Merhabalar ;
Kayınpederim balayından döndüğümüz günün ertesi günü henüz daha 7 günlük evliyken ''yüzünüzü gören cennetlik'' gibi bir ifade kullandı.Benimde haliyle canım sıkıldı.Balayından yeni dönmüşüz düğünün ertesi günü ziyarete gitmemize rağmen bu şekilde bir cümle kurması hiç mi hiç hoşuma gitmedi. 8 günlük evliyken eşimin teyzesinin oğlunun düğününe gittik.Eşimin ailesi yeğenlerine birşey takmadı eşime de siz bir çeyrek takarsınız demiş.Bende haliyle sinirlendim.Bize takılanları bize takanlara biz mi geri takacağız diye eşime yüklendim.Oda biz takacağız falan deyince çıldırdım haliyle.Tartıştık biraz.Sizce ben abartıyormuyum bu tarz şeyler gayet normal mi? İnsanın huzuru kaçıyor gerçekten.Geçenlerde yemeğe çağırdılar eşim tek başına gitti ben evde kaldım.Soğudum kayınbaba ve valide hanımdan
Merhabalar ;
Kayınpederim balayından döndüğümüz günün ertesi günü henüz daha 7 günlük evliyken ''yüzünüzü gören cennetlik'' gibi bir ifade kullandı.Benimde haliyle canım sıkıldı.Balayından yeni dönmüşüz düğünün ertesi günü ziyarete gitmemize rağmen bu şekilde bir cümle kurması hiç mi hiç hoşuma gitmedi. 8 günlük evliyken eşimin teyzesinin oğlunun düğününe gittik.Eşimin ailesi yeğenlerine birşey takmadı eşime de siz bir çeyrek takarsınız demiş.Bende haliyle sinirlendim.Bize takılanları bize takanlara biz mi geri takacağız diye eşime yüklendim.Oda biz takacağız falan deyince çıldırdım haliyle.Tartıştık biraz.Sizce ben abartıyormuyum bu tarz şeyler gayet normal mi? İnsanın huzuru kaçıyor gerçekten.Geçenlerde yemeğe çağırdılar eşim tek başına gitti ben evde kaldım.Soğudum kayınbaba ve valide hanımdan
8 günlük evliyken başka bir yakının düğününe gitmekte ne gibi bir sıkıntı olduğunu ben göremedim. takı takmanızda da bir şey yok, 8 günlük evliyseniz aç değil açıkta değilsiniz ne olur ki bir şey taksanız akrabanız değil mi? düğün tarihi buymuş onların da ne olacak yani siz bunu evlenirken biliyordunuz heralde düğünün tarihini? şapkadan çıkan tavşan misali bir olay değil özetle. bence siz fazla yanlış anlamışsınız olanları. yüzünüzü gören cennetlik demeleri belki biraz yakın duracaklarını gösteriyor size ama yine de tek başına bir kanıt değil. hemen daha 10 gün bile olmadan bu ne gerginlik. sakin olun.
Merhabalar ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?