Sizce ben yanlış mı düşünüyorum?

_Phantom-Opera_

Her şey kızım için...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
2.475
8.208
78
Merhabalar hemen konuya giriyorum. Eşim annesinden kardeşine falan alırken bana da iç çamaşırı al demiş bildiğimiz don yani :) bende ben dururken neden anneden istedin diye problem ettim ve tartıştık. Annesi de bana dün bedenini soruyo kaç beden giyer diye yani benim dışımda kimse problem etmemiş ben mi yanlış yaptım şimdi yoksa normal mi bu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Gereksiz bir istek olmus siz evden cikmiyorsunuzdur anlarim da siz varken annesinden istemesi sacma gerekcesi neymis esinizin..kayinvalidenizede bedenini modelini ogluna sor ben bilmem deseydiniz:)

Resmen saçmalamışsınız ne alaka? Sizinle evlenince kadın anneliği bıraktı mı ? Her zaman böyleyseniz eşinizşn vay haline

Hani artık evli ya.. Bi de çocuğu var falan... Kavga çıkarmak için değil de aile içi olmasını istediğim şeyler var bu da onlardan biri.. Bekarken ailesinin evinde yaşıyordu evlendi benimle çocuğuyla yaşıyo. Her işini ben yapıyosam iç çamaşırını da ben alabilirim ya da kendi alabilir bence.. Sorun çıkarmaya çalışmıyorum ayrıca

Size dese daha iyiymis ama bunun içinde tartisilmazki ona alıcam falan dediyse banada al demiştir bende annem kardeşime bişey alırken banada al derim ne var bunda Annesinden bişey isteyebilir

Boş bulunmuştur arkadaşım,takmayın kafanıza.

adam donunu kendi alamiyor mu dicem ama neyse demeyeyim.

kalpli malpli olmadiktan sonra cok dert degil kimin aldigi da yine de garip buldum ben ya. ama hani kayinvalideniz bu isleri yapiyorsa (dukkandan toptan al gunlerde akraba gezmelerinde falan sat gibi) normal o zaman tabi ki.

Donlarından da ben sorumluyum diyorsunuz
Yahu anaçlığı abartmıyor musunuz,bence kendi donunu kendi alsın ama belki annesi sık çarşıya çıkıyordur vs ona söyleyivermiştir. Abartmayın lütfen.

Ne olacak ki? Annesi sonuçta alsın .
Valla direkt olarak aynısı bana oldu . Annem arayıp çamaşırcıdayım bir şey lazım mı dedi. Eşime boxer aldırdım :) Damadına alması bile sorun değil bence ...

Ya çoğu konuda çok rahat.. Benim doğum kontrol problemimi bile ailede kadın erkek duymayan kalmadı herkesin yanında her şey konuşuldu. Çok kolay konuşuluyo anlatılıyo böyle şeyler. Kavga edip de dünyayı yıkmadım ama hoşuma da gitmedi dediğiniz gibi gereksiz saçma bişeydi bence..

Yok canım değil normal ev hanımı alışverişi :)

Ne olacak ki? Annesi sonuçta alsın .
Valla direkt olarak aynısı bana oldu . Annem arayıp çamaşırcıdayım bir şey lazım mı dedi. Eşime boxer aldırdım :) Damadına alması bile sorun değil bence ...
Ya tabi rahat olabilsem çok iyi olacak da ben mi fazla sahipleniciyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…