Sizce ben mi yanlış anlıyorum durumu?

Vallahi elden pek kardes olmuyor. Hayat sartlarina gore samimiyette degisiyor. Lise zamanlarinda yapacak bisey yoktu birbirinize sariyordunuz simdi hayatlar degisti o seni kapi disi etmeyi tercih etmis. Kimseye oldugundan fazla değer verme hediyeyi de kendin kullan..

Aramayın sormayın çok önemli birşey olursa yazarsınız konuşursunuz. O artık lisedeki en samimi arkadaşınız değil .

Arkadaşının su an uğraştığı bi sıkıntısı olmadığına emin misin
Eminim.. Zaten çok yakın işyerlerimiz, istesek öğle yemeğini birlikte yiyebiliriz. Bize gel kal dediğimde korkma gelirim vs. sürekli bir korkma lafı dönüp duruyor..

İnsanlar cidden hak etmiyor bu kadar değeri ya okudukça tanımadığım insanlara bileniyorum resmen .

Yani bende öyle anlardım.
Fakat ben öyle işin peşini bırakmam.
İlk buluşmamızda pat diye yüzüne vururudum.
Hayrola bir sıkıntın, karın ağrınmı var!
Görüşmek istemezsen bileyim derim yani
KOnuşmasına göre de şekillenirdim.

İnsanlar cidden hak etmiyor bu kadar değeri ya okudukça tanımadığım insanlara bileniyorum resmen .
Artık eskiden gördüğü değerin %1'ni bile göremeyecek.. Aldığım hediyeyi de abimin eşine hediye edeceğim :)

Telefonda yüzüne vurdum zaten.. Bana yanlış anladığımı, bir şey mi oldu manasında söylediğini söyledi. Ama doğum günü olayında da korkma lafını kullanması.. daha öncesinde bize kalmaya davet etmiştim korkma gelip kalırım bir gün demesi falan.. Artık bende iyi niyet bırakmadı.

O zaman başka sorunları olabilir arkadaşınızın. Kötü gününüzde yanınızda olmuş,hastaneye gittiğinizde de arıyormuş. Haliyle başka bir sorunu vardır diye düşünüyorum
Bende ilk başta yanlış anladığımı düşündüm fakat üst üste uyardığım halde kırıcı lafları oldu. Uyardığım zamanda yanlış anladığımı söylüyor.. Artık ilişkimi askıya alacağım gerçekten yanlış anlıyorsam ondan bir atak gelecektir.

Hayırdır ne o zoraki arkadaşlık yapıyormuş gibi tavırları.
Hiç hazetmem sanki sen üzülme bak arkadaşınım hala tavırları.
Hoşlanmadığınızı dile getirin bence.
Devam edersede MESAFE bırakın olsun bitsin.

Aynen öyle.. Bende zaten arayıp sormuyorum, mesafeyi çoktan aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…