Sizce ben yanlış mı düşünüyorum?

aynen bir bize garip gelmis ama,
haftasonu aldik biz de esime,
en az 20 dakikamiz gitmistir,
soyle mi boyle mi derken.
Diyorum mecbur kalınca yapacak bir şey yok da benim iç çamaşırlarımı da yıllardır annem dahi almamıştır/görmemiştir.
Alınmasından çok görülmesi beni rahatsız ediyor galiba...

Sadece don değil ozman başka şeylerde mi istiyor
Ya nasıl deyim gerçekten bekar gibi yaşıyo aile ilişkilerinde.. Mesela ilk evlendiğimizde su faturası fazla gelmesin diye ailesinin evinde banyo yapardı ilk bunu yaptı sonra tabi çıldırdım. Hani uzak bi yer olur gitmişsin yaparsın ya da çok ağır bi işin olur çok kirlenmiş yaparsıın. Ama o orada otururken kalkıp banyo yapmış ve ne var bunda faturamız az gelir işte demişti. Çıldırdım tabi. Bi daha yapmadı ama böyle ufak ufak şeyler var. Ufak olan ama düşünce yapısının değişik olduğunu gösteren

Gereksiz huzursuzluklar.
Varsın annesi alıversin, demekki yolu düşecekmiş, düşerse alıver demiştir eşinizde.
Sevinin bence, gereksiz bir alışverişten kurtarmış sizi.

Birşey sorucam, siz annenizin evine gittiniz diyelim, kendinizi rahatsız hissettiniz bir banyo yapsam iyi gelir dediniz, yapmaz mısınız?
Daha önce yaşadığınız, hayatınızı geçirdiğiniz ev sonuçta.
Evin ahalisi de ananız babanız.
Tuhaf birşey mi olurdu bu?

Bence yine gereksiz bir çıkışınız olmuş.
Eşinizin de ciddi ciddi "fatura az gelir fena mı" dediğini sanmıyorum, espiri amaçlı demiştir bunu diye düşünüyorum.
Büyütmeyin bu kadar incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri.
Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz.

Gereksiz huzursuzluklar.
Varsın annesi alıversin, demekki yolu düşecekmiş, düşerse alıver demiştir eşinizde.
Sevinin bence, gereksiz bir alışverişten kurtarmış sizi.
Keşke başka gereksiz işlerinden de kurtarsa :) bana gereksiz gelen ama evliyiz diye yaptığım şeylerden de kurtulmak istiyorum da işte bi yerden başlamış mı diyelim :):)

Hmm. Banyo yapması da. İlginç yani su faturası çok gelmesin diye değişik bir düşünce yapısı var

Kızma arkadaşım da eşin çok komik.
Biraz çocuk ruhlu sanki.

Size daha fazlasını söyleyim mi? Kayınvalidem yeni evlendik faturanız çok gelmesin buraya gelin banyonuzu burda yapın demişti.... Yeni evliyiz ve banyodan bahsediyoruz? Aynı mantık bence oğluyla bu bana garip gelen yoksa o dediğiniz çok normal. Ama iki sokak ötede oturuyorlar öyle bi ihtiyacı olsa buraya gelmesi gerekmez mi?

öyle laf arasında geçerse kayinvalidem normal standartlarda bana da eşime de cocuklara da alabilir bende ona alabilirim carsi bize uzak çünkü haftaiçi çalışıp geç çıkıyorum haftasonu yatarak dinlenerek çocuklarımla ve evcil hayvanlarimla geçirmek isterim bir don için taa carsiya gidemem.eksiklerimi cocuklarinki ile kendiminkini yazarim gider topluca alirim. normal şartlarda ben eşime atlet don çorap almam oda bana almaz.eli ayagi tutuyor gider kendi begenir alir makineye atar.ihtiyaci var mıdır sormam bile.koskoca kırk küsur yaşında adam donunu da ben mi takip edicem

Takılma böyle şeylere eşinle mutlumusun sevginiz aşkıniz yerindemi seni seviyorsa kirmiyorsa sana değer veriyorsa böyle şeyler için canını sıkma

Ayyy ben bunu da yapmam/yapamam...
Ne gıcığım ya!
Hiç hoşlanmam. Yazın bile bir iki gün yazlıklarında kalıyoruz,çok rahatsız oluyorum ama anneciğimin doğumgünü diye kıramıyorum da çok rahatsız oluyorum evlerinde kalmaktan,banyo vs. kullanmaktan.

Takılma böyle şeylere eşinle mutlumusun sevginiz aşkıniz yerindemi seni seviyorsa kirmiyorsa sana değer veriyorsa böyle şeyler için canını sıkma
İşte onlar da olmayınca her şeye geriliyorum. Amaann orasını karıştırmayalım :) çok teşekkür ederim yorumlar için :))

Daha iki yilliksin biz o dönemler birbirimize alışana kadar kavga da ettik ayrilmayada karar verdik sonra bir dusunduk dedikki saçma sapan çocukça şeyler için birbirimizi kiriyoruz dedik 4 senelik evliyim çok.sukur bir yaramazlık yok bi de bebebis olursa daha da hayatımız renklenicek

Rabbim hayırla versin inşallah.. Her şey gönlünüzce olsun

Aynı ben :) kimsenin evinde banyo yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…