Sizce ben yanlış mı düşünüyorum?

Bacım niye bunu dert ettin kız telefonda diyeydin bende don numaramı veriyim de banada al çıkmışken deseydin ya biz kayinveldemle çıkarız çarşıya ordan eşime alırız ikimiz bide bana seçelim derim hemn annem benim zevkimi biliyor Didem şu takımı da ben çok beğendim. Sana alıyorum der zevklidir ben donlarimi düşün kayinvalidemle bile alırız böyle şeyler için tartışmaya gerek yok heee yok ben istemiyorum diyorsan çarşıya fln cikitginda al bir kaç tane olduğu için daha da istemez eşin

tamam mantikli seyler soyluyosunuzda konu sahibinin esinin don ihtiyaci varmis ki annesinden istemis. konu sahibi kendisi farkedemiyor mu acaba esinin eksigini? bilemiicem, sorun erkekte degil burda bence kadinda.

Herkesin aile yapisi farkli, o yuzden sorun var mi emin bile degilim ben.

Yani adamin ihtiyaci varsa annesine soyleyene kadar esine soyleyebilir, kendi gidip alabilir.
Dedigim gibi annesi, "bak yarin (atiyorum) Eminonune gidicem su buyuk camasirciya ugrucam" falan dediyse belki ozaman siparis verilebilir de, diger durumda garip bence. Konu don degil tisort de olsa ayni bence. Insanin annesinden istemesi icin bir sebep olmasi lazim ve o sebep yoksa demek ki adam hala anasindan gobek bagini kesememis derim.

Don istemesi veya aldırması tuhaf değil de annesinin seni arayıp kaç beden giyiyo demesi aşırı tuhaf.
Oğluna niye sormuyor

Niye benden istemiyor değil de, kazık kadar adam kendi donlarını niye alamıyor diye düşünürdüm ben ya.
Ailecek öyle Eminönü'nden filan toptan don alışverişi gibi adetleri varsa, bu istek bir nebze daha mantıklı olabilir tabi.

Aynen bana da garip gelen adamın niye kendi almadığı oldu. Ama herkese normal gelmiş hatta kadın donlarinin bittiğini fark etmeliydi suç onda diyenler bile olmuş.:)) Demek ki evlenince kadına verilen görevlerden bazıları da don, çorap vs takibi yapmak:))

Öyle değil evde böyle otururkeen bi anda anneciğim kardeşine don almam lazım oğlum diyor o da he benim de ihtiyacım var bana da al diyor. Bana söyledi gayet normalmiş gibi ben problem ettim tabii. O ara kayınvalidemlere gittik o da laf arasında kaç beden giyer ki diye sordu ben de ben alırım annecim saol dedim konu da öyle kapandı. Düşününce evet komik ama bi yerde sinir bozucu değil mi ben mi fesatım bilemedim [/QUOTE]

ben hıc bı yerde oha falan yazmadım yazdıklarımı ıyı okuyun lutfen
sımdı burda bır don ıcın bızde tartısmayalım gercekten tartısılacak bır konu degıl
ıyı gunler

tamam mantikli seyler soyluyosunuzda konu sahibinin esinin don ihtiyaci varmis ki annesinden istemis. konu sahibi kendisi farkedemiyor mu acaba esinin eksigini? bilemiicem, sorun erkekte degil burda bence kadinda.
Bi kere bilmeden böyle farazi bi yorum yapmayın. Kırıcı oluyor. Zaten ben dedim kalmamış ihtiyacın var diye hatta yarın ben çıkıcam sana da alayım dedim adam o günün akşamında ben dediğim halde gitmiş annesine söylemiş. Ben mi hatalıyım şimdi??

Ya ben bunu da istemezdim.
Toptan almaya da gerek yok bence,iç çamaşırı çok çabuk tüketilen bir giysi bence.
Sürekli yenileyebiliriz o kadar kalabalığa gerek yok.
Ben konu sahibiyle aynı fikirdeyim,ben de tartışırdım bu konuda.

ben hıc bı yerde oha falan yazmadım yazdıklarımı ıyı okuyun lutfen
sımdı burda bır don ıcın bızde tartısmayalım gercekten tartısılacak bır konu degıl
ıyı gunler
Yok pardon orada karışıklık oldu ama bazıları da var her konuya günlük dolmuşluklarını boşaltmak için salfırıyorlar. Baxı cevaplar gerçekten çok itici bi an sinirlendim telefondan giriyorum bazen net yavaş olduğunda donuyo falan bi yere tıklıyorum sonra başka bi yere farklı farklı yerden çıkıyo anlamadım. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın lütfen

canim ben de hoslanmam da yani normal bulabilirim o durumu.
Ama su anki durumu ben de garip buldum.

Kayınvalidemle biz de alışveriş yapıyoruz o bana alır ben ona o konuda sıkıntı yok. Eşimin bekar kafadından rahatsızım ben yoksa kayınvalidemle çok yakınız problem onun alması ya da sırf kayınvalide olması değil :)

canim ben de hoslanmam da yani normal bulabilirim o durumu.
Ama su anki durumu ben de garip buldum.
Hani sen dün anlattın ya örnek verir gibi okuyup okuyup gülüyorum,çok tatlısın, "hoh bu küçük olmuş,değiştirelim vs. " diye.
Öyle ya; denenmesi,renge bakılması çok itici ya.

Hani sen dün anlattın ya örnek verir gibi okuyup okuyup gülüyorum,çok tatlısın, "hoh bu küçük olmuş,değiştirelim vs. " diye.
Öyle ya; denenmesi,renge bakılması çok itici ya.

aynen bir bize garip gelmis ama,
haftasonu aldik biz de esime,
en az 20 dakikamiz gitmistir,
soyle mi boyle mi derken.

Yanlış düşünmüşsünüz. Anneler çocuklarına don alabilir .Kayınvalidem eşime don alsa buna şaşırmam yani ne var ki.

Sadece don değil ozman başka şeylerde mi istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…