Sizce ben mi yanlış anlıyorum durumu?

Size bir konuda kızmış sanırım size tavır almış bu kişi. Bu tavrının sebebini sormadınız mı ?
ama bana soracak olursanız bu tarzda konuşan insanla ben bir daha görüşmezdim kendisi sizi zaten bitirmiş gözünde. beni istemeyeni ben hiç istemem.
 
İş hayatı,yeni arkadaşlıkları beraberinde getirmiş olabilir...

Merhaba-merhaba!

Fazlasına gerek yok...
 
Bence artık bukadar üstüne düşme ve ararsa görüşmek için kabul etme
Ben olsam çıkarırım hayatımdan ne sanıyor kendini ben bile gıcık oldum burdan
 
Çok doğru söylüyorsunuz. Son cümleniz beni kendime getirdi diyebilirim!

Mesafeli olma kararını daha önceden almam gerekirdi ama bazen olayların içindeyken durumun ciddiyetinin pek farkına varamıyorsunuz..
 
Bence artık siz de aramayın ve bu konu üzerinde düşünmeyin. Belli ki başka arkadaşlıkları , meşguliyetleri olmuş, sizi arka sıralara atabiliyor önceliklerinde. Aramayın bir daha bence.
 
İnanın en ufak sürtüşmemiz bile olmadı.. Sorduğumda yanlış anladığımı, bir şey mi oldu manasında söylediğini söyledi. Ama doğum günü olayı tuzu biberi oldu artık ve dostluğumu mesafeli bir arkadaşlığa dönüştürme kararı aldım. Bu saatten sonra buluşmak için veya başka bir sebeple aramayacağım kendisini..
 
Bence artık bukadar üstüne düşme ve ararsa görüşmek için kabul etme
Ben olsam çıkarırım hayatımdan ne sanıyor kendini ben bile gıcık oldum burdan
Artık düşmüyorum.. en son bir markanın yaşadığımız yerde nerede bulabileceğini sormuş soğuk cevap verdim..
 
Bence artık siz de aramayın ve bu konu üzerinde düşünmeyin. Belli ki başka arkadaşlıkları , meşguliyetleri olmuş, sizi arka sıralara atabiliyor önceliklerinde. Aramayın bir daha bence.
Aramıyorum artık zaten.. En son bana yazdığında bir markayı nereden bulabileceğini sormuş hal hatır bile sormadan pat diye. Görüşmeyi geçtim insan nasılsın der ağız ucuyla :)
 
Daha fazla bu arkadşalık için çaba sarfetmene ve kendini üzmene hiç gerek yok canım
 
Artık düşmüyorum.. en son bir markanın yaşadığımız yerde nerede bulabileceğini sormuş soğuk cevap verdim..
İşte böyle işleri düşünce hatırlarlar
Ben o tür insanları çıkardım hayatımdan
Arkadaşlığını haketmiyor o insan ve sen birçok kez uğraşmışsın her defasında olumsuzlukla karşılaşmışsın
Ne gereği var öyle arkadaşın hayatımda
Var gibi Yok gibi
İçim sıkılacak derdim olacak Sevincim olacak ve ben bunu hiç onunla paylaşamayacam
Ne gereği var ozaman neden hayatımda yer kaplasın
Benim verdiğimin değerin onda birini bile bana veremiyorsa hayatımda işi yok
 
Aynen öyle.. Kendisinin canı sıkkın olsa gece gel dese yatağımdan kalkar giderdim.. Ama artık merhaba merhaba :)
 
Ayni durum benimde basimda. Liseden yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim vardi. Ben evlendim gurbete gelin geldim. Ailemin yanina ilk gittigimde arkadasimi aradim musait degilim birdahaki gelisimizde bulusalim dedi. 2 ci gidisimde haber vermedim ama sosyal medyadan geldigimi gordu ne aradi ne sordu. En son 2 hafta once ailemin yanina gittim aradim suan isteyim ben seni ararim dedi 3 hafta ailemin yaninda kaldim donus yapmadi. Sonra ben kendi evme gelfim 2 hafta sonra yazdi bana . Ben arkadas kazigi yedim senin yerini kimse tutmuyo ne aradim ne sordum dedi. Hatasini anladi ama ne fayda aramiza soguklik girdi bikere. Hani bir soz vardir ya sadece kayboldugunda insanlara nasil olsa paspasin altindadir. Imaji vermiceksin soneadan bilinen kiymetin anlami olmuyor. Ben onun icin okadar fedakarlik yaptim tamam o da yapti ama biliyorum ki ben onun her derdinde her aninda yanindaydim nezaman bulusalim desem kosa kosa gittim . O ne yapti isine gelirse geldi bahaneleri bitmedi. Gercek dostlugun bahanesi yoktur. Sende bosver gitsin bulusalim da deme. Aramada mesafeli ol . Bi dusunsene sen sadexe onun isine geldiginde arkadaslik kurulcak insanmisin? Ama o kisi sana bu muameleyi yapiyor. Onin icin takma olmasada olur .
 
İlişkinizi maslahatgüzar seviyesine indirin :) Şaka bir tarafa ya anlaşılan arkadaşlığınız bitmiş ama sizin haberiniz olmamış ya da arkadaşınız sosyal teamülleri yerine getirmemek konusunda samimiyetinize güvenecek kadar kaba birisi. Standartta merhaba merhaba olan birisi size bu şekilde davranmaz çünkü. Her iki ihtimalde de arayıp sormayın derim .
 
Yaklaşık olarak aynı şeyleri yaşamışız.. Ben ilk başta konduramadım, ben mi yanlış anlıyorum acaba diye düşündüm aramızda öyle bir samimiyet vardı. Ama dediğiniz gibi gerçek dostluğun bahanesi yoktur. Kıçımın dibinde çalışıp(10 dk aramız), ona hediyesini vereceğimi söylememe rağmen dönüş yapmadı. Sadece birkaç kere yazdı ama soğuk konuştum bende. Artık gerçekten umrumda değil ve hayatımdan çıkarma kararı aldım.. Tüp mide ameliyatı olacağım yakında. 5 senede 60 kilo aldım rahatsızlık nedeni ile. Sürekli ameliyat olmam için ısrar etti, zayıflayınca eskisi gezeceğiz falan demeler..:) Şimdi dank etti aptal kafama hepsi. Kötüyüm görüşelim dediğimde işim var diyen insan zayıflayınca eskisi gibi gezeceğiz şimdi bir yere çıkmıyorsun diyor bana :)
 
Galiba benim verdiğim tavizler buna sebep oldu.. En yakın dostun olsa bile kimseye haddini aşmamayı kesin bir çizgi ile çizmem gerekiyor artık..
 
O zaman başka sorunları olabilir arkadaşınızın. Kötü gününüzde yanınızda olmuş,hastaneye gittiğinizde de arıyormuş. Haliyle başka bir sorunu vardır diye düşünüyorum
 
Çok doğru söylüyorsunuz. Son cümleniz beni kendime getirdi diyebilirim!

Mesafeli olma kararını daha önceden almam gerekirdi ama bazen olayların içindeyken durumun ciddiyetinin pek farkına varamıyorsunuz..
İki taraf için aynı tempoda akmıyor hayat. Yada iki kişi birbiri için aynı vefayı gösteremiyor. Bu ikili ilişkide siz daha düşünceli ve vefalı olduğunuz için aynı hissettiğinizi sanmışsınız. Ama arkadaşınız çoktaan o samimiyetinizin yerini başka çevre ile doldurmuş.
 
O zaman başka sorunları olabilir arkadaşınızın. Kötü gününüzde yanınızda olmuş,hastaneye gittiğinizde de arıyormuş. Haliyle başka bir sorunu vardır diye düşünüyorum
Benim bildiğim bir sıkıntısı veya sorunu yok. Zaman gösterecek bundan sonrasını..
 
Benim başımada benzer bir şey geldi sonra kalktı beni suçladı kız ben kötüydüm sen beni hiç sormadın üstüme düşmedin umursamadın falan diye. Uzun zamanlı bir arkadaşlık, bir sürü anı var sonuçta, durup durup aklına gelir ilerde. Ben senin yerinde olsam oturur yüzyüze konuşurdum. Baktım hala dengesiz umursamaz o zaman keserdim ilişkimi. En azından geriye dönüp baktığımda ben elimden geleni yaptım, o kendi istemedi diyebilirim Ben keşkelerden korkan bir insanım. Bir şey olur başına bir şey gelir keşke konuşsaydım falan demek istemem. Bence açık açık sana ne hissettirdiğini ve arkadaşlığını konuş. Baktın yok o zaman kes gitsin, insan mı kalmadı dünyada
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…