- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
kendi kararlarını kendi veremiyor mu?Sevgilim işten çıktı.Şimdi tatil verdim kendime diyo.Sizce çalış diye baskı yapım mi.O da evde durmaktan sıkılır mi.Napim sizce.Ben KPSS hazirlaniyorum.Bende evdeyim çoğu zaman?
Karışmayın dinlenmek istiyorsa bir süre dinlensin.Sevgilim işten çıktı.Şimdi tatil verdim kendime diyo.Sizce çalış diye baskı yapım mi.O da evde durmaktan sıkılır mi.Napim sizce.Ben KPSS hazirlaniyorum.Bende evdeyim çoğu zaman?
O size çalış diye baskı yaptı mı?Sevgilim işten çıktı.Şimdi tatil verdim kendime diyo.Sizce çalış diye baskı yapım mi.O da evde durmaktan sıkılır mi.Napim sizce.Ben KPSS hazirlaniyorum.Bende evdeyim çoğu zaman?
Sevgilim işten çıktı.Şimdi tatil verdim kendime diyo.Sizce çalış diye baskı yapım mi.O da evde durmaktan sıkılır mi.Napim sizce.Ben KPSS hazirlaniyorum.Bende evdeyim çoğu zaman?
karışma
gezmeye falan alisirsa diye korkuyorum sadceeNeden baskı yapacaksınız anlamadım. Kocanız olsa çalış eve ekmek getir diyebilirsiniz ama sevgilinize ne amaçla çalış diyeceksiniz?
Takilmalik değiliz ama 25yasindayiz.Yaslar kac?
Yasiniz genc ve oylesine takilmak icin sevgili iseniz ne kariscan ? Hic karisma ama ciddo ve yasinizi basinizi almissaniz. Karismak degil, hele hele baski hic degil ama tavsiye verebilirsin. O da ustemeleden.
Yaa evde yatarsa hep arabayla gezerse buna alisir diye korkuyorum.Para falan istemiyo tabi kiO size çalış diye baskı yaptı mı?
Sizden para istiyor mu?
Sevgiliniz napacagina karar verecek zekaya sahip değil mi?
Hayır bu konuda baskı yapmak parlak fikri nereden aklınıza geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?