Sizce ben yanlış mı düşünüyorum?

Sanırım eşin zaten rahat bir adam olduğundan iç çamaşırı alışverişini sıradan sayıyordur.
Oluyor öyle,ne yapalım.

Sanırım eşin zaten rahat bir adam olduğundan iç çamaşırı alışverişini sıradan sayıyordur.
Oluyor öyle,ne yapalım.
Ya bazı şeyleri de kabullenmek istemiyorum. Alışamadı gibi geliuo evli hayata o yüzden problem bekar kafası var hala

Saçma...
Koskoca adamın donunu almak annesine kalmasın yani.
Kendisi alamıyor mu?
Boşboğazlık gibi geldi bana.
Hiç olmadı birlikte alırsınız, netten alırsınız, çare çok.
Annesinin de bedenini size sorması ne mana, oğluna sorsun.
Gerçi bir anne 30 yaşındaki oğluna don alıyorsa ve bu normalse, bedenini bilmemesine de normal değil derim o zaman.
Bilsin madem. Hem bedenini hem zevkini bilsin.

annesi o alır ne var bunda. siz karışamazsınız. annesi sonuçta. kardeşine alırken bana da al demiş alt tarafı. sizden önce donlarını annesi alıyordu. don için tartıştınız yani

Atlet don bile pahalanmış ya
Anneciği alsın onu da bir şey olmaz

Ben de eşimin annesine sipariş veriyorum arada
Çarşı pazar gezerken denk gelince oğluna alıver diye.
Güzel seçiyor. Kalitesinden anlıyor çünkü.

Hem o da seviniyor oğluna birşeyler aldığı için :)

benim annem de bana iç çamaşırı alır.
eşim sen benim karımsın, artık aldırma falan dese ne gülerim he :))
angarya iş, boşverin yapsın annesi. kocamın donunu benden başkası alamaz kavgasına gerek yok. annesi sonuçta.

Ben size hak verdim. Annee bana don al tamam oğluşum Alışverişe çıkarsınız gider alır çamaşırını.
Ben de hoşlanmıyorum insanların yanında özelimizin konuşulmasından, herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Asıl siz eşinizi bu konuda uyarın bence.

Çok sorun değil bence annesinden istemesi. Hem dirkt istememiş kardeşine alıyormuş anne banada alıver demiştir. Çok önemli değil bence

bu arada konuda cok normal bulanlar olmus, dengeyi saglamak adina ben de normal bulmadigimi soylemek istiyorum.

tamam tabi ki annesi de alabilir de don,
neden alsin,
sebep yok burada,
hani annesi bu isi ozel olarak mi yapiyor diye sordum yok oyle bir sey.
kardesime alirken bana da alsin demis esi,
e siz de kendinize alirken esinize alabilirsiniz, ayni evde yasiyorsunuz,
bir don alti ustu, o ona al diyecek, digeri konu sahibini arayip beden ogrenecek, sonra o alacak getirecek verecek falan, hoh bir de beden olmadi diyelim, gerisin geri.... gereksiz yani.

allah ıyılıgınızı versın emı :)
e annesı carsıdaymıs alısverıs yapıyormus konusurlarken bana da al demıs ne var kı bunda
o esnada kapatıp sızı arayıp bana don al mı deseydı :)

ıkı gunluk dunya gozunuzu seveyım buna mı tartısıyorsunuz :)

bunun için kavga edilir mi? annesinden kardeşinden istemiş, ne var ki bunda?

Allah başka dert vermesin, sanırım derdin yok ve dert arıyorsun

Bu daha da rahatsız ediciymiş. Eşiniz de ailesi de gevşek sanırım.

İç çamaşırını ben de KV alsın istemezdim. Gerek yok. Ben şimdi de anneme demem mesela bana iç çamaşırı al diye. Kaldı ki evli barklı adam. Bunlar yapı meselesi biraz.

gerçekten bunun için sorun mu çıkarttınız ne var bunda yani annem çamaşır almaya çıksa bana da alıver derim ya da eşim annesine diyebilir hatta hiiç vaktimiz vs yoksa benim annem çıkmışken eşime de alabilir.kendine dert edinmek için yer arama hayat çok kısa.

hatayi kendinde neden aramiyosun? adamin dona ihtiyaci varmis ki annesinden istemis. o evi cekip ceviren buyuk ihtimal sensin, esinin don ihtiyacini farketmiyomusun sen?

tamam mantikli seyler soyluyosunuzda konu sahibinin esinin don ihtiyaci varmis ki annesinden istemis. konu sahibi kendisi farkedemiyor mu acaba esinin eksigini? bilemiicem, sorun erkekte degil burda bence kadinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…