eder mi? Hiç sanmıyorum. Bunlar izin konularıda değil ayrıca yetişkin bireylerin bazı şeyleri düşünmeleri gerekir. Yoksa çocuk veliden izin alır gibi , gidebilirmiyim diye sorması zaten onun bir karakterinin olmadığını gösterir. Geçen bir konuda daha yazdım çiftlerin birbirinden izin alması ile ilişki yürümez en fazla çıkmaza girer, yetişkin bireylerin zaten kendilerinin bir ilişkisi varsa ona göre tavır sergileyecek olgunluğa sahip olması gerekir. Bence sen fazla anlam yüklüyorsun bu ilişkiye ama erkek arkadaşın senin kadar yoğun yaşamıyor. Bence sende biraz kendini frenle, ilişkilerde hep verici olan taraf kaybeder. Ayrıca erkek arkadaşının açıklamasıda beni benden almadı değil, şüphe etmeyen insanı şüphe ettirecek cinsten , erkekler her zaman kendinden küçük kadınlarla mı beraber olup evleniyorlar, 5 yaş büyük olunca ne oluyor yani biri bana anlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?