Sizce ben aptal mıyım?

Bence de arkadasiniza acik acik kisisel esyalarinizi baskalariyla paylasmayi hijyenik acidan dogru bulmadiginizi soyleyin bu sadece bunun icin degil de anladigim kadariyla siz hayir diyemiyorsunuz ama eger sınırlarınızı cizip tavrinizi ortaya koymazsaniz bunlar boyle boyle tepenize cikar. İyi niyetinizi suistimal edecek bir suru insan var ne yazik ki etrafta. Eger sirf bunun icin de sizinle aranizi acacaksa birakin acsin o zaman gercek bir arkadas degildir zaten ne icin yaninizda durdugunu belli etmis olur.
Haklısınız çok.

Şunu da düşündüm bir kaç gün götürmesem evde yapsam makyajımı istemekten bıkıp unutur mu sizce?

Unutur da yine gördüğünde yine isteyecek. Ruj tazeliyorsanız kurtuluş yok :)
Hijyeni, bakterileri söyleyip sonsuza kadar kurtulun.
Hem hayır demeye alışmazsanız bu kişi olmasa başkası başka konularda sıkacak canınızı.

Unutur da yine gördüğünde yine isteyecek. Ruj tazeliyorsanız kurtuluş yok :)
Hijyeni, bakterileri söyleyip sonsuza kadar kurtulun.
Hem hayır demeye alışmazsanız bu kişi olmasa başkası başka konularda sıkacak canınızı.
Sonsuza kadar kurtulmak kulağa hoş geliyor :D

Arkadaşlar konuyu özetlemem gerekirse iş yerinde bir arkadaşım var ve sürekli benden bir şeyler istiyor bende veriyorum elimden geldiği kadar neyse artık kişisel malzemelerimi de istemeye başladı (makyaj). Hiç vermek istemiyorum hem hijyen açısından hemde bayağı pahalı ürünler ama aram bozulsun da istemiyorum bugün yine sürerken bir ürünüm zarar gördü çok üzüldüm. Benim genel sorunum insanlara hayır diyememek, bazen düşünüyorum ben salak mıyım kendimi kullandırıyor muyum fedakarlığın dozunu kaçırıyorum :KK43:
Canım işyerinde hep var böyle insanlar.Yemın ederım getırdıgım hiç bir seyı cıkaramıorum cantamdan.Önce bende verıyodum.Ama baktımkı kullanılıorum.Hayır ya aynı maası hepımız alıyoruz.Rimel istermı bı ınsan ıstıyolar.Benım alerjım var dıorum.Pudra ,Fondoten.Sankı onlar kullandın dıye alıorum.Arsızlıgıda ele almışlar.Ondada alerjın yoktur heralde dıolar.Fondotene.Dusunebılıomusun.Artık getırmıorun.Napıyım.yıyecek bişey goturuoruö yıne aynılar.Sigara bıle ıstıolar.Ama her yerdeşer ve bıtmıolar canım.Aran bozulsun boşver.Yada getırmedım de.

Alerjim var diyebilirdiniz. Bir daha aklınızda bulunsun. İnsanlar evet diyorsan bunu sagilcak inek gibi algıliyor malesef çoğu zaman.

Ben direkt söylüyorum vallahi, cildim zaten aşırı hassas.
Aşırı kötü bir durum bu.
Ben asla başkasının makyaj malzemesini kullanamam.
Direkt söyle, hiç hijyenik olmuyor ikimiz içinde de..
Eğer bu yüzden küsüp kırılacaksa hayrına olur,
birisi bana bu şekilde açıklasa "valla kız haklı be" derim küsmek yerine.

Makyaj malzemeni istediğinde alerjim var de. Kıyafet istediğinde bende titizlik hastalığı var kusura bakma de falan filan. Birisi iş buyurdumu gülerek ee hadi bunuda yapayım Bi dahaki sefer Bi zahmet kendi işini kendin gör de. Alttan alttan hallet. Bak mesela wp gurubunda en samimi olduğum kızda hasetlik sezdim.kankişim diyip gömüyor beni resmen. Bi hareketini bekliyorum şimdi canımı sıktığı ilk kelimede sen iyice şuurunu yitirdin diyecem. Hemde gayet ciddi. Sende canını sıkanlsrın haddini bildir

Yalnız o dediğinizi yapamam çünkü bir ruj 99 tl :KK70: reklam yapmak istemiyorum ama en güzeli dürüstçe söylemek sanırım kıvırmadan.

Siz hayir diyemiyorum dediginiz icin bu oneriyi sundum. Sizin paylasmak istememe nedeniniz urunlerin fiyatiyla alakali sanirim. Ama bence onceliginiz sagliginiz olmali..

Makyaj ve cilt bakim urunlerimin tümü high end markalardan olusuyor ama rujumu, rimelimi falan bir baskasi kullansa fiyati gozume bile gelmez. Direkt olarak ya cope atarim ya da veririm ki bir daha istemesin. :KK53:

Magazalarda da asla fondeten disinda bir urun deneyemiyorum. Umarim bir an once cesaretinizi toplayip arkadasiniza hayir demeyi basarirsiniz. Yoksa bu boyle daha da vahimleserek surup gider..:KK43:

hayır demeyi öğrenmeniz şart

siz aptal değilsiniz ama maalsef kız sizi fena kullanıyor ezikletmeyin kendinizi
kişisel eşyanın uzun uzadıya açıklama yapılarak doğru değil demek bana yanlış geliyor
adı üzerinde kişisel kişisel eşyalarımı başkasının kullanmasından hoşlanmıyorum de bitti
uzatmaya gerek yok
ilkten bir şok olur sonra normale döner sıkıntı olmaz

Arkadaşlar konuyu özetlemem gerekirse iş yerinde bir arkadaşım var ve sürekli benden bir şeyler istiyor bende veriyorum elimden geldiği kadar neyse artık kişisel malzemelerimi de istemeye başladı (makyaj). Hiç vermek istemiyorum hem hijyen açısından hemde bayağı pahalı ürünler ama aram bozulsun da istemiyorum bugün yine sürerken bir ürünüm zarar gördü çok üzüldüm. Benim genel sorunum insanlara hayır diyememek, bazen düşünüyorum ben salak mıyım kendimi kullandırıyor muyum fedakarlığın dozunu kaçırıyorum :KK43:
Kırmak istemiyorsan daha kibar bir dille söyleyebilirsin ben çok hoşlanmıyorum kişisel eşyalarımın kullanılmasından kusura bakma tarzında konuşabilirsin yoksa bu zamanla ilerler seni daha rahatsız edecek bir boyuta ulaşır hayır demeyi bilmelisin.

tahtakaleden al hedıye et.onları kullansın.
hassas cıldım var kullanmanı ıstemıyorum de.bu kadar basit.

Şunu da düşündüm bir kaç gün götürmesem evde yapsam makyajımı istemekten bıkıp unutur mu sizce?
En temizi bu....birkaç gün evde yap git makyajını getirmiyorum artık evde bırakıyorum de :)

İyi niyetlisin fazla
Bende böyleydim
Bir arkadasım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi eşyalarımı verirdim borç verirdim vs
Sonra ne oldu bir kavgada her yerden engellendim insanoğlu nankör pislik
O yüzden kendini kullandırma

Bir kitap vardı. Hayır diyebilme sanatı mı neydi uydurmayayım. Bence hayır demeyi öğrenin. Asalaklar bayılır sizin gibi iyi niyetli insanlara..
Kişisel gelişime ihtiyacım var bu konuda evet vampir gibiler zaten verdikçe istiyorlar :(
Canım işyerinde hep var böyle insanlar.Yemın ederım getırdıgım hiç bir seyı cıkaramıorum cantamdan.Önce bende verıyodum.Ama baktımkı kullanılıorum.Hayır ya aynı maası hepımız alıyoruz.Rimel istermı bı ınsan ıstıyolar.Benım alerjım var dıorum.Pudra ,Fondoten.Sankı onlar kullandın dıye alıorum.Arsızlıgıda ele almışlar.Ondada alerjın yoktur heralde dıolar.Fondotene.Dusunebılıomusun.Artık getırmıorun.Napıyım.yıyecek bişey goturuoruö yıne aynılar.Sigara bıle ıstıolar.Ama her yerdeşer ve bıtmıolar canım.Aran bozulsun boşver.Yada getırmedım de.
Ben kimseden çöp istemem bak bir defa cüzdanım evde kalmış beş lira istemedim kimseden evden kartımı getirttim hal böyleyken enayi yerine konuşmak üzüyor beni.
Alerjim var diyebilirdiniz. Bir daha aklınızda bulunsun. İnsanlar evet diyorsan bunu sagilcak inek gibi algıliyor malesef çoğu zaman.
İnekten farkım yok şuan zaten tavukta olur :)
Bir ruja nasil 100 tl verebiliyosunuz yaa ben o paraya 10 tane lahmacun yerim. 😂
Lahmacunu bende severim ya makyaj konusunda takıntısıyım hep en iyisi olsun istiyorum :p
Ben direkt söylüyorum vallahi, cildim zaten aşırı hassas.
Aşırı kötü bir durum bu.
Ben asla başkasının makyaj malzemesini kullanamam.
Direkt söyle, hiç hijyenik olmuyor ikimiz içinde de..
Eğer bu yüzden küsüp kırılacaksa hayrına olur,
birisi bana bu şekilde açıklasa "valla kız haklı be" derim küsmek yerine.
siz mantıklı düşünüyorsunuz ama :)
Makyaj malzemeni istediğinde alerjim var de. Kıyafet istediğinde bende titizlik hastalığı var kusura bakma de falan filan. Birisi iş buyurdumu gülerek ee hadi bunuda yapayım Bi dahaki sefer Bi zahmet kendi işini kendin gör de. Alttan alttan hallet. Bak mesela wp gurubunda en samimi olduğum kızda hasetlik sezdim.kankişim diyip gömüyor beni resmen. Bi hareketini bekliyorum şimdi canımı sıktığı ilk kelimede sen iyice şuurunu yitirdin diyecem. Hemde gayet ciddi. Sende canını sıkanlsrın haddini bildir
titizlik hastalığım var zaten yalan değil haklısınız olabilir bu.
Siz hayir diyemiyorum dediginiz icin bu oneriyi sundum. Sizin paylasmak istememe nedeniniz urunlerin fiyatiyla alakali sanirim. Ama bence onceliginiz sagliginiz olmali..

Makyaj ve cilt bakim urunlerimin tümü high end markalardan olusuyor ama rujumu, rimelimi falan bir baskasi kullansa fiyati gozume bile gelmez. Direkt olarak ya cope atarim ya da veririm ki bir daha istemesin. :KK53:

Magazalarda da asla fondeten disinda bir urun deneyemiyorum. Umarim bir an once cesaretinizi toplayip arkadasiniza hayir demeyi basarirsiniz. Yoksa bu boyle daha da vahimleserek surup gider..:KK43:
Haklısınız elbette düşünüyorum ama onlar için ödül olur bu vermek onun yerine kararlı bir şekilde kişisel eşyalarım konusunda hassas olduğumu başkasına kullandırmak istemediğimi söyleyeceğim :)

Ne olursa olsun hastalik kapsan daha mı iyi? Bence hijyen daha önemli.
Aynen hijyen benim içinde önemli :)
hayır demeyi öğrenmeniz şart

siz aptal değilsiniz ama maalsef kız sizi fena kullanıyor ezikletmeyin kendinizi
kişisel eşyanın uzun uzadıya açıklama yapılarak doğru değil demek bana yanlış geliyor
adı üzerinde kişisel kişisel eşyalarımı başkasının kullanmasından hoşlanmıyorum de bitti
uzatmaya gerek yok
ilkten bir şok olur sonra normale döner sıkıntı olmaz
aynen vermek istemiyorum zorla değil sonuçta.
Kırmak istemiyorsan daha kibar bir dille söyleyebilirsin ben çok hoşlanmıyorum kişisel eşyalarımın kullanılmasından kusura bakma tarzında konuşabilirsin yoksa bu zamanla ilerler seni daha rahatsız edecek bir boyuta ulaşır hayır demeyi bilmelisin.
bu yönümü değiştirmem gerekiyor haklısınız öğrenmem lazım.
tahtakaleden al hedıye et.onları kullansın.
hassas cıldım var kullanmanı ıstemıyorum de.bu kadar basit.
evde kullanmadığım malzemeler var onları mı getirsem yanımda bunları aldım yanıma diye :)
Kişisel eşyalarını sakın paylaşma. Ruj mesela her türlü mikrobu alabilirsin.
kesinlikle haklısınız.
En temizi bu....birkaç gün evde yap git makyajını getirmiyorum artık evde bırakıyorum de :)
bugün öyle yaptım :)
İyi niyetlisin fazla
Bende böyleydim
Bir arkadasım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi eşyalarımı verirdim borç verirdim vs
Sonra ne oldu bir kavgada her yerden engellendim insanoğlu nankör pislik
O yüzden kendini kullandırma
Bir arkadaşım anlattı onunda iş yerinde böyle benim gibi bir kız varmış Ramazan sen niyetlisin nasılsa deyip yemek kartını istiyorlarmış kız bıkmış artık. Arsızlık malesef meziyet olmuş bu zamanda.

benim malım kıymetli kimseye vermem diyip çıkıyorum
ki cidden malım çok kıymetlidir
birde makyaj malzemeleri iğrenç bence ya başkasının tükürüğü,vücut salgısı cidden çok iğrenç :kahve:

Back
X