- Konu Sahibi azranazeln
Merhaba kızlar bir hafta önce kayınvalidem ankaradan geldi görümcemle birlikte.burada oturan görümcemde arayıp ısrarla bizi hep birlikte yemeğe çağırdı.kvdem kabul etmedi gôrümcem üç dört kere arayıp gitmeniz için ısrar etti kvdemde 'kızım çalışıyosun seni yormayalım akşam çaya geliriz dedi neyse sonra ben mutfaktayken oturma odasından sesler geliyordu kvdem aman bu karabalıkla gidip napcaz çocukları(görümcemin bir yaşındaki oğlu sekiz yaşındaki oğluda dahil tabi benimde iki oğlum var) götürmeyiz nazelinde (ben) çocuklara bakar biz gider otururuz dedi ben bi şey demedim mutfağa gittim ama sinirden çatlicak gibiydim çünkü hep böyle yapıyorlar beni çocukların bakıcısı gibi görüyorlar nereye giderlerse çocukları bana bırakıyorlar kvdem mutfağa geldi bende düşündüklerimi söyledim kavga çıktı tabi burada ben suçlu oldum tabi alınganmışım öyle dedi neyse geçelim ikinci mevzuya kvdemler ankaraya döndüler dün buradaki görümcemi aradım.bize yemeğe çağırdım ama bana zahmet vermek istemediğini bayramda çaya geleceklerini söyledi ha birde bu sene bizi iftara çağıramayacağını söyledi önemli olan yemek değilde annesi buradayken o kadar ısrar eden kadın şimdi böyle söyleyince üzüldüm doğrusu işte böyle kızlar şimdi söyleyin kızlar ben çokmu alınganım..