sizce ben mi hatalıyım!

erkekler anlamaz canim adam delirtir:)
Bosuna degil bu kadar feministler:enbuyukkk:
Canim benim eger kotu durumdaysa bile seni arayip dertlesmek istemesi daha normal degil mi ben bole bir hareket beklerdim. Sana ihtiyaci olmayana sen hic muhtac olma emi:)
Allah bizlere sabir versin bu erkeklerle...

erkekler anlamaz canim adam delirtir:)
Bosuna degil bu kadar feministler:enbuyukkk:
Canim benim eger kotu durumdaysa bile seni arayip dertlesmek istemesi daha normal degil mi ben bole bir hareket beklerdim. Sana ihtiyaci olmayana sen hic muhtac olma emi:)
Allah bizlere sabir versin bu erkeklerle...

evet canım haklısın bende bunu diyorum kuzenide bana kızıyor dedim o benle herşeyi paylaşırdı bende onunla biz şu an ayrı bile olsak insana bu ölüm olsun hastalık olsun destek aramak istiyor paylaşmak zaten bu bana koyuyor yha neden bana haber vermesi değil...
evet haber vermesi gerekirdi ama şu anlamda benim desteğime ihtiyaç durabilirdi
çok kötüyüm yardm et diyebilirdi bu yakınlık derecesidir ama demek ki ona artık
yakın değilmişim zaten öyle bir söyledi ki kötü olduğunu yerin dibine sokarak mesajınıda zaten yazdım konuyu açarken...

merhaba arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım ayrıldığınız erkek sizle görüşmek istese işleri var ama işleri olduğun için bir kaç gün içinde anlaştığı yerde, haber bekliyor ama gelmiyor tabi bu yüzden görüşemiyorsunuz..ve artık sinir oldum bende dayanamadım. illa işlerinin yolunda gittiği zaman mı benimle görüşüceksin hiç mi vaktin yok bir iki saat.ama görüşmek istemiyorsun istesen ne yapar ne eder görüşürsün benimle ama artık hiç bir şekilde seni rahatsız etmicem sana yoğun işlerinle kolay gelsin dedim..

tesadüf bu ki meğerse kardeşi hastalanmış hastaneye kaldırmışlar..
sen işte bu kadar anlayışsız birisin benim kardeşim hastanede canıyla uğraşırken ben annemin,babamın kalbine bir şey olmasın diye çalşırken sen bana bunları diyorsun işi bahane etme diye yazıklar olsun sana .ben burda çağresizken birde sen vur diye tuh sana diye mesaj attı

çok kötü oldum bilmiyordum böyle bir şey olduğunu yerin dibine girdim...
evet seviyorum ama sevdiğim adamın bundan sonra istesemde yüzüne bakamam ki
naber nasıl diye msj atsaydım söylerdi ama ben atmadım artık bekleye bekleye yorulmuştum 2 hafta olcaktı nerdeyse bana haver vermesi siz olsaydınız ne yapardınız
gerçekten suçlu ben miyim ya da hatalı?

sonuçta ayrılmışsınız niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz ki bırakın görüşmek istediği zaman arasın.

dertler paylaştıkça azalır derler, dertli zamanında insan sevdiğiylen dertleşmek ister onu azarlamak değil,
sen nerden bilicektin kardeşinin hastalandığını iki hafta geçmiş mesaj atabilirdi hadi atamadı sen attığında seni böyle paylaması çok saçma,
kız arkadaşını sadece iyi gün eğlencesi olarak gören bi erkek yerine senin kıymetini bilen her zaman heryerde sana sahip çıkan, yanlış hareketinde sana kötü laflar sarfetmek yerine doğru düzgün yanlışını söyleyen, sana hiç sırtını dönmeyen birini bulman dileğiyle boşver onu...

arkadasım sen sihirbaz yada müneccim değilsin bence kendi hatalı ve zor durumundan haklı cıkmaya calısıyor ayrılma olayının senin anlayıssızlının ve bencilliğinin bitirdini düşünüp bunlarıda sana da düşündürmeye calısıyor istersen yanında ol msj cek zor durumunda yanında ol ama sakın ama sakın ayrılığınız üzerine seni suclamasına izin verme senlede görüşmek istemese bırak görüşmesin iyi gününde görüşmek istemiyordu zaten kötü günündede sen zorla yanında olmak istesende o seni yanında bulundurmak istemediği sürece ona yardımcı olamazsın bırak basının dikliğine gitsin senin bir hatan yokk

Son düzenleme:
böle bi durumu varsa neden senide haberdar etmemiş sen nerden bileceksin..?
bakalım dogrumu hastane olayı sen önce ondan emin ol..
vede defalarca özür dilemene gerek yok kendini affettirme çabasına girmen yersiz bence..
özrünü dilediysen sıra ona gecti adım atmak için ..
onunda bişeyle yapması lazım..suçlamak dışında.

arkadasım sen sihirbaz yada müneccim değilsin bence kendi hatalı ve zor durumundan haklı cıkmaya calısıyor ayrılma olayının senin anlayıssızlının ve bencilliğinin bitirdini düşünüp bunlarıda sana da düşündürmeye calısıyor istersen yanında ol msj cek zor durumunda yanında ol ama sakın ama sakın ayrılığınız üzerine seni suclamasına izin verme senlede görüşmek istemese bırak görüşmesin iyi gününde görüşmek istemiyordu zaten kötü günündede sen zorla yanında olmak istesende o seni yanında bulundurmak istemediği sürece ona yardımcı olamazsın bırak basının dikliğine gitsin senin bir hatan yokk

canım zaten ayrılığım bu yüzden olmadı çok saçma ve küçük bir sebepti biz zaten ayrılmıştık neredeyse 2 ay olucak...ancak msne falan konuşuyorduk.tekrar barışma ihtimali durumu vardı her şeyi konuşup anlaştıktan sonra ama aolmadı görüşmedik..ben zaten artık hiç bir şey yapmıyorum...ben sırf o zor durumda ve en önemlisi hastalık olduğu için anlamaya çalıştım özür diledim.geçiş olsunda dedim.ondan sonra cvp vermedi zaten beklemiyordum da bende bir şey yapmadım...

böle bi durumu varsa neden senide haberdar etmemiş sen nerden bileceksin..?
bakalım dogrumu hastane olayı sen önce ondan emin ol..
vede defalarca özür dilemene gerek yok kendini affettirme çabasına girmen yersiz bence..
özrünü dilediysen sıra ona gecti adım atmak için ..
onunda bişeyle yapması lazım..suçlamak dışında.

canım ben defalarca özür dilemedim ki sadece bir kere dedim oda o mesajı atınca sırf o anki durum onu anlamaya çalıştım o yüzden bir kere özür diledim..bir daha da ne arayıp ne sordum...

sonuçta ayrılmışsınız niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz ki bırakın görüşmek istediği zaman arasın.

ben üstüne düşmüyorum ki canım sadece beklemek çok zor olduğu için dayanamadım 2 hafta sonra msj attım...daha da bir şey yapmadım yapmam da.........

kesinlikle duygu sömürüsü yapıyor.uyuz olurum böyle arabesk tiplere.7 yıllık birlikteliğim var.ikimizin başına geçmişte talihsiz olaylar geldi.o zamanlarda bile hemen birbirimize haber veririz.sık sık konuşuruz.bu arkadaşın hiç mi oturmamış bi yere.hiç mi fırsatı olmamış.biz yoğun bakım kapılarında beklerken bile haberleşiyorduk sık sık.insan öyle zamanlarda sevgilisine daha çok ihtiyaç duyup her fırsatta dertleşmek ister.hatta arkadaşlarımla bile sık sık haberleşirim.san bu elemanı salla.bulunmaz hint kumaşı değil ya.

Back
X