sizce ben haklı değil miyim?

sizin burcunuz ne merak ettim

estağfurullah olur mu öyle şey
düşünce yapınız farklı geldi ve hoşuma gitti
hatta bu düsünce olsa olsa akrep burcuna aittir diye düşünmüştüm yanılmışım :)
Evet aslında tam akrep burcu dusunceleri. Ve ben akreplerle pek anlasamam ironik:) siz de belki ikizler veya başaksınızdır

doğal taştan bir kolye.. ben taş kolyeleri sevmiyorum.. hem basit hem pahalı bence..sevenler olabilir ama benim taşlara hiç ilgim yok..

Bana da cok sacma geldi hareketi. Begenmediginizi bildigi halde ille de o seyi almak nedir? Amac nedir yani? Egoist bir hareket, bile bile önemsemiyor düsüncenizi.

Bence hediyenin amaci karsindaki insani mutlu etmek - onun isteklerine göre birsey secerek, hele ki ne istedigini biliyorsak.

Okuduğumda sen haklısın eşini dinlesek onunda haklI düşündüğü bir yanı vardırkı böyle bir hediye almıştır bile bile. Sizin onun sevdiği şeylerede ilgi göstermenizimi istiyor. Kişiliğini bilmediğim için öküzlükmü yaptı yoksa mesajmı gönderdi bilemedim.

Haklisin benim esimde oyleydi sevmedigimi soyledigim halde gumus takilar aliyordu bende ya kaybettim ya takmadim degistirdim hep basina kaktim en son birakti bu isleri artik benim sevdigim seyleri aliyor:)

Oğrenip o burctan uzak mı duracaksınız:) aslan
estağfurullah olur mu öyle şey
düşünce yapınız farklı geldi ve hoşuma gitti
hatta bu düsünce olsa olsa akrep burcuna aittir diye düşünmüştüm yanılmışım :)
konu sahibinin eşi de Aslan Burcu kızlar...
benim eşimde Aslan şimdiye kadar aldığı hediyelerin yarısını belki çoğunu iade etmişimdir adam öğrenmemek için direniyor nelerden hoşlanabileceğimi

Haklısınız. Ancak daha resmi olduğunuz, sizi çok tanımayan bir insandan hediye geldiğinde "aa düşünmüş almış, ne aldığı çok da önemli değil" diye düşünebilirsiniz. Eşinizin aldığı hediyede ise sizi tanıdığına, özenle seçtiğine dair bir işaret, bir incelik ararsınız. Sevmeyeceğinizi bile bile hediye almasının mantığı anlaşılır bir şey değil zaten.

Eşiniz "sırf sen seviyorsun diye hediye alıyorum" demiş. Sürekli hediye mi istiyorsunuz? Ya da almadığı zaman kızıyor musunuz? Belki de kendince bir tepki veriyordur.

Yok hayır,özel günlerde alınıyor sadece, kendisi yakın zamandır istemiyor beğenmediği ve bulunduğu yere kargo gitmediği için. Ama ne isterse kendine ucuz pahalı demeden alıyor

Evet bunu başkası yapsa kızardım ama üzerinde durmazdım belki bu kadar

Düşünmek, zaman ayırmak.. Belki çalışma şartları ağır olabilir ama telefon sürekli elinde :/

Konusmayin, sadece ayni seyleri siz de yapin. Ne sevmiyorsa icinden gekdi diye hediye olarak gonderin. Bazen sozlerin anlatamadigini ayni duygular yasaninca anlar karsidaki.

Benim hediyemi beğenmedikten sonra buraya kargo göndermek zor bana kargo hediye falan gönderme gerek yok sorun değil demişti Sanırım aynı cevabı benden bekliyor

Hediyeyi öğrenince sizi haksız buldum. Takmasanızda olumlu enerjisi olur. Koyun bir köşeye. Eşinizin hobisi mi mesleğimi bilmem biraz anlamaya çalışsanız. Ortak hobiler iyidir. Eşimde bana doğal taşlı kolye aldı. Ama ben seviyorum . Hep takıyorum.

Karma.. 6 yıldır ilgisini çekebilecek her türden aldım. O da hiçbirini beğenmedi,eleştirdi
Bence konuyu daha fazla uzatmayın demek ki siz birbirinize hediye alamıyorsunuz. Açıkçası bende hala eşime bişey beğendiremedim sürpriz olarak aldığım. Ama bunun sebebi de değişken mesela ben duramayıp hoşuna gider diye gereği yokken gidip pahalı bir gömlek almıştım geri iade ettik:) aslında ödeyebilirdikte o meğer akıllı saat istiyormuş çok araştırıyormuş bende çok dikkate almamışım falan... ama bu kavga sebebi değil . O da bana ayakkabı alamaz yok zevkimiz farklı yani o benim ayağımda başka tarz görmek istiyor ben başka zaten doğum günü dışında öyle sürekli hediye de almayız.
Uzaktayken hoşluk olsun istemiş takmazsanız bir süre sonra zaten anlardı.
Böyle şeyler yüzünden kavga etmeyin üzmeyin birbirinizi, uzaktayken özlem sebebiyle daha da kaprisli olabiliyor insanlr

Oğrenip o burctan uzak mı duracaksınız:) aslan
Bende aslanım. Ne kadar farklıyız. Uğraşmasın diye söylüyorum önceden. Sağolsun zevkimi biliyor. Kendi aldığı cüzdan, bluz, kolye gibi bir kaç hediye de şok olmuştum. Ben olsam öyle güzel seçemem. Neyse bence bu beyefendi o konuyla ilgili. Kolyeyi ama taşından ama güzelliğinden dolayı eşine uygun görmüş. Bizde AA bu saat çok güzel diye eşimize saat alabiliriz. Ben takmam diye kıyamet koparmasına gerek yok. Kardeşine hediye eder falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…