Sizce ben aptal mıyım?

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Arkadaşlar konuyu özetlemem gerekirse iş yerinde bir arkadaşım var ve sürekli benden bir şeyler istiyor bende veriyorum elimden geldiği kadar neyse artık kişisel malzemelerimi de istemeye başladı (makyaj). Hiç vermek istemiyorum hem hijyen açısından hemde bayağı pahalı ürünler ama aram bozulsun da istemiyorum bugün yine sürerken bir ürünüm zarar gördü çok üzüldüm. Benim genel sorunum insanlara hayır diyememek, bazen düşünüyorum ben salak mıyım kendimi kullandırıyor muyum fedakarlığın dozunu kaçırıyorum :(

hayir demeyi ögren canim yoksa seni cok kullanirlar iyi bir insansin bundan dolayi faydalanmak isteyen coktur eminim
Bir ara yaşlı bir eleman vardı hep bana iş yaptırıyordu ona tavrımı koydum ilişkimi kesmek zorunda kaldım bu insanlar neden böyleler anlamıyorum ben olsam utanır sıkılırım sürekli birinden bir şey istemekten.

Kişisel eşyalarınızı başkasıyla paylaşmanızın mantıklı bir açıklaması yok.

Siz kullanmasını istemediniz diye aranız bozuluyorsa zaten normal bir arkadaşlığınız yok demektir.
Haklısınız ama işte anlamıyor ki ona göre normal böyle şeyler.

Estağfirullah
Aptal demeyelim de biraz iyi niyet niyetlisin diyelim.
Ama bu gemi böyle yürümez , kendine biraz çeki düzen vermen lazım.Böyle devam edersen kaybettiğin tek şey makyaj malzemelerin olmayacak maalesef.

Estağfirullah
Aptal demeyelim de biraz iyi niyet niyetlisin diyelim.
Ama bu gemi böyle yürümez , kendine biraz çeki düzen vermen lazım.Böyle devam edersen kaybettiğin tek şey makyaj malzemelerin olmayacak maalesef.
Kendime saygımıda kaybetmekten korkuyorum evet haklısınız.

Hayır salak falan degilsin tabiki güzelim ama hayır demeyi öğrenirsen mutlu olursun. Üzerinden yük kalkar . Hayır demekte,evet demek kadar normal birşey ;)
Makyaj malzemelerini de kimseye kullandırma lütfen.

Hayır salak falan degilsin tabiki güzelim ama hayır demeyi öğrenirsen mutlu olursun. Üzerinden yük kalkar . Hayır demekte,evet demek kadar normal birşey :KK66:
Makyaj malzemelerini de kimseye kullandırma lütfen.
Çok rahatsız oluyorum inanır mısınız hijyenik olarak ben çok titiz bir insanım zaten kendimi değiştirmeye çalışacağım bu yönümü törpülemem lazım :)

Canim ben hoslanmiyorum kisisel malzemelerimi wermekten deyin.Hatta kimsenin de malzemesini almam kullanamam da diyin.Goze agza yuze suruluyo sonucta yani hic hijyenik degil vs. Ablamin teyzemin kizinin bir kez rujunu surdum dudagim yara oldu falan falan 😂 bitti gitti daha da istemez

Çok rahatsız oluyorum inanır mısınız hijyenik olarak ben çok titiz bir insanım zaten kendimi değiştirmeye çalışacağım bu yönümü törpülemem lazım :)
Bende oyleyim. Makyaj sungerleri yikanir. Fircalar yıkanır. Komodin hep tozu alınır. Bu yönünü mutlaka törpüle cok rahat edersin olmaz böyle. Insanlar zaten verdikçe fazlasini ister olmuşlar.

İyi niyetli insanları neden aptal yerine koyuyorlar anlamis deilim

Back
X