• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce baskı yapim mi?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sevgilim işten çıktı.Şimdi tatil verdim kendime diyo.Sizce çalış diye baskı yapım mi.O da evde durmaktan sıkılır mi.Napim sizce.Ben KPSS hazirlaniyorum.Bende evdeyim çoğu zaman?

Karışmanı gerektirecek bir durum göremedim ben.
Bekle ve gör derim.
Senin baskılaman ile iş yapacak adamı ne yapacaksın.
kendisi oturup düşünmeli geleceğini ve ona göre geleceğine şekil vermeli.
Yoksa hep senin güdümünle ilerler birşeyler.

Yaslar kac?
Yasiniz genc ve oylesine takilmak icin sevgili iseniz ne kariscan ? Hic karisma ama ciddo ve yasinizi basinizi almissaniz. Karismak degil, hele hele baski hic degil ama tavsiye verebilirsin. O da ustemeleden.

Sevgilim işten çıktı.Şimdi tatil verdim kendime diyo.Sizce çalış diye baskı yapım mi.O da evde durmaktan sıkılır mi.Napim sizce.Ben KPSS hazirlaniyorum.Bende evdeyim çoğu zaman?
Karışmayın dinlenmek istiyorsa bir süre dinlensin.

O size çalış diye baskı yaptı mı?
Sizden para istiyor mu?
Sevgiliniz napacagina karar verecek zekaya sahip değil mi?
Hayır bu konuda baskı yapmak parlak fikri nereden aklınıza geldi?

Baskı yapmak mı?
:KK12::KK12:
Size ne ki? Biraz dinlenmek istemiştir veya işin kendine uygun olmadığını farketmiştir.
Bunları şimdi yaşayacak ki en iyi işi bulsun, evli çocukluyken yapmamak için şimdi yapıyor.

Yaslar kac?
Yasiniz genc ve oylesine takilmak icin sevgili iseniz ne kariscan ? Hic karisma ama ciddo ve yasinizi basinizi almissaniz. Karismak degil, hele hele baski hic degil ama tavsiye verebilirsin. O da ustemeleden.
Takilmalik değiliz ama 25yasindayiz.

O size çalış diye baskı yaptı mı?
Sizden para istiyor mu?
Sevgiliniz napacagina karar verecek zekaya sahip değil mi?
Hayır bu konuda baskı yapmak parlak fikri nereden aklınıza geldi?
Yaa evde yatarsa hep arabayla gezerse buna alisir diye korkuyorum.Para falan istemiyo tabi ki

Back
X