- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Bize konya ovası demiş öbür konuda mune defalarca kez uyardığı halde.konuyuda yeni açmışsınız neden banlandınız acaba
Ya kusura bakma lütfen ama güldüm.. sebebimde şu tabiki yazışıyor yani sizce yazışmıyor mu.Twitterdan biriyle tanıştım. O başka bi şehirde yüksek lisans yapıyor. Aynı yaştayiz. Ama sorun şu ki instagramda bir sürü kızla takiplesiyor. Ve bana çok geç mesaj atıyor. Mesela ben bir soru sordum. Tam bir gün sonra cevap verdi. Sizce o kizlarla da mı konuşuyor? Bunu nasıl anlayabilirim?
anlayamazsın.yazışıyodur yani sonuçta aranızda bişey yok sana karşı bi sorumluluğu yok.ayrıca sana tam 1 gün sonra cevap veren adam da seni sallamıyodur.Twitterdan biriyle tanıştım. O başka bi şehirde yüksek lisans yapıyor. Aynı yaştayiz. Ama sorun şu ki instagramda bir sürü kızla takiplesiyor. Ve bana çok geç mesaj atıyor. Mesela ben bir soru sordum. Tam bir gün sonra cevap verdi. Sizce o kizlarla da mı konuşuyor? Bunu nasıl anlayabilirim?
Cok mu genişmişiz?Bize konya ovası demiş öbür konuda mune defalarca kez uyardığı halde.
Öyleymişiz.Cok mu genişmişiz?
Neyse ben o konuya yazmamisimÖyleymişiz.Onay banını almış işte.
Ben üyeyi bilmiyorum da diğer konuda ısrarla uyarıldı geldi o yorumu yaptı komik oldu.Neyse ben o konuya yazmamisim
Ama bu arkadaş daha önce de flörtlü bir konu açmıştı acaba aynı erkek mı çok merak ettim
Eğer aynı erkek değilse konu da bayağı yeniydi bu ne hız kız denir insana
Anarşist ahahhaaBen üyeyi bilmiyorum da diğer konuda ısrarla uyarıldı geldi o yorumu yaptı komik oldu.
O bendim bu cici kız diye öyle dedi aslında.Anarşist ahahhaa
Tutamamış demek ki kendisini ahahahaO bendim bu cici kız diye öyle dedi aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?