Sizce baska kizlara da mi yaziyordur?

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Twitterdan biriyle tanıştım. O başka bi şehirde yüksek lisans yapıyor. Aynı yaştayiz. Ama sorun şu ki instagramda bir sürü kızla takiplesiyor. Ve bana çok geç mesaj atıyor. Mesela ben bir soru sordum. Tam bir gün sonra cevap verdi. Sizce o kizlarla da mı konuşuyor? Bunu nasıl anlayabilirim?

Twitterdan biriyle tanıştım. O başka bi şehirde yüksek lisans yapıyor. Aynı yaştayiz. Ama sorun şu ki instagramda bir sürü kızla takiplesiyor. Ve bana çok geç mesaj atıyor. Mesela ben bir soru sordum. Tam bir gün sonra cevap verdi. Sizce o kizlarla da mı konuşuyor? Bunu nasıl anlayabilirim?
Ya kusura bakma lütfen ama güldüm.. sebebimde şu tabiki yazışıyor yani sizce yazışmıyor mu.

anlayamazsın.yazışıyodur yani sonuçta aranızda bişey yok sana karşı bi sorumluluğu yok.ayrıca sana tam 1 gün sonra cevap veren adam da seni sallamıyodur.

Neyse ben o konuya yazmamisim :KK70:
Ama bu arkadaş daha önce de flörtlü bir konu açmıştı acaba aynı erkek mı çok merak ettim :KK70:
Eğer aynı erkek değilse konu da bayağı yeniydi bu ne hız kız denir insana :KK70:
Ben üyeyi bilmiyorum da diğer konuda ısrarla uyarıldı geldi o yorumu yaptı komik oldu. 🤣

O bendim bu cici kız diye öyle dedi aslında. 🤪
Tutamamış demek ki kendisini ahahaha
Neyse konu sahibi bacım bak bende de vardı bı adam işine gelince yaziyordu, konuyu beğendikce. Üç gün falan beklediğim oldu. Nerelerdeydin diyince ilk gün başıma su geldi ikinci gün , gün boyu şunu izledim üçüncü gün de böyle oldu diye açıklama yapıyordu. Ama anlattıkları ahım şahim yazmamasini gerektirecek bir olay degildi. Net bir şekilde söyleyebilirim ki sen adamın ilk tercihi değilsin. Hoslandigim kişi bana yazacak ben 1 gün sonra cevap vereyim yok yaa...!

Son düzenleme:
Back
X