sizce ben haklı değil miyim?

Fakat şöyle bir durum var.Onun karakterinde hoş olmayan bir davranışı söylediğimde "Ben böyleyim,yapacak bir şey yok." diyebiliyor. Bunu ben söylediğinde olay çıkıyor. Değişim çift taraflı olmalı veya iki taraf hiç değiştirmeden kabul etmeli birbirini.

Kız ben nefretlik bir hediye aldım. Ama tamamen şans eseri yani bilinçli alınmamış bir hediye. Nezaketen dahi kullanamadım çünkü alerjim vardı. Hediye eden kişi hep dikkat etmiş hiç kullanmadığım için sormuştu memnun musun dıye. Hıc kullanamadıgımı o zaman soylemıstım alerjim var senı de kırmak ıstemem ama dıye. Ama aynısını esım yapsa 5senenın uzerıne oha artık bu ıkıncı kez oldu derdım sanırım yanı

Eşi olunca beklemiyor insan evet :)

Ama sizin alerjiniz varmış, kasıt ararım ben tekrarında
Yani ne bileyim ben eşime cart yeşil ayakkabılar, somon pantolonlar falan alıyorum, giymem der ama giyince alıştı.
Zevki o yöne doğru döndü mesela, o sebeple karşı taraftan bakıyorum sanırım olaya

Tabi ki haklısınız.
Siz ona kitap hediye ettiğinizde başınıza atmamalı ki aynı hatrı bu kolye için gösterebilin.
Dediğiniz gibi olduğunda zaten sarpa sarar mevzu.
O değişmiyor, değiştirmek istiyorsa sadece, inatla değişmeyin hatta.

Bana zencefilli mum almıştı yan evdeki komşum. Kahveye her gelip gittiğinde bakıyormus nereye koydum dıye o akşam daha başka birine hediye götürdüm atmamak için. Zencefilli birşeyi solunum ya da ağız yoluyla vücuduma alırsam tüm vücudum kabarıyor dilim şişip boğazımı tıkıyor. bilinçli yapıldığını düşünsene resmen suikast

Kolye alt tarafı ne kadar nefretlik olabilir ya. İlk görüştüğümüz de takar sevmiyorum biliyorsun ama sen seviyorsun diye takmak istedim yakışmış mı derdim ben olsam. Eşiniz bi çok konuda böyle anladığım kadarıyla e her seferinde böyle kavga mı edeceksiniz? Hayatı kendinize zorlaştırmaya bayılıyorsunuz resmen gereksiz yere.

Begenmedim de geç mi? Begenmeyeceginizi baştan bilerek almiş zaten. Kullanilmayacak, begenilmeyecek hediye alacaksa hiç almasin yani sizi bilemem ama ben istemezdim. Düşünülmek bu degil ki, para yok diyesiz mont almamisken "banane istedigimi alirim ben begeniyorum" tamamen saçma bir bencillik.

Seveceginizi dusunerek ilk kez almiş olsa farkli yorunlardim ama bilerek boyle yapmasi çok art niyetli ve hediye inceligi barindirmiyor.

Üstelik daha önce onun da benim aldığım hediyeleri beğenmediği,kullanmadığı oldu.Yoo ama tek farkımız ben çok konuşuyormuşum bu durum hakkında

Sorun sizde değil, ben de bir aslanla yaşıyorum, çok zorlandığım zamanlar oluyor. Kabul etmek lazım onlar hep haklı, en doğrusunu onlar biliyor, en sakin ifade edilen memnuniyetsizlik bile tartışmaya dönebiliyor ama onlar istediğinden istediği kadar şikayetçi olabilir. Ben haklılığımı ona kabullendirmeye çalışmaktansa huzurlu olmayı tercih ediyorum.

Haklısınız,bu hediye konusu farklı bir şeyi daha gösterdi bana.Önemsenmek...Yarın farklı bir konuşma olacak aramızda emin olabilirsiniz.

Aynen öyle katılıyorum.Beğenmedim diyerek ben ayıp ediyorsam,beğenilmeyen bir hediyeyi ikinci kez alırken o ayıp etmiyor mu?

Benim de savaşımıza ara verdiğim tartışmalar oluyor sırf kendi huzurum için.Ama daha geçen günkü tartışmamızda "Ben böyleyim" demesi belli ediyor zaten :/

Bir hediye konusu nerelere geldi evet.Bana "sen hiç değişmiyorsun ki" diyor.Hep değiştirmek istiyor ama kendisini öyle kabul etmemi istiyor.

Bakın sorun kolye değil aslında.Sorun benim fikirlerimin önemsenmiyor oluşu.Siz hiç günlük hayatınızda istemediğiniz bir şeye zorlanmadınız mı?

Eşiniz "sırf sen seviyorsun diye hediye alıyorum" demiş. Sürekli hediye mi istiyorsunuz? Ya da almadığı zaman kızıyor musunuz? Belki de kendince bir tepki veriyordur.

Üstelik daha önce onun da benim aldığım hediyeleri beğenmediği,kullanmadığı oldu.Yoo ama tek farkımız ben çok konuşuyormuşum bu durum hakkında
Konusmayin, sadece ayni seyleri siz de yapin. Ne sevmiyorsa icinden gekdi diye hediye olarak gonderin. Bazen sozlerin anlatamadigini ayni duygular yasaninca anlar karsidaki.

Kendisinin sevdiği sizin sevmediğiniz şeyi neden size alıyor ki?Siz de deseydiniz evet bence de alma bir daha böyle alacaksan.

Ne alaka ya.herkes de hedıye hedıyedır demiş. Hedıye etraftan gelırse okey hedıyedır.ama eşten gelıyosa sur orda. Zahöet edip senın sevecegin bır sey bıle dusunmemıs.ağzın kapansın diye almıs bellı kı. Ben esımden parfüm kazak mazak kabul etmıyorum. Eşşek gibi dusunsun de alsın. Ben onu memnun etmek için kırkk takla atıyorum. Kendı ısı olsa kac saat dusunur dımı . siz de onu memnun eden onun sevdigi bir seyı yaomayı kesın. Odul ceza yontemı ile ogrenır ancak bu tür erkekler. Bı de üste cıkmıs? Benı memnun etmiyorsa memnun kalmaması ıcın her seyı yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…