- 13 Nisan 2007
- 33.846
- 103.290
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Sanırım eşin zaten rahat bir adam olduğundan iç çamaşırı alışverişini sıradan sayıyordur.Ya çoğu konuda çok rahat.. Benim doğum kontrol problemimi bile ailede kadın erkek duymayan kalmadı herkesin yanında her şey konuşuldu. Çok kolay konuşuluyo anlatılıyo böyle şeyler. Kavga edip de dünyayı yıkmadım ama hoşuma da gitmedi dediğiniz gibi gereksiz saçma bişeydi bence..
Ya bazı şeyleri de kabullenmek istemiyorum. Alışamadı gibi geliuo evli hayata o yüzden problem bekar kafası var halaSanırım eşin zaten rahat bir adam olduğundan iç çamaşırı alışverişini sıradan sayıyordur.
Oluyor öyle,ne yapalım.
Yeni mi evlisiniz?Ya bazı şeyleri de kabullenmek istemiyorum. Alışamadı gibi geliuo evli hayata o yüzden problem bekar kafası var hala
2 seneye yakın bi de kızımız varvar.daha ne ara alışacak bekliyoz bakalım paşamızı :)Yeni mi evlisiniz?
Belki zamanla alışır.
Pot kırmış işte.2 seneye yakın bi de kızımız varvar.daha ne ara alışacak bekliyoz bakalım paşamızı :)
Ya çoğu konuda çok rahat.. Benim doğum kontrol problemimi bile ailede kadın erkek duymayan kalmadı herkesin yanında her şey konuşuldu. Çok kolay konuşuluyo anlatılıyo böyle şeyler. Kavga edip de dünyayı yıkmadım ama hoşuma da gitmedi dediğiniz gibi gereksiz saçma bişeydi bence..
Ya çoğu konuda çok rahat.. Benim doğum kontrol problemimi bile ailede kadın erkek duymayan kalmadı herkesin yanında her şey konuşuldu. Çok kolay konuşuluyo anlatılıyo böyle şeyler. Kavga edip de dünyayı yıkmadım ama hoşuma da gitmedi dediğiniz gibi gereksiz saçma bişeydi bence..
tamam mantikli seyler soyluyosunuzda konu sahibinin esinin don ihtiyaci varmis ki annesinden istemis. konu sahibi kendisi farkedemiyor mu acaba esinin eksigini? bilemiicem, sorun erkekte degil burda bence kadinda.bu arada konuda cok normal bulanlar olmus, dengeyi saglamak adina ben de normal bulmadigimi soylemek istiyorum.
tamam tabi ki annesi de alabilir de don,
neden alsin,
sebep yok burada,
hani annesi bu isi ozel olarak mi yapiyor diye sordum yok oyle bir sey.
kardesime alirken bana da alsin demis esi,
e siz de kendinize alirken esinize alabilirsiniz, ayni evde yasiyorsunuz,
bir don alti ustu, o ona al diyecek, digeri konu sahibini arayip beden ogrenecek, sonra o alacak getirecek verecek falan, hoh bir de beden olmadi diyelim, gerisin geri.... gereksiz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?