• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce baskı yapim mi?

Karışmanı gerektirecek bir durum göremedim ben.
Bekle ve gör derim.
Senin baskılaman ile iş yapacak adamı ne yapacaksın.
kendisi oturup düşünmeli geleceğini ve ona göre geleceğine şekil vermeli.
Yoksa hep senin güdümünle ilerler birşeyler.
Haklsiin kocam değil biseyim değil.Ben kendi hayatıma bakım en iyiisi.27yasinda ufak da değil

Haklsiin kocam değil biseyim değil.Ben kendi hayatıma bakım en iyiisi.27yasinda ufak da değil

Yaşı bence yeterince kemale ermiş.
Sorumlulukları almasını biliyorsa zaten kendisi bir şekilde kendine çeki düzen verir.
Ha biraz kafası bunalmıştır, hazır fırsat varken biraz dinleneyim demiştir o ayrı konu.
Fakat siz karışmayın, bırakın kararını kendisi alsın.
Siz de buna göre ne kadar sorumlu bir insan olduğunu anlamış olursunuz.

Hak
Yaşı bence yeterince kemale ermiş.
Sorumlulukları almasını biliyorsa zaten kendisi bir şekilde kendine çeki düzen verir.
Ha biraz kafası bunalmıştır, hazır fırsat varken biraz dinleneyim demiştir o ayrı konu.
Fakat siz karışmayın, bırakın kararını kendisi alsın.
Siz de buna göre ne kadar sorumlu bir insan olduğunu anlamış olursunuz.
Evet.benim zaten hedefim var o da atanmak.Bakalim o napicak

Pess, adam daha işten çıkalı 1 gün olmuş, ne baskısı yapacaksınız?
Hayır parası varsa gezer tabi; imkanı el veriyorsa 6 ay dünyayı dolaşsın; niye gezmesin ki?

Parası yoksa mecbur ya oturacak ye hemen iş bakacak.

yok artık daha neler
adamı yeterince çalışkan bulmuyorsanız yolları ayırırsınız, ama adam şu an sadece sevgili sıfatındayken ona hiçbir konuda baskı yapamazsınız.

İş aramadığını nerden biliyorsunuz? Daha 1 gün olmuş işten çıkalı belki biraz kafasını dinleyip öyle başlıcak yeni iş bakmaya.

Back
X