Sizce ben kıskanç mıyım yoksa bastırılıyor muyum?

Kötülemekteki amacı, sizin içinizi rahat ettirip, onunla daha rahat görüşebilmesini sağlamaktı.

yani bir insanı en başta kötüleyip, sizin onunla iletişim kurmanızı engelleyip, kendisi bu insanla görüşmeye devam ediyorsa aklıma tek şey gelir:

Kadınla yakınlar ( artık nasıl bir yakınlık bilmiyorum) ve kadının size ikisinden bahsetmesini istemediği için en başta iletişiminizi koparmış. Size de onu kötülemiş ki kıskanıp olay çıkarmayın. Yani bak hiç alakam olamaz o insanla imajı çizmeye çalışmış bence.
Söyledikleriniz olamaz demiyorum ama hemen böyle bir yargıya da varmayalım derim. İnsanlar iki yüzlü olabiliyor. Benim eşim de samimi bir arkadaşı ile başka bir ortak arkadaşlarını arkasından kötülüyorlar sonra bir araya geldiklerinde gayet samimi davranıyorlar. Bu durum beni rahatsız ettiği için eşime söyledim. Bana da o kişiyi kötüledi ama yan yana gelince gayet sıcak davranıyor. Sanırım bir çok kişi böyle ikiyüzlü olabiliyor maalesef.

Kıskançlık Felan değil arkadaşım sonuna kadar haklısın . Eğer sizin konuşmanizi engelliyor ama kendi konuşuyorsa burda bir pislik vardir eminim çok orneklerini gördüm.

Şimdi öncelikle size kötüleyip dediğiniz şekilde konuşması yanlış tabi ki.
Ama ben de şunu sorayım. Siz aynı yerde işe başladığınızda eşinizle aranızda bir şey var mıydı? Eğer ilişkiniz başladıktan sonra oraya girdiyseniz öncesinde eşinizle kadın arasında bir şeyler yaşanmıştır bu yüzden eşiniz samimi olmanızı istememiştir. Size güzelce bu durumu anlatmak yerine kadınla samimi olma ihtimalinizin önüne geçmek istemiştir. Belki de kıskanıp kendi kendinize kurmanızı engellemek istemiştir.

Diğer bir ihtimal de şu. Size durumu anlatan arkadaşım dediğiniz kişi de bu durumun farkındadır. Sizin bilmediğiniz farkedince sizi şüphelendirmek istemiştir. Kusura bakmayın ama o kadar arkadaş kazığı okuyoruz ki belki de eşinizin dediği şekilde basit bir muhabbetti ama arkadaşınız size farklı yansıttı sonuçta gözünüzle görmediniz.

Bir de mesela eşiniz size kadını böyle anlattıysa kadın gerçekten sinsi kötü bir kadınsa bunu iş yerinde başka insanlardan da duymuş olmalısınız diye düşünüyorum. Eşinizden başka kimsenin o kadın hakkında böyle söylediğini duydunuz mu?

Şimdi öncelikle size kötüleyip dediğiniz şekilde konuşması yanlış tabi ki.
Ama ben de şunu sorayım. Siz aynı yerde işe başladığınızda eşinizle aranızda bir şey var mıydı? Eğer ilişkiniz başladıktan sonra oraya girdiyseniz öncesinde eşinizle kadın arasında bir şeyler yaşanmıştır bu yüzden eşiniz samimi olmanızı istememiştir. Size güzelce bu durumu anlatmak yerine kadınla samimi olma ihtimalinizin önüne geçmek istemiştir. Belki de kıskanıp kendi kendinize kurmanızı engellemek istemiştir.

Diğer bir ihtimal de şu. Size durumu anlatan arkadaşım dediğiniz kişi de bu durumun farkındadır. Sizin bilmediğiniz farkedince sizi şüphelendirmek istemiştir. Kusura bakmayın ama o kadar arkadaş kazığı okuyoruz ki belki de eşinizin dediği şekilde basit bir muhabbetti ama arkadaşınız size farklı yansıttı sonuçta gözünüzle görmediniz.

Bir de mesela eşiniz size kadını böyle anlattıysa kadın gerçekten sinsi kötü bir kadınsa bunu iş yerinde başka insanlardan da duymuş olmalısınız diye düşünüyorum. Eşinizden başka kimsenin o kadın hakkında böyle söylediğini duydunuz mu?
Ben işe başladıktan sonra sevgili olduk eşimle. Diğer arkadaşlar da kötülüyordu. Yani şöyle seveni de vardı sevmeyeni de. Ben de başta acaba ben mi haksızlık ediyorum diye düşünüyordum ama evlendikten sonra özellikle eşim o kadın ortamdaysa ona duyurmak İçin hafta sonu şunu yapalım şunu alalım tarzında şeyler söyler gülerdi halbuki hiç böyle bir planımız yok sırf ona duyurmak İçin yapıyordu. O zaman da dedim neden böyle yapıyorsun sinirlensin diye derdi. Sonra ben ailemin yanına gelince böyle davranması beni aşırı derecede rahatsız etti. Artık kadına karşı boş olmadığını düşünüyorum. Benim arkadaşıma gelince asla öyle biri değildir. Sadece gözümü açmamı istedi sanırım.

Ben işe başladıktan sonra sevgili olduk eşimle. Diğer arkadaşlar da kötülüyordu. Yani şöyle seveni de vardı sevmeyeni de. Ben de başta acaba ben mi haksızlık ediyorum diye düşünüyordum ama evlendikten sonra özellikle eşim o kadın ortamdaysa ona duyurmak İçin hafta sonu şunu yapalım şunu alalım tarzında şeyler söyler gülerdi halbuki hiç böyle bir planımız yok sırf ona duyurmak İçin yapıyordu. O zaman da dedim neden böyle yapıyorsun sinirlensin diye derdi. Sonra ben ailemin yanına gelince böyle davranması beni aşırı derecede rahatsız etti. Artık kadına karşı boş olmadığını düşünüyorum. Benim arkadaşıma gelince asla öyle biri değildir. Sadece gözümü açmamı istedi sanırım.
O zaman çok da yanlış anlaşılacak bir şey yok. Önceden aralarında kesinlikle bir şey olmuş(şimdi için bir şey söyleyemeyeceğim). Sizin yapacağınız plandan o kadının rahatsız olduğunu düşünüyorsa eşiniz.. Yoksa normal bi hoşlanmam durumu olsa kadın neden karı kocanın planından rahatsız olsun.

Sizi üzmek istemem ama eşiniz sizinle o kadına inat evlenmiş gibi hissettim...

Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.😔 Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Konuyu yazdığınız kadar yorumlayabiliriz bu yüzden okuduklarımdan anladıklarımı yazıcam. Bi koca konuşmanızı istemediğiniz kadınla samimi oluyorsa orda bişiler vardır. Ben şüphelenirdim açıkçası. Konuşma dediği an şüphelenirdim hem de. Kadının hareketlerinde bi aşırılık yoksa neden konuşmayacakmışım ki?? Kocaların her dediğini sorgusuz sualsiz yerine getirmeyin lütfen biraz irdeleyin nedenini sorun

O zaman çok da yanlış anlaşılacak bir şey yok. Önceden aralarında kesinlikle bir şey olmuş(şimdi için bir şey söyleyemeyeceğim). Sizin yapacağınız plandan o kadının rahatsız olduğunu düşünüyorsa eşiniz.. Yoksa normal bi hoşlanmam durumu olsa kadın neden karı kocanın planından rahatsız olsun.

Sizi üzmek istemem ama eşiniz sizinle o kadına inat evlenmiş gibi hissettim...
Ne yazık ki ben de böyle hissediyorum Allah yanına koymasın

Tam nasil tarif edilir bilmiyorum ama eşiniz bu kadından hoşlandığı için kötülemiş, sizinde uzak durmanızı bu sebeple istemiş olabilir.
Çok rahatsız edici bir durum, eşiniz çok fena biri

Tam nasil tarif edilir bilmiyorum ama eşiniz bu kadından hoşlandığı için kötülemiş, sizinde uzak durmanızı bu sebeple istemiş olabilir.
Çok rahatsız edici bir durum, eşiniz çok fena biri
Haklısınız. O çok fena ben de bir o kadar salağım

Ne yazık ki ben de böyle hissediyorum Allah yanına koymasın
Sen hemen moralini bozup karalar bağlama. Eşini gözlemle. arkadaşına da açık açık anlattır her şeyi. Senden önce orda çalışan kişilere de sor aralarında daha önce bir şey olup olmadığını. Eşini gözlemleyip yanlış bir şey varsa kanıt topla. İleride lazım olabilir. Durum bana da anormal gelse de %100 bir şeyler olduğu anlamına gelmiyor. Bu yüzden üzülüp karalar bağlama. 2 canlısın sen

Ekrek bir kadını sevgilisine eşine karşı durup dururken kotuluyorsa ondan hoşlanıyor veya arzuluyordur bunu gördüm hep.

Neden sizin haftasonu planlarınız kadını sinirlendirsin ki ? Eşinizin kafasında bir şeyler var,ben inanmıyorum yok kibarlıktanmış yok iş ortamıymış falan.İnsan birinden hoşlanmayabilir,arkasından laf da söyler ama yüzüne gülüp şakalar yapıyorsa,sırf o duysun diye sizinle olmayan planlarını yüksek sesle paylaşıyorsa bariz o kişinin ilgisini çekmeye çalışıyor demektir,ha iyi ha kötü.
Daha fazla yazmak istemiyorum,hamileymişsiniz,ama eşiniz güvenilecek bir insan değil.Lütfen bunun bilincinde bir şekilde kararınızı verin.Kadınla ilişkisi var diyemem çünkü kadının tavrı ne bilmiyoruz,ama kafasında başka şeyler olduğu kesin.

Niye durup dururken sinirlendirmek istiyor? Sizden önce birşey yaşamış olabilirler, bence bir araştırın.
Ya da başlamadan bitti birşeyler ama eşinizden ona karşı bir his var gibi

Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.😔 Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Bu kiskanclik deil
Bu isin icinde bir sey var.
Ozellikle sana kotuluyor ki kadini, sen uzak dur, onu tehlike olarak gorme.
Ama arka planda bakisiyor, konusuyor egleniyorlar resmen..
Ona de ki; "Ah canim yaaa yemezler inan.
O kadar saf degilim."

Kadını kötüleyip kendi konuluyorsa tek bir sevep vardır: o kadınla yakınlık kurarsan öğreneceğin farkına varacağın şeyler😉

cok sevdıgım bır arkadasımın yasadıgı olayı hatırlattı bu bana sızınde kesın oyle demıyorum ama anlatmak ıstedım
esı sureklı bır kadın arkadası ıcın guvenılmez bır tıp bunla cok konusmamak gerek sen bence bununla pek samımı olma dıye uyarıp duruyormus hatta evlı bır erkekle bırlıkte falan demıs
sonra esının aldattıgını ogrendı kımle tabıkı o kadınla yanı arkadasım esıyle bosandı esıyle o kadın evlendıler

bır erkek bır kadın ıcın sureklı boyle ıkazlarda bulunuyorsa durur bır dusunurum ben benım kocada mı sıkıntı var kadında mı dıye mercegıme takılırlar acıkcası . hanı bız kadınlar da bazı seylerı hıssederız onunla pek konusma gozum tutmadı derız ya o hesap

aklıma bu geldı konuyu okur okumaz can sıkıcı yanı kadın hakkında atıp tutan adam kadınla samımı . sızı nıye uzak tutmaya calısıyor ben olsam şüphelenırım esımden soyledıgıyle davranısı tutarsız cunku

Back
X