- 12 Haziran 2021
- 164
- 381
- 18
Yok hayır bu sene ne yapacaksınız nereye gideceksiniz müdürden memnun musunuz falanişle ilgili mi konu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır bu sene ne yapacaksınız nereye gideceksiniz müdürden memnun musunuz falanişle ilgili mi konu ?
Dediklerini deneyip sonucu yazacağım. Teşekkür ederimÜzülmeyin başarmazsanız olmaz. Eşimle sevgiliyken sorumsuz davranışları vardı dönemsel bunalım. Kendine gel seninlemi uğraşıcam diye sildim numarasını 30 aramasına mesajlara dönmedim o da sildi. Tek mesaj atmadım sonra iletişimde kurmadım. Sonra konuşalım diye dönmüştü. Ne kadar ulaşılmaz olursanız o kadar ilgi görürsünüz. Bazen ben evde bile totomo dönüp yatıyorum eşime hani sen çokta tın der gibi sonra o adım atar ama yakınlaştığında dur biiğğ muhabbeti. Bırakın sakın iletişime geçmeyin ve benimle bu şekilde konuşamazsın dikkat et kelimelerine ne yapıyorsan yap diyip geçin. Ulan hanım beni saldı noluyor desin![]()
Adamın başka birine ilgisi varsa bence bu şekilde davranması işine gelir. Oh beni saldı istediğimi yaparım diyebilir gibi geldi banaÜzülmeyin başarmazsanız olmaz. Eşimle sevgiliyken sorumsuz davranışları vardı dönemsel bunalım. Kendine gel seninlemi uğraşıcam diye sildim numarasını 30 aramasına mesajlara dönmedim o da sildi. Tek mesaj atmadım sonra iletişimde kurmadım. Sonra konuşalım diye dönmüştü. Ne kadar ulaşılmaz olursanız o kadar ilgi görürsünüz. Bazen ben evde bile totomo dönüp yatıyorum eşime hani sen çokta tın der gibi sonra o adım atar ama yakınlaştığında dur biiğğ muhabbeti. Bırakın sakın iletişime geçmeyin ve benimle bu şekilde konuşamazsın dikkat et kelimelerine ne yapıyorsan yap diyip geçin. Ulan hanım beni saldı noluyor desin![]()
Neler sorardı mesela?Mesela ben bir şey anlatırdım benim değil o kadını dinlerdi, sürekli onunla ilgili sorular sorardı. O zaman şüphelenirdim ama kondurtmazdım. İsteseler benden önce tanışıyorlar zaten aralarında bir şey olurdu derdim ama öyle değilmiş
Sana kadını kötüleyip kendisi kadınla gülüp konuşuyorsa kesin bişey var ve senin bilmeni istemiyor bence ...Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Yok hayır bu sene ne yapacaksınız nereye gideceksiniz müdürden memnun musunuz falan
Bunlar bana eşimin anlattığı normalde ne konuşmuşlar bilmiyorumçok tuhaf bir konuşma değil bence. senli benli mi konuşmuşlar, sizli bizli mi ?
Bunlar bana eşimin anlattığı normalde ne konuşmuşlar bilmiyorum
Samimi muhabbet gibi yansıttı ama arkadaşım üzülmemi istemediği için de üstünü kapatmaya çalıştı ama ben arkadaşımı tanırımkonuştuklarını duyan kişi birşey demedi mi ?
yani konuda sanki her gün gitgide samimi muhabbetleri var gibi yansıttınız ama şu an sıradan iş yeri muhabbeti gibi görünüyor.
Samimi muhabbet gibi yansıttı ama arkadaşım üzülmemi istemediği için de üstünü kapatmaya çalıştı ama ben arkadaşımı tanırım![]()
Bu zamanda kimseyi tanıyamıyoruz malesef. Eşimiz kadar dostumuz da dahil buna. Yazdıklarınızın pek arkası gelmedi açıkçası. Ben samimiyet, muhabbet derken daha yoğun bir şey olduğunu düşünmüştün. Ama elde hiç argüman yok. Çalışma ortamlarinda insanlar birbirlerini sevmeseler bile profesyonel davranıp iletişimi sürdürmek zorunda ne yazık ki. Çalıştığım birimde 8 kişiyiz. İçimizden 1ini neredeyse kimse sevmiyor, davranışlarından hoşlanmıyor. 3 yakın arkadaş birbirimizi dikkatli olmak konusunda uyarıyoruz ama mecburen gülümsüyor, muhabbet ediyor ve iletişimde kalıyoruz. Eşinizin de yaklaşımı bu olabilir belki derler ya en çok düşmanına yakın ol diye. Eşiniz genel olarak sevmediği herkese karşı işyerinde böyleyse bence hiç takılmayın meseleye.Samimi muhabbet gibi yansıttı ama arkadaşım üzülmemi istemediği için de üstünü kapatmaya çalıştı ama ben arkadaşımı tanırım![]()
Eşiniz bir işler karıştırmış ve bastırmak için saçmalıyor.Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Tabi gülüşmeler, konuşmalar ne seviyede bilmiyorum ama eşinizin o kadınla bir ilişkisi olabilir mi ya da gizliden bir flörtleşme??Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Açıkçası gene kıskanç bir kadındır diye önyargı ile okudum ama yanılmışım. Kesinlikle çok haklısınız.Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Size kötüleyip konuşmamanızı söylediği kadınla muhabbetlere mi giriyorMerhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.