- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Boş bulunmuştur arkadaşım,takmayın kafanıza.Hani artık evli ya.. Bi de çocuğu var falan... Kavga çıkarmak için değil de aile içi olmasını istediğim şeyler var bu da onlardan biri.. Bekarken ailesinin evinde yaşıyordu evlendi benimle çocuğuyla yaşıyo. Her işini ben yapıyosam iç çamaşırını da ben alabilirim ya da kendi alabilir bence.. Sorun çıkarmaya çalışmıyorum ayrıca
Merhabalar hemen konuya giriyorum. Eşim annesinden kardeşine falan alırken bana da iç çamaşırı al demiş bildiğimiz don yani :) bende ben dururken neden anneden istedin diye problem ettim ve tartıştık. Annesi de bana dün bedenini soruyo kaç beden giyer diye yani benim dışımda kimse problem etmemiş ben mi yanlış yaptım şimdi yoksa normal mi bu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Ne olacak ki? Annesi sonuçta alsın .Merhabalar hemen konuya giriyorum. Eşim annesinden kardeşine falan alırken bana da iç çamaşırı al demiş bildiğimiz don yani :) bende ben dururken neden anneden istedin diye problem ettim ve tartıştık. Annesi de bana dün bedenini soruyo kaç beden giyer diye yani benim dışımda kimse problem etmemiş ben mi yanlış yaptım şimdi yoksa normal mi bu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Yok canım değil normal ev hanımı alışverişi :)adam donunu kendi alamiyor mu dicem ama neyse demeyeyim.
kalpli malpli olmadiktan sonra cok dert degil kimin aldigi da yine de garip buldum ben ya. ama hani kayinvalideniz bu isleri yapiyorsa (dukkandan toptan al gunlerde akraba gezmelerinde falan sat gibi) normal o zaman tabi ki.
Ya tabi rahat olabilsem çok iyi olacak da ben mi fazla sahipleniciyim bilemedimNe olacak ki? Annesi sonuçta alsın .
Valla direkt olarak aynısı bana oldu . Annem arayıp çamaşırcıdayım bir şey lazım mı dedi. Eşime boxer aldırdım :) Damadına alması bile sorun değil bence ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?