sizce ben haklı değil miyim?

Bunu demek istedim işte,hediye karşı tarafın zevkine göre alınır

Malesef değişim kartı yok,elimde patladı
Yahu niye patlasın, ikinci el sitelere koyun 10 20 aşağı neyse, alınır yani.
En kötü hediye edersiniz, sevaba girersiniz:)
Kolye yahu alt tarafı, nefret ediyorsanız takmazsınız bu kadar basit.
Ama böyle uzatmalara, kavgasını etmeye ne gerek var?

Yorumları da takip ediyorum, kimse hayatında nefretlik bir hediye almamış sanırım.
Hediye demek karşıdaki kişinin beğenisi kadar, alan kişinin ona yakıştırdığı, onda görmeyi arzuladığı şeydir aslında.
Ya kullanırsınız ya kenara koyarsınız bu kadar basit.

Siz haklisiniz esim benim zevkimi ben esimin zevkini tutturamam.Ozel gunlerde açarım bi alışveriş sitesi begenirim hediyemi öder ve gelir paketim.Tesekkurumu ederim mutlu mutlu kullanırım. Para veriliyor sonuçta begenmedigim bir seye mahkum olmamaliyim.

Kullanamayacağım için kenara koyacağım malesef. Ama satamam çünkü onun da diğeri gibi bir köşede kalmasını istiyormuş

sırf sen seviyorsun diye hediye alıyorum dedi.
Ya adamın amacı belli, adam hediye almayı sevmiyor ve ikinci defa sizin sevmediğiniz hediyeyi almış ki siz "yeter daha bana hediye alma" deyin diye ve adam bu stratejiyle kendini artık hediye almaktan azad ettirmek istiyor.

Aynen paranın boşa gittiği o his...

Bunu demek istedim işte,hediye karşı tarafın zevkine göre alınır
Bence haklısınız. Bir kere bu hediye konusunda zaten teşekkür edip gerekli açıklamayı yapmışsınız. Birdaha tekrarlamak sadece sinir bozmak için olur. Adam aslan burcu oldugu ıcın parasına da acımadan belkıde hıc kullanılmayacak hedıyeyı sureklı alıp sınır bozuyor. Bence hiç kaale almayın bu saatten sonra. Onu önemsediğinizi değil önemsemesiğinizi gösterin. Bu konu üstünde durduğunuzu, sinir olduğunuzu belli ederseniz tekrarlamaya devam edecektir.

Ya adamın amacı belli, adam hediye almayı sevmiyor ve ikinci defa sizin sevmediğiniz hediyeyi almış ki siz "yeter daha bana hediye alma" deyin diye ve adam bu stratejiyle kendini artık hediye almaktan azad ettirmek istiyor.

Bakın bunu düşünmemiştim

200e 300e doğal taştan kolye biraz pahali değil mi yahu buarada hiç almasaymış daha iyiymiş sevmiyorsanız boşa gitmiş o kadar para. Ayrıca siz tabiki haklısınız resmen almış olmak için almış

Yilbasinda siz de hediye alin, onun en sevmedigi cinsten. Belki o zaman sizi anlar.
Ayrica bir daha hediye almamak icin yapilmis bir olay. Telefonu kapatis cumlesi ozetliyor aslinda. Bir daha hediye yok demesi konunun ana fikri.

Başka konularda da öyle malesef.. Kabul etmiyor hiçbir şekilde :/

200e 300e doğal taştan kolye biraz pahali değil mi yahu buarada hiç almasaymış daha iyiymiş sevmiyorsanız boşa gitmiş o kadar para. Ayrıca siz tabiki haklısınız resmen almış olmak için almış

İşte onu diyorum,para sevmediğim bir şey için boşa gitti

Ama takmamı kullanmamı istiyorsa ne demeli.. Ben paramızın boşa gittiğini düşünüyorum. Ben ona zorla kitap hediye edip onu okutturabilir miyim mesela?

Ama takmamı kullanmamı istiyorsa ne demeli.. Ben paramızın boşa gittiğini düşünüyorum. Ben ona zorla kitap hediye edip onu okutturabilir miyim mesela?
Ben böyle şeylere çok kapalı bir insan değilim, belki ondan bana hafif geliyordur.
Takmamı istiyorsa hatrı için bir iki kez takarım da.
Eşyalara karşı keskin çizgilerim olmaz asla, bana göre çok kötü bile olsa, onu kendi tarzıma uydurabilirim.
Sizin kitap almanız da bende çok hoş olur.

Eşler birbirleri hayatında, yönlendirmeye açık olabilmeli.
En azından deneyimlemeli diye düşünüyorum, karşı tarafın sevmediği ama sizin istediğiniz nir şeye hatır için tahammül edilebilir.
Diğer türlü hayat zor gibi.

Birine hediye edin siz de. Onun onayini almayin yalniz. Madem takmayacaksiniz seven birine hediye verin.

Yilbasinda siz de hediye alin, onun en sevmedigi cinsten. Belki o zaman sizi anlar.
Ayrica bir daha hediye almamak icin yapilmis bir olay. Telefonu kapatis cumlesi ozetliyor aslinda. Bir daha hediye yok demesi konunun ana fikri.

Üstelik daha önce onun da benim aldığım hediyeleri beğenmediği,kullanmadığı oldu.Yoo ama tek farkımız ben çok konuşuyormuşum bu durum hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…