Sizce ben kıskanç mıyım yoksa bastırılıyor muyum?

Üzülmeyin başarmazsanız olmaz. Eşimle sevgiliyken sorumsuz davranışları vardı dönemsel bunalım. Kendine gel seninlemi uğraşıcam diye sildim numarasını 30 aramasına mesajlara dönmedim o da sildi. Tek mesaj atmadım sonra iletişimde kurmadım. Sonra konuşalım diye dönmüştü. Ne kadar ulaşılmaz olursanız o kadar ilgi görürsünüz. Bazen ben evde bile totomo dönüp yatıyorum eşime hani sen çokta tın der gibi sonra o adım atar ama yakınlaştığında dur biiğğ muhabbeti. Bırakın sakın iletişime geçmeyin ve benimle bu şekilde konuşamazsın dikkat et kelimelerine ne yapıyorsan yap diyip geçin. Ulan hanım beni saldı noluyor desin 😂
Dediklerini deneyip sonucu yazacağım. Teşekkür ederim ♥️

Üzülmeyin başarmazsanız olmaz. Eşimle sevgiliyken sorumsuz davranışları vardı dönemsel bunalım. Kendine gel seninlemi uğraşıcam diye sildim numarasını 30 aramasına mesajlara dönmedim o da sildi. Tek mesaj atmadım sonra iletişimde kurmadım. Sonra konuşalım diye dönmüştü. Ne kadar ulaşılmaz olursanız o kadar ilgi görürsünüz. Bazen ben evde bile totomo dönüp yatıyorum eşime hani sen çokta tın der gibi sonra o adım atar ama yakınlaştığında dur biiğğ muhabbeti. Bırakın sakın iletişime geçmeyin ve benimle bu şekilde konuşamazsın dikkat et kelimelerine ne yapıyorsan yap diyip geçin. Ulan hanım beni saldı noluyor desin 😂
Adamın başka birine ilgisi varsa bence bu şekilde davranması işine gelir. Oh beni saldı istediğimi yaparım diyebilir gibi geldi bana 🤷🏻‍♀️ hatta bunu bahane olarak bile kullanabilir. Zaten bana ilgisizdi vs

Mesela ben bir şey anlatırdım benim değil o kadını dinlerdi, sürekli onunla ilgili sorular sorardı. O zaman şüphelenirdim ama kondurtmazdım. İsteseler benden önce tanışıyorlar zaten aralarında bir şey olurdu derdim ama öyle değilmiş
Neler sorardı mesela?

Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.😔 Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Sana kadını kötüleyip kendisi kadınla gülüp konuşuyorsa kesin bişey var ve senin bilmeni istemiyor bence ...

İşle ilgili konuşmuş olabilirler belki de neden bu kadar üzüyorsunuz kendinizi.Yazik bakın hamileymissiniz de.Hem eşiniz uyarsın ya da uyarmasin isyerinde üstelik yeni tanıştığınız biriyle neden hemen bu kadar yakınlık kurdunuz?Belki de eşiniz o kadının hoşuna gitmeyen hareketlerini gördüğü için fazla samimi olma demiştir.Sizi uyarıp kendisinin sohbet etmeye devam etmesi çok yanlış o konuda haklısınız ama bu kadınla yakınlaşma,is dışında sohbet,mesajlaşma gibi durumlarına şahit oldunuz mu hiç?Bakın hamilesiniz hormonlarınız tavan yapmış durumda.Belki de o an çok hassastınız ve gerildiniz.Ama eşinizle konuşmadan onu da dinlemeden bu sorunu çözemezsiniz.Konusup bir karar alın.İki tarafta isyerinden kimseyle samimi olmayacak diye.Kacarak,Telefonu acmayarak kendinize ve hatta karninizdaki yavrunuza eziyet ediyorsunuz.Kendi kendinizi yiyeceğinize açın konuşun eşinizle gerekirse kavga edin ama icinizdekileri söyleyin.Boyle ağlayarak üzülmekten başka bir şey elinize geçmez.

konuştuklarını duyan kişi birşey demedi mi ?
yani konuda sanki her gün gitgide samimi muhabbetleri var gibi yansıttınız ama şu an sıradan iş yeri muhabbeti gibi görünüyor.
Samimi muhabbet gibi yansıttı ama arkadaşım üzülmemi istemediği için de üstünü kapatmaya çalıştı ama ben arkadaşımı tanırım 😔

Samimi muhabbet gibi yansıttı ama arkadaşım üzülmemi istemediği için de üstünü kapatmaya çalıştı ama ben arkadaşımı tanırım 😔
Bu zamanda kimseyi tanıyamıyoruz malesef. Eşimiz kadar dostumuz da dahil buna. Yazdıklarınızın pek arkası gelmedi açıkçası. Ben samimiyet, muhabbet derken daha yoğun bir şey olduğunu düşünmüştün. Ama elde hiç argüman yok. Çalışma ortamlarinda insanlar birbirlerini sevmeseler bile profesyonel davranıp iletişimi sürdürmek zorunda ne yazık ki. Çalıştığım birimde 8 kişiyiz. İçimizden 1ini neredeyse kimse sevmiyor, davranışlarından hoşlanmıyor. 3 yakın arkadaş birbirimizi dikkatli olmak konusunda uyarıyoruz ama mecburen gülümsüyor, muhabbet ediyor ve iletişimde kalıyoruz. Eşinizin de yaklaşımı bu olabilir belki derler ya en çok düşmanına yakın ol diye. Eşiniz genel olarak sevmediği herkese karşı işyerinde böyleyse bence hiç takılmayın meseleye.

Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.😔 Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Eşiniz bir işler karıştırmış ve bastırmak için saçmalıyor.

sizde kadından hoşlanmiyorsunuz gibi geldi bana?Bence direk konuşun içinizden geldiği gibi aklınıza ne takılıyorsa sorun sonuçta evlisiniz... eşiniz empati kursun, isteklerinizi dile getirmek en doğal hakkınız önemli bir şeyde olmayabilir,bence eşinize kadından ziyade tavırlarına yüklenin kadınları cinsel obje olarak görüyor olabilirmi?

Şunuda yazmadan geçemeyeceğim toplumun %50 erkek zihniyeti kadına hersey ayıp onlara serbest...ahlaki değerler çerçevesinde sohbet doğal bazen de ahlaki sınırı dışına çıkılıyor maalesef karakter meselesi

Kulağınıza gelenlere değil yuzde 50 hislerinize yuzde 50 mantiginiza guvenin. Önce kendinizi üzmeyin bırakın. Kurmayın, eşinize karşı akil ile hareket edin. Duygularla parlamalar ile değil. Haklıyken haksız duruma dusme ihtimaliniz olur. Belki de hiç bir şey yok eşiniz hic bisey yapmadı. Belki de eski bi mevzu vardi aralarında takilmislardi bunu duymanızı istemedi eşiniz. Tedirgin davranışları tutarsizliklari bu yüzden oldu. Bilemeyiz. Bilmediğiniz bir şey için üzülmeyin bukadar. Sakin davranın esinize karşı biraz ulaşılmaz olun, ona kaybetme korkusu yaşatın

Tabi gülüşmeler, konuşmalar ne seviyede bilmiyorum ama eşinizin o kadınla bir ilişkisi olabilir mi ya da gizliden bir flörtleşme??

Aksi takdirde neden sizin onunla konuşmanızı istemeyşp kendisi konuşsun ki???

Açıkçası gene kıskanç bir kadındır diye önyargı ile okudum ama yanılmışım. Kesinlikle çok haklısınız.

Size kötüleyip konuşmamanızı söylediği kadınla muhabbetlere mi giriyor

Back
X