sevmek isteyen buyursun gelsin sevsin,ayaginami goturcem milletin,ha arada bi olur ama ,ne oyle her sabah,Yarabbim ne insanlar var yaa,ne diyim guzelim bazi adamlarda var ailesine laf soyletmezler,ne kadar haksizda olsalar,Allah kolaylik versin canim,,,:Saruboceq:
ben sizi hatalı buldum...
düşüncenizde haklı dahi olsanız bunu dile getirme şekliniz yanlış ve bu hatalı yapar sizi kaldıki haklı değilsiniz..
bir kere kayınvalidenizle diyoloğunuz var, gidiyorsunuz, görüşüyorsunuz...
iletişim kurabiliyorsanız neden eşinizi araya sokuyorsunuz ki.
anne erken saatte arama ben uyanınca götürürüm derseniz sizi anlar bence...
ama sizin hem işinize geliyor çocuğunuzu kayınvalidenize bırakmak hem de bir lutüfta bulunuyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz...
yanlış bence..
siz söyletirmisiniz ailenize Elis...
elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, empati yapın...
mesela ben söyletmem haksız dahi olsalar, söyletmem...
eşimin anlayışlı olmasını beklerim ama eşime de toz kondurmam...
sanırım duygular, düşünceler insanı ele veriyor ve herkes adamına göre muamele yapıyor...
kadınına söz söyletmeyen erkek kadınından emin olduğu için söz söyletmiyor olabilir mi...
didiklemiyordur adamın kafasını olur olmaz şeylerle, gerektiğinde söz söylüyordur, söylediğinde de dinleniyordur hiç düşündünüz mü?
ama ben arkadasin anlattigindan anliyorum ki,her sabah kapisi uyurken caliniyo ve deniliyoki,getir cocugu sevecem,
bende diyorumki,sevmek isteyen buyursun gelsin sevsin,tabiki bende aileme laf soyletmem,gerekirsede tatli dille uyaririm,hem arkadas burda,esinin ailesine kotu bi sekilde konusmamiski,benmi yanlis anliyorum ,nedir..........
öyle bir şey yazmıyor, detayları kaçırıyorsunuz...
şimdi arkadaş çocuğu bırakmaktan rahatsız değil, benim işime geliyor diyor, temizliğimi yemeğimi yapıyorum o sırada diyor...
dolayısıyla kayınvalidesinin evladının üzerinde ve kendi üzerinde hakkı var...
şimdi kendisine yardımcı olan yada yardımcı olmaya çalışan bir kadına sen bana yardım et ama benim istediğim şekilde demeye hakkı yok...
kimsenin yok...
ya o yardımı kabul etmeyeceksiniz ya da bazı durumları görmemezlikten geleceksiniz...
üstelik gidip görüşüyor, her gün çocuğu bırakıyor, yüzyüze bakıyorlar o arada anne sabah uykusu bölünüyor ben uyandıktan sonra zaten getiririm senin aramana gerek yok denemez mi?
ille eşe mi söylenmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?